עבור לתוכן

סמארטפון לקמצנים

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

הלך לי מכשיר הנוקיה הישן והטוב לעולמו.

אחרי שישבתי עליו שבעה (7 שניות), ובעצת החברים ("תתקדם כבר למאה ה 21") החלטתי להשתדרג לסמארטפון.

עם זאת, ישנה בעיה - אני קמצן.

החלטתי להקציב 1000 שקלים חדשים למטרה זו.

אני הולך להשתמש בטלפון בעיקר למטרות דיבור וסמס, אבל מדי פעם גם GPS,מצלמה, מעט גלישה ומשחקים "לייט" (כגון 'אנגרי ברדס').

כמו כן, סוללה שתספיק לזמן רב (התרגלתי להטעין את הנוקיה שלי פעם בשבועיים)

מצאתי שני טלפונים בתקציב הנ"ל:

Samsung galaxy S3 mini

LG Optimus L7-II P714

על איזה מהם אתם ממליצים?

אם יש עוד אופציות - אשמח לשמוע.

תודה.

• תגובות 46
  • צפיות 12.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Motorola g?

פורסם

אני נמצא בבעייה דומה לשלך ו-MOTO G הוא האפשרות היחידה, אין מה להתלבט ואין מה לחפש יותר מדי.

פורסם

עכשיו נשאר להחליט 8GB/16GB למרות שב2 המקרים זה יוצא פחות =\

דרך אגב הMotorola Moto G קצת מעל ה1000₪

Motorola Moto G 8GB ב1,069₪

Motorola Moto G 16GB ב1,109₪

עדיף להוסיף את ה40₪ בשביל ה16GB , גם אין אפשרות הרחבה.

פורסם

1,000 ש"ח לסמארטפון זו לא קמצנות, זו צרכנות חכמה.

כמו שהציעו לפני יש את המוטו G ב-1000-1100 ש"ח.

אפשרות אחרת שלדעתי עדיפה היא נקסוס 4 או גלקסי S3 יד שניה בסכום של 800-1000 ש"ח.

אם רוצה להיות קמצן באמת תוכל ללכת על ה-JIAYU F1, מכשיר סיני סביר שנמכר במחיר מגוחך של 22$.

פורסם
  • מחבר

אני רואה שה MOTO G הוכתר כמלך הסמארטפונים הזולים.

בעקבות המלצותיכם קראתי עליו קצת באינטרנט, ואם נתעלם שנייה מכך שאין לו כרטיס הרחבה (wtf?!) והמצלמה שלו על הפנים (או כך, לפחות, הבנתי), לא ברורה לי סוגיית התמיכה בשפה העברית.

בהנתן זה שאני אקנה אותו מחנות בארץ, האם אני אוכל

- לשלוח ולקבל אסמסים בעברית

- לראות שמות של שירים בעברית שאני אעביר לשם

- לראות עברית תקינה בדפדפן האינטרנט

עברית בתפריטים עצמם מעניינת אותי כשלג דאשתקד.

תודה לעוזרים.

פורסם

THL W200. אחלה מכשיר

פורסם

בעקבות המלצותיכם קראתי עליו קצת באינטרנט, ואם נתעלם שנייה מכך שאין לו כרטיס הרחבה (wtf?!) והמצלמה שלו על הפנים (או כך, לפחות, הבנתי), לא ברורה לי סוגיית התמיכה בשפה העברית.

תודה לעוזרים.

קיים בכל מכשיר.

פורסם

xiaomi mi3, מכשיר ברמה של הG2, מעבד snapdragon 800, שני ג'יגה זכרון, מסך מעולה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

קראתי ביקורות על כל המכשירים הסיניים האלה, והמוטיב החוזר שם זה שה GPS לא עובד / עובד בצורה חלקית בארץ, ושהסוללה מספיקה למעט זמן. אפשר לסמוך על הנתונים שלהם? אם רשום סוללה 3000mAh, מה הסיכוי שזה באמת נכון? וגם אם כן, אם המעבד הוא לא יעיל וצורך זרם גבוה, הסוללה תתרוקן מהר גם אם אני אחבר לטלפון מצבר של רכב.

בנוסף, אני זקוק לטלפון עכשיו (כי שלי התפגר) ואין לי זמן להזמין מאיביי ולהתפלל שיגיע.

ד"א, אני עדיין לא לגמרי הבנתי למה ישר פסלתם את GALAXY S3 mini. הוא זול בכ 200 שקל מה MOTO G, בעל כרטיס הרחבה וקומפקטי (בשבילי זה פלוס - לא בא לי להיסחב עם בלטה בכיס). יש איזשהן בעיות אופייניות למכשיר שאני צריך לדעת עליהן?

פורסם

תודה לעוזרים.

המצלמה שלו היא לא על הפנים. היא פשוט פחות טובה מהמכשירים מהדור האחרון ומהדור הקודם. לדעתי לצילום מזדמן היא מספקת, ואת ההפרש עדיף להשקיע במצלמה נפרדת אם אתה צלם חובבן.

ה MOTO G מגיע ב 2 גרסאות, מעבר לעניין נפח האחסון. גרסת מוטורולה וגרסת Google edition שנמכרת ב play store.

גרסת גוגל מגיעה עם מערכת AOSP נקיה בדיוק כמו הנקסוסים, ויש בה תפריטים בעברית מובנים בדיוק כמו בנקסוסים ללא שום קומבינה. גם גוגל אחראית על עדכונה, שזה אומר עדכון לאנדרואיד חדש קצת לאחר הנקסוסים.

גרסת מוטורולה גם היא יחסית נקיה. ואם אני לא טועה, (ויכול להיות שכן) גם אם אין עברית בתפריט השפות עדיין ניתן להשתמש בתוכנה כמו morelocale 2 כדי להוסיפה. כנראה בגרסאות של המפעילות האמריקאיות הוסרה העברית לחלוטין, כפי שהם עושים לעיתים למכשירים של יצרניות אחרות.

בכל מקרה לא תהיה בעיה עם תמיכה מלאה בקריאה וכתיבת עברית, גם אם המכשיר מגיע בלי ממשק עברית.

אני חושב שהייתי לוקח את גרסת גוגל.

ה S3 mini הוא מכשיר נחות בהרבה יחסית ל MOTO G. אין שום דבר משותף בינו לבין ה S3, פרט לצורה.

לגבי הסיניים שהומלצו. יכול להיות שמהווים אלטרנטיבה ראויה אם אתה רוצה מכשיר הרבה יותר חזק ומסך גדול יותר, ובתוספת של 200-300 מאות שח. (ה MI3)

פורסם

ה-S3 מיני הוא בעצם גלקסי S קשישא עם צורה של S3, לא מתקרב לנקסוס 4, מוטו G או S3 (עדיף בדגם ה-LTE).

עדיף לרכוש N4 או S3 יד שניה מאשר להתקרב לסדרת המיני (גם לא ל-S4 מיני).

פורסם

אם מדברים על טלפון לקמצנים אז צריך לזכור שהמוטו יותר עמיד מהסמסונגים למינהם, טלפון לקמצנים צריך להחזיק לפחות שלוש שנים! כואב בכיס!

פורסם

נקסוס 4 מיד שנייה זו אופציה מעולה.

פורסם

לומיה 520 או 630.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים