עבור לתוכן

לוח אם LGA1366

Featured Replies

פורסם

היי חברים,

אני בהתלבטות שחבל"ז!

יש לי לוח אם 58SO2 של אינטל

עם מעבד EXTRM X990

אני חושב שהלוח שלי נדפק.

ואני חושב על לקנות חדש.

אבל... מכיוון שהצ'יפ סט כל כך ישן לא פשוט בכלל למצוא לוח מתאים (LGA1366)

המחשב (כשעבד) ענה לי על כל הצרכים , משחקים ,תוכנות וכו'

איפה אני יכול למצוא לוחות מתאימים ?

האם כדאי לי בכלל לקנות כזה לוח או כבר לוח חדש ומעבד חדש? ואז אני זורק לפח חומרה שעדיין יקרה וטובה !?!?!

אני עובד עצות

HELP !!! J

פורסם

1. מעבד Core i7-990X הוא מעבד דיי חזק, בעל מכפלה פתוחה וחשוב מזה - הוא בעל 6 ליבות. אני לא הייתי מוותר עליו כל-כך מהר. אם המעבד תקין, בשום פנים ואופן אל תזרוק אותו לפח - אני בטוח שתצליח למכור אותו בכמה מאות שקלים, במיוחד כשמדובר במעבד החזק ביותר שאינטל הוציאה לסוקט 1366 (לשוק הביתי).

2. מבחינת לוח אם חדש - מחיפוש במספר חנויות באינטרנט אני רואה שרק בפלונטר יש לוח מתאים, ה DK X58-T3eH6 של DFI, אבל הוא עולה מעל 1000 ש"ח (קישור).

3. מבחינת לוח אם משומש - אני לא רואה שיש כאלו למכירה פה באתר או ביד2. אני כן רואה שיש כאלו ב ebay, אבל הבעיה היא המחיר.

4. אם אתה רוצה לוח ומעבד חדשים, אתה צריך להחליט האם אתה רוצה לקנות מעבד עם 6 ליבות (במקרה כזה הלוח והמעבד הכי זולים לסוקט 2011-3 יעלו לך לפחות 3000 ש"ח), או שתהיה מוכן להסתפק במעבד בעל 4 ליבות (במקרה כזה, מעבד Core i5 ולוח לסוקט 1150 יעלו לך יותר מ-1000 ש"ח). כמובן שאם אתה קונה לוח ומעבד חדשים, אתה מקבל תמיכה ביותר ממשקי SATA3, יותר חיבורי USB 3.0, תמיכה ב PCI Express 3.0, תמיכה בתדר זיכרון גבוה יותר וכד' לעומת מה שהלוח הנוכחי מציע (קישור). אתה צריך להחליט אם זה משתלם לך או לא.

פורסם

דיון כפול:

http://hwzone.co.il/community/threads/551452-%D7%96%D7%A7%D7%95%D7%A7-%D7%9C%D7%A2%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%95%D7%97-LGA1366

מתוך חוקי הפורום:

דאבל פוסטינג:

חל איסור לפתוח שני דיונים זהים בפורומים. אם אתם לא בטוחים שפתחתם את הדיון בפורום הנכון, זהו התפקיד של המודר להעביר את הדיון לפורום הנכון. אין שום סיבה להציף את הפורומים בשאלות זהות. הדבר יוצר בלגן לא הכרחי בפורומים.

דיונים כפולים יינעלו/יימחקו ופותח הדיון יקבל אזהרה!

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים