עבור לתוכן

האם אתם משחקים בעיקר סינגלפלייר או מולטיפלייר?

האם אתם משחקים בעיקר סינגלפלייר או מולטיפלייר? 38 הצבעות

1. 1. האם אתם משחקים בעיקר סינגלפלייר או מולטיפלייר?

• בעיקר סינגלפלייר
      37
    • בעיקר מולטיפלייר (עם שחקנים מהרשת)
      14
    • בעיקר מולטיפלייר (עם חברים ו/או משפחה)
      2
    • סינגלפלייר ומולטיפלייר באופן די שווה
      6

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אתם מוזמנים להסביר את הבחירה שלכם...

• תגובות 33
  • צפיות 7.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

באיזה משחק, מי, מה, מו?

ב-BF4 עדיין לא ניסיתי את הסינגל ואני לא יודע גם אם אשחק בו, רק מולטי.

פורסם

במשחקים "המוניים" כמו COD וBF בעיקר או רק מולטיפלייר.

במשחקים אחרים, סינגל פלייר. לדוגמא מרוצים, משחקי "פשע" (Saints row Just cause) ומשחקים מז'אנרים אחרים בעיקר סינגל פלייר.

פורסם

אני מעדיף קודם לשחק בסינגל ואז למולטי

פורסם
  • מחבר

תוצאות מפתיעות. תמיד חשבתי שרוב השחקנים משחקים יותר מולטיפלייר, אבל התוצאות של הסקר הזה הפוכות. כנראה שהמדגם קטן מדי (או שאולי שחקני מולטיפלייר הם באמת קבוצה יותר קטנה, אבל גם יותר ווקאלית בפורומים...)

ואם לא ציינתי, אני משחק כמעט רק סינגלפלייר.

פורסם

גם אני משחק רק single player. לא כמעט. רק.

אין קהילת גיימרים זמינה בסביבתי הקרובה, ומשחק עם אנשים אקראיים ברשת מעולם לא משך אותי.

פורסם

מסיים את הסינגל, ואז לשחק מולטיפלייר (תלוי באיזה משחק, ואם יש לי חברים שמשחקים באותו המשחק)

פורסם

95% מזמן המשחק שלי במולטיפלייר בלבד. לא יכול לסבול AI מטופש של בוטים ואוהב את האינטראקציה. מעולם לא עברתי את המשימה הראשונה בקמפיין של אחד הבאטלפילדים או ה-COD האחרונים.

איפשהו ב-2008 עשיתי את הסוויצ' משחקן של סינגפלייר למולטיפלייר. מאז, אני משתדל שכל המשחקים במחשב שלי יהיו מקוריים בלבד וההנאה שאני מפיק ממולטיפלייר היא מבחינתי חסרת השוואה לכל חוויית סינגל אחרת (כולל Skyrim רבותי).

פורסם

ליאור, מסתבר שאני לא היחיד :)

לפני איזה שנה וחצי בערך נמאס לי מהסינגל פלייר של COD . מצאתי את עצמי משחק כבר שלוש משחקים בסדרה רק מולטי, הסינגל לא מעניין כבר.

BF גם ככה

פורסם
גם אני משחק רק single player. לא כמעט. רק.

אין קהילת גיימרים זמינה בסביבתי הקרובה, ומשחק עם אנשים אקראיים ברשת מעולם לא משך אותי.

כנ"ל.

פורסם

יותר single player , גם מולטי אבל במינון נמוך יותר.

פורסם

אין כמו MP טוב אחרי יום קשה.

פורסם

רק סינגל! אבל הכל תלוי בעלילה!

פורסם
  • מחבר

העלילה זה באמת אלמנט חשוב שלא ברור לי איך שחקני מולטיפלייר מוותרים עליו. אחרי הכל, ברגע שמוציאים את הסיפור מהמשחק (תרתי משמע) ההבדלים בין משחקים הולכים וקטנים, ואז מה הטעם לעבור למשחקים אחרים? אפשר פשוט להוסיף מפות חדשות וזהו. מה אני מפספס?

פורסם

אני אנחש שזאת הסיבה שהרבה אנשים שמשחקים בעיקר משחקי מולטי משחקים רק במשחק אחד -שתיים..

הרי סה״כ הם אותו הדבר...

אבל היום יש גם משחקי קו אופ או מולטי אחרים שמשלבים גם סיפור. ראה את (הנסיון של) titanfall או war frame לדוגמה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים