עבור לתוכן

שוקל לקנות ASUS VG248QE, התייעצות.

Featured Replies

פורסם

התחלתי לחפור על המסכים בגוגל והגעתי למסכי 120HZ+, שעד עכשיו חשבתי שמדובר בסתם גימיק חסר חשיבות, התברר לי כמה טעיתי (ולא רק מביקורות של אנשים, אלא גם סרטונים והשוואות, כולל SLOMO)

יש את הדגם של BENQ שממש יקר, אבל יש דגם מצוין של ASUS, 144HZ - VG248QE, שיחסית זול (ויש שטוענים שאפילו יותר טוב, אבל זה לא רלוונטי), אבל לצערי אין את זה בארץ . חיפשתי על זה בגוגל וזה הוביל אותי גם לאשכול פה ששאל את אותה השאלה (לפני שנה, ועדיין כלום)

אבל שמתי לב שניתן לרכוש דרך BUY2USA עם משלוח ימי ב-1700 ש"ח (לעומת קרוב ל-2000 ש"ח עם משלוח אווירי), וזה יחסית מחיר נורא ידידותי למסך כל כך איכותי..

ה-P2414H עולה בזאפ 1200, (חוץ מחנות אחת שם שמוכרת ב-1000. אין לי מושג למה, אבל יש להם ביקורות טובות (אמנם קצת), אז כנראה שאמינים). לעומת ה-1700, מדובר בהפרש לא כל כך קריטי כשמדובר במסך, אז אני שוקל ברצינות.

רק חבל לי שמדובר בפאנל TN. מן הסתם זה נחוץ וחובה במסכים ששואפים לזמני תגובה נמוכים ככל האפשר, אבל אני אוהב צבעים מדויקים. בסוף 2008 רכשתי מסך איכותי של סמסונג עם פאנל גראפי, כי נורא הציק לי במסך הישן שלי שהייתי רואה צבעים שונים מזוויות שונות, וכל פעם בפוטושופ הייתי צריך להתמקד על אמצע המסך כדי לראות את הצבע האמיתי. עכשיו, ברור לי שכיום הטכנולוגיה השתפרה וגם במסכי TN יש צבעים יותר איכותיים מפעם, אבל עדיין, אני מקווה שהצבעים ב-BENQ יהיו סבבה.. (בגלל זה עמדתי ללכת על ה-P2414H של DELL, עם הפאנל AH-IPS)

(אגב, אין לי טלויזיה בחדר ולכן המסך ישמש אותי גם לצפייה בסרטים וסדרות.אני רק מקווה שזה לפחות קרוב לצבעים עם פאנל ה-AH-IPS ודומיו)

קראתי גם על ה-G-SYNC החדש של NVIDIA, והבנתי שיש להם קיט של DO IT YOURSELF שנמכר אצלם באתר וכרגע לא נמצא במלאי. הבנתי שזה באמת תוספת חשובה (מסנכרן בין המסך לכרטיס הגראפי, כך שנמנעים תקיעות וקריעות), ככה שכנראה אני אצטרך לקנות גם את זה , כי גם בקרוב, לפי מה שהבנתי, NVIDIA לא תספק את זה בערכה נפרדת, והאפשרות היחידה להשיג את זה תהיה עם מסך נפרד.. מה שבעצם מייקר לי את הקנייה (כי זה כן דבר חשוב שאי אפשר להתעלם ממנו), אבל כרגע אין את זה במלאי בכל מקרה.

הייתי רוצה לשמוע מה יש לכם להגיד לי, בין אם זה על דרכי הזמנה יצירתיות\חסכוניות\יעילות של המסך, כמה מילים על ה-G-SYNC, דברים שחשוב לציין\לדעת, PROS, CONS על המסך (וה-GSYNC) וכל דבר אפשרי

תודה רבה!

פורסם

יהיה חכם לחכות למסכים עם GSYNC מובנה.

פורסם
  • מחבר

ומתי הם יגיעו לשוק? ראיתי שיש אופציה לקנות את ה-

VG248QE MODDED (ששמו לו כבר את ה-GSYNC). לא ראיתי את המחיר כי היה כתוב "SOLD OUT", אבל מן הסתם שלקחת את הקיט לבד ולהרכיב את זה לבד יצא הרבה יותר משתלם, ומדובר בעבודה פשוטה של 15 דקות עם מברג פשוט (ראיתי את סרטון ההדרכה של NVIDIA), אז אני לא יודע כמה משתלם יהיה לחכות.. אלא אם יש משהו נוסף שלא ציינת?

אבל כמו שאמרתי, מעניין אותי לדעת מתי מסכים כאלה יצוצו בשוק. תודה!

פורסם

השמועות שבסביבות מאי. משתלם לחכות? אין את המודול הזה במלאי כבר המון זמן אז גם ככה צריך לחכות.

פורסם
  • מחבר
השמועות שבסביבות מאי. משתלם לחכות? אין את המודול הזה במלאי כבר המון זמן אז גם ככה צריך לחכות.

הנקודה היא שעכשיו אני עם מסך 19" 60HZ, אז השאלה היא אם עדיף לי להשאר עם המסך הזה חודשיים +- (לפי מה שאתה אומר), ואז כנראה עדיין לקנות מחו"ל (כי כמובן שיקח זמן עד שהם יגיעו לארץ, וגם המחיר שלהם יהיו מפציץ), או לקנות את המסך עכשיו ואז לקנות את הערכה כשהיא תהיה במלאי, כדי שלפחות יהיה לי מסך איכותי בזמן הזה.

אם יצוצו מסכי יוקרה עם GSYNC במחיר מופצץ של כ-3200 בארץ אני לא אקנה אותם בכל מקרה S:

אבל בכל אופן עדיין לא השתכנעתי למה עדיף לחכות. אם הייתי יודע שאני מחכה וקונה את ה-GSYNC BUILT IN בודאות, אז בכיף, אבל לא רק שאנחנו לא יודעים מתי הם יצוצו (אמרת שיש שמועות על סביבות מאי), אלא גם שאנחנו לא יודעים כמה הם יעלו, ואם הם "BUILT IN" הם כנראה יעלו הרבה יותר..

נ.ב

שמתי לב עכשיו ש-IVORY באילת מוכרים את ה-BenQ XL2420T ב-2250 (במקום 2700), נחמד, אבל אין אפשרות להוסיף לזה את ה-G-SYNC קיט, אז זה לא משנה

פורסם

אחד המסכים היקרים ביותר יהיה ה-PG278Q והוא יעלה כ-800$ ויצא באמצא השנה. אסוס ידועים כיקרנים והמסך הזה הוא 27" WQHD כלומר שמסך 24" FHD מיצרנית אחרת יעלה הרבה פחות.

פורסם

אני קיבלתי את המסך בתחילת השבוע אחלה מסך רק אחרי שאתה עם IPS הצבעים נראים שונים חוץ מזה ה144 מורגשים היטב בעיקר שאתה משחק משחקי fps וגם האופציות שקיימות במסך כמו כוונת ושעון הן נחמדות וגם הרמקולים למרות שלא השתמשתי בהם.

פורסם

בעתיד אמורות לצאת עוד יחידות g-sync למכירה למסך זה מה שאמר מנהל בפורום של nvidia

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון למי שממתין למסך הספציפי הזה...

ל Overlord Computers יש כרגע בסטוק את המסך כולל מוד, והם שולחים לארץ (סביבות 2142ש"ח כולל משלוח).

בנוסף הערכה חזרה למלאי של אנוידיה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני מוכר את המסך הזה אם אתה מעוניין תשלח פרטית - לא מצליח לפרסם ביד שניה של האתר הזה משום מה :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים