עבור לתוכן

התעניינות רכישת מחשב נייד 5000-6000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום חברים בקרוב אני מתחיל את חיי הסטודנטיאלים ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש.

הדרישות שלי מהמחשב הם כמובן מעבד כמה שיותר חזק (i7 או i5) וחיי סוללה סבירים..

בנוסף חשוב לי גם כרטיס מסך אבל אני לא מאמין שאני צריך להתפרע שיריץ לי פיפא 15 ואני מבחנתי מסודר (:

מרבית העבודה במחשב זה תהיה משרדית רק מדי פעם אני מניח שיצא לי לראות בו סרטונים או לשחק בפיפא...

תודה רבה(:

* מטרות המחשב- עבודה משרדית , משחקים לא כבדים במיוחד (fifa15)

* מסך- עד 15,6" - מסך מגע

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת עם numpad רצוי אבל לא חובה

* משקל רצוי - עד 2,5 ק"ג

* האם נדרש זמן סוללה ארוך - רצוי כמה שיותר ארוך כי אני בכל זאת הולך להיות סטודנט ו90% מהעבודה על גבי המחשב תהיה משרדית!

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA וHDMI

* Bluetooth? - לא חובה

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750 GB מינימום

זיכרון : 8 ג'יגה לפחות

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אין לי העדפה לחברה מסוימת

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- שהמחשב יראה כמה שיותר טוב , מסך מגע סופר חשוב לי וכרטיס מסך

פורסם

שלום פילפל,

תענה על השאלון בחוקי הפורום ונמשיך משם.

פורסם
  • מחבר

מצטער לא ידעתי שאני צריך לענות על שאלון שכזה הבעיה היא שאני לא מצליח לערוך את ההודעה שלי אז העתקתי אותה לכאן:

* מטרות המחשב- עבודה משרדית , משחקים לא כבדים במיוחד (fifa15)

* מסך- אני ממש לא מבין בזה בנוגע למחשבים ניידים לכן אשמח גם לייעוץ בנושא הזה..

* רזולוציית המסך- מאחר ואני לא יודע מה הוא גודל המסכים המומלצים לניידים אני לא יודע להגיד מה הרזולוציה שאני צריך.. בבית אני משתמש ב1980X1200

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת עם numpad ועכבר truck point בנוסף למגע (העכבר לא חובה)

* משקל רצוי - מניח שכמה שיותר קל אבל לא על חשבון מחיר או ביצועים (אסבול מחשב מעט כבד בשביל ביצועים טובים יותר)

* האם נדרש זמן סוללה ארוך - רצוי כמה שיותר ארוך כי אני בכל זאת הולך להיות סטודנט ו90% מהעבודה על גבי המחשב תהיה משרדית!

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA וHDMI

* Bluetooth? - לא חובה

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אני לא יודע מה זה אומר אשמח אם מישהו יוכל להעיר את עיניי בנושא.. בכל אופן מאחר ואני לא יודע אני מניח שאני לא צריך גם .

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL אבל זוהי רק העדפה לא חובה

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- שהמחשב יראה טוב רצוי בצבע שחור

פורסם

תקפוץ לחנויות כמו באג או אופיס דיפו בשביל לקבל מושג על גודל מסך ממוצע שיתאים לך, המומלצים לסטודנטים הם 13.3-14 שיאפשרו משקל נמוך וזמן עבודה ארוך יותר.

מחשב 15.6" ישקול יותר מ-2 ק"ג

שים לב שבעניין המקלדת - עצם זה שאתה רוצה numpad זה אומר רק מחשב 15.6" - משקל בהתאם.

פורסם
  • מחבר
תקפוץ לחנויות כמו באג או אופיס דיפו בשביל לקבל מושג על גודל מסך ממוצע שיתאים לך, המומלצים לסטודנטים הם 13.3-14 שיאפשרו משקל נמוך וזמן עבודה ארוך יותר.

מחשב 15.6" ישקול יותר מ-2 ק"ג

שים לב שבעניין המקלדת - עצם זה שאתה רוצה numpad זה אומר רק מחשב 15.6" - משקל בהתאם.

תודה זה כבר מידע שימושי.. אני חייב numpad זה אומר שאכוון ל15.6

פורסם

מה תחום הלימודים?

פורסם
  • מחבר

חשבונאות וכלכלה , המון pdfim ..

אז קצת קראתי בשעה האחרונה על מחשבים ניידים .. הטווח שלי במחירים הוא : סביב ה5000+-

אני מחפש מחשב עם כרטיס מסך טוב , משקל בערך 2 ק"ג אפשר לוותר על numpad מעבד i7 ומסך מגע סופר חשוב לי!

ערכתי גם את ההודעה הראשונה באשכול

פורסם
  • מחבר

כדי שהדיון יהיה קצת יותר מסודר (מצטער על הבלאגן פשוט הראש שלי גם היה מבולגן)

הנה כמה דגמים שחשבתי עליהם:

מדובר במחשב מסוג:

1. Dell Inspiron 5547 IN-RD33-7801

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=878420

למחשב כרטיס מסך מסוג:

AMD Radeon R7 M265

האם כרטיס מסך זה מסוגל להריץ פיפא? או ג'יטיאי? הוא חזק יותר מ-

NVIDIA® GTX-860M 4GB?

עוד דגמים שעניינו אותי:

2.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=879111

Asus TP500LA-DN042H

Asus N550JK-CM062H

4.

http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=3089

Lenovo Y50-70 59412949

תודה רבה לעוזרים ולעונים (:

פורסם

הלנובו והאסוס צריכים לצאת מחוץ לתמונה.

אפשר לשאול למה כל כך קריטי לך מסך מגע? בסה"כ אני חושב שלשימושים של סטודנט זה רק יפריע - כיוון שהמסך בוהק, וזה לא נעים בכלל בהרצאות עם תאורה ישירה על המסך.

פורסם
  • מחבר
הלנובו והאסוס צריכים לצאת מחוץ לתמונה.

אפשר לשאול למה כל כך קריטי לך מסך מגע? בסה"כ אני חושב שלשימושים של סטודנט זה רק יפריע - כיוון שהמסך בוהק, וזה לא נעים בכלל בהרצאות עם תאורה ישירה על המסך.

האסוס עם הכרטיס מסך של אינטר הכוונה נכון?

חשוב לי כי שמעתי מחברים שזה נוח לגלול את הדף כשיש הרבה פי די אפים לקרוא בתקופת מבחנים , זו הסיבה היחידה ובלי קשר אני מאמין בדף ועט לדעתי החומר נחרט טוב יותר בזיכרון בדרך הזו

פורסם

כן כמובן, ה-N550JK מעולה.

בכל מקרה, גם מאוד נוח לגלול את הדפים עם החצים. אני לא אומר שאין שימושים למסך מגע, אבל אני חושב שעדיף מסך מאט לשימושים שלך, ולכן ה-N550JK בגרסה ללא מסך המגע הוא הפתרון הכי טוב.

פורסם
  • מחבר
כן כמובן, ה-N550JK מעולה.

בכל מקרה, גם מאוד נוח לגלול את הדפים עם החצים. אני לא אומר שאין שימושים למסך מגע, אבל אני חושב שעדיף מסך מאט לשימושים שלך, ולכן ה-N550JK בגרסה ללא מסך המגע הוא הפתרון הכי טוב.

תודה רבה לך!

ובנוגע לשאלה שלי על כרטיסי המסך? איזה חזק יותר?

AMD Radeon R7 M265

או

Nvidia GeForce GTX 850M

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים