פורסם 2014 בספטמבר 411 שנים אהלן חברה! לאחרונה פיירפוקס נתקע לי וזה תוקע לי לכמה שניות את הכל וזה ממש מעצבן, זה לעולם לא קרה לי לפני!מה שמוזר זה שזה נתקע לי רק בYNET כאשר ADBLOCK מופעל !כאשר הוא מנוטרל אז הכל פועל מצוין...מה אנ יכול לעשות?יש מצב שזה איזה משהו מכוון שהם עשו כדי שלא יחסמו שם פרסומות?זה נראה לי חשוד שזה רק באתר אחד...
פורסם 2014 בספטמבר 411 שנים אני חייב לציין שהתופעה הזו קרתה גם אצלי ביומיים האחרונים !!!לא בדקתי מה קורה כאשר Adblock מנוטרל אבל בהחלט Ynet נתקע כשאני נכנס לכתבה כלשהי !ודרך אגב - במקרה נכנסתי לאתר של ישראל היום וגם שם היתה בדיוק אותה בעיה.
פורסם 2014 בספטמבר 511 שנים אתה יכול להוריד מהאתר התוספים של FF -https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/adblock-plus/versions/החל מ- 2.6 הם דפקו את התוסף לגמרי, לפעמים חוסם לפעמים לא ובדרך מאט ולפעמים גורם ל- FF לקרוס. נערך 2014 בספטמבר 511 שנים על-ידי LazyCat
פורסם 2014 בספטמבר 511 שנים יואו בווינט זה קורה גם לי ביומיים האחרונים! זה פשוט ממלא את הראם בלי סוף!בכרום היה לי פרוסס של טאב בכתבה בווינט - הוא תפח לגודל של 2200MB ומעלה! לא להאמין.אני רוצה להאמין שזה משהו מסריח של ווינט.עריכה - כן, זה כרום עדכני עם ADBLOCK הרגיל, לא ABP. נערך 2014 בספטמבר 511 שנים על-ידי הדוד משה
פורסם 2014 בספטמבר 511 שנים כמה אפשרויות. * להפסיק לגלוש בYNET (טוב בלי שום קשר לשום דבר אחר) * להפסיק להשתמש בפיירפוקס (אפשר להשתמש בpale moon במקום), למרות שלפי העדויות יש בעיות גם עם כרום וגם עם גרסאות ישנות, אז לא בטוח שזה ייתן מענה לבעיה הספציפית הזו.
פורסם 2014 בספטמבר 511 שנים נשמע ש-YNET מצאו אחלה פיתרון, אני מיד הולך לבדוק במה מדובר ולראות האם אפשר להעתיק מהם את השיטה
פורסם 2014 בספטמבר 611 שנים כמה אפשרויות.* להפסיק לגלוש בYNET (טוב בלי שום קשר לשום דבר אחר) * להפסיק להשתמש בפיירפוקס (אפשר להשתמש בpale moon במקום), למרות שלפי העדויות יש בעיות גם עם כרום וגם עם גרסאות ישנות, אז לא בטוח שזה ייתן מענה לבעיה הספציפית הזו. גם ב palemoon המצויין יש אותה תקלה ....
פורסם 2014 בספטמבר 711 שנים החל מגרסה 32 ynet מקרטע בטירוף בלי שום קשר ל-adblock. ניסתי להפעיל אותו עם adblock והוא באמת תוקע את הדפדפן ומקריס אותו :\עריכה: ynet קורס לי בלי קשר ל-adblock. נערך 2014 בספטמבר 711 שנים על-ידי MalGano
פורסם 2014 בספטמבר 711 שנים גם לי לאחרונה YNET קורס ונתקע בפיירפוקס ובכרום . באופן מפתיע באקספלורר 9 לא נתקע .
פורסם 2014 בספטמבר 711 שנים זה קורה ב- ynet גם כש 'אד-בלוק' מנוטרל. בדקתי.ראה פוסט שפרסמתי בעניין לפני כמה ימים ('חוסר יציבות של פיירפוקס 32')
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.