עבור לתוכן

אייפון 6 או G3 ?

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

אני טס לחו"ל וחושב להשתדרג.. כרגע אני משתמש באייפון 4, בעיקרון עד שהוא התחיל להיתקע ולקרטע מאוד אהבתי את המכשיר למרות שתמיד האייטונס עצבן אותי..

אני לא מאמין שתהיה לי איזושהי בעיה להסתדר עם ממשק אחר ואנדרואיד למשל..

אני משתמש די בסיסי. הכי חשוב לי שהמכשיר יהיה מהיר, אינטרנט מהיר ושאני לא אצטרך להחליף אותו שוב בזמן הקרוב..

בינתיים קראתי הרבה ביקורות טובות על G3 וגם על אייפון 6 אבל לא יצא לי להיתקל בהשוואה ביניהם. הייתי רוצה לדעת מה ההמלצה שלכם והאם אולי כדאי בכלל לחשוב על מכשיר אחר?

פורסם

iTunes תוכנה מעולה.

בפרט מאז העדכון שהביא את התמיכה בממשק עברי אני לא מבין את המסתבכים.

פורסם

כמו שזה נשמע לי הכי יתאים לך זה האייפון 6.

והוא ככל הנראה יחזיק לך לתקופה כמו שהאייפון 4 החזיק לך...

פורסם
iTunes תוכנה מעולה.

אני מתקשה להאמין שמישהו כותב משפט כזה ברצינות.

פורסם

נראה לי שהתכוונת להשוות בין ה G3 ל 6 פלוס (ה 6 הרבה יותר קטן). שניהם מעולים, השאלה האם אתה רוצה android או ios....

פורסם

Animor, אני עומד מאחורי כל מילה.

לא אמרתי שזו התוכנה הכי פשוטה שיש - אבל בהחלט מעולה, ואחרי שתופסים את הקונספט לפיה היא בנויה קל מאוד להשתמש בה.

וכן, בפרט לאחר הממשק העברי גם הפונקציות הסתומות הרבה יותר קלות להבנה.

פורסם

מה יותר קל מהעתק הדבק?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על כל התגובות!

התכוונתי ל אייפון 6 (כמו בכותרת) ולא 6 פלוס, האמת שהגודל הקטן יחסית של אייפון 6 הוא דווקא יתרון עבורי.

אני לא יודע אם אני מעדיף ios או אנדרואיד כי אף פעם לא היה לי אנדרואיד. למרות זאת לא חושב שתהיה לי בעיה להתרגל.

מישהו יכול לתת השוואה בין שני המכשירים? יתרונות וחסרונות?

פורסם
iTunes תוכנה מעולה.

לא הייתי מגזים, אבל היא השתפרה מאז הימים הזכורים לשמצה, שהיא הייתה קופאת על ימין ועל שמאל ומאוד מסובכת ומוגבלת.

לפותח התראד - אם אתה רוצה חוויה "המשכית" מהאייפון 4 שלך, אז אתה לא תתאכזב מהאייפון 6, הוא מרגיש איכותי כמו אייפון, המסך מעולה חרף הרזולוצייה ה"נמוכה", המערכת חלקלקה והשחזור מאייפון קודם קליל.

אם אתה אוהב מסכים גדולים, ואין לך בעיה לעבור מערכת הפעלה + בהירות מעט נחותה ופלטת צבעים קרה יותר, אז לך על ה-G3, גם הוא מכשיר מעולה.

פורסם
  • מחבר

בין iphone 6 ל G3 אני חושב שאני מעדיף את ה iphone 6, בעיקר כי אני מעדיף מכשיר יותר קטן..

אבל עכשיו אני חושב גם על nexus 5. מה דעתכם עליו?

פורסם

נקסוס 6 עומד בפתח..

לנקסוס 5 בטריה לא משהו, מצלמה בכלל לא משהו ואני אישית לא עפתי ממנו, אבל יש לו קהילת פיתוח גדולה (אם בכלל אתה רוצה להתעסק בזה)

וגם החומרה של ה-5 כבר יש טובות ממנה.

פורסם
  • מחבר

הבנתי..

איך htc m8 לאומת אייפון 6?

והאם כדאי לחכות לnexus 6 ?

פורסם

הנקסוס 6 יגרד את ה-6 אינץ', 5.9.

לטעמי זה הרבה יותר מדי, הרבה.

ה-HTC אחלה. איכות בנייה מעולה, מרגיש כמו אייפון. המערכת חלקה עם הסקין המעולה שלהם.

יותר כבד ועבה מהאייפון, ומריץ אנדרואיד.

פורסם

לא מבין למה אתה לא מחפש מכשיר ANDROID בגודל נורמלי כמו MOTO G

פורסם

כי אין ממש כאלה ברמה גבוהה..

גאלקסי אלפא אולי, וגם הוא יקר ולא משהו. (מסך פנטייל 720P, סוללה לא מחזיקה הרבה, מצלמה פחות טובה.) הוא שילוב של האייפון 6, 5S וגלאקסי 5. (אפילו המצלמות, הגלאקסי 5 16, האייפון 8, ממוצע זה 12, שזה בדיוק כמה שיש לאלפא)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים