עבור לתוכן

מבקש המלצה לנתב לשימוש ביתי ברשת בזק עם 40 מגה ו4 חיבורים קווים.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש להחליף את הנתב שב\ק הביאו לי כי נמאס לי מהנפילות שלו ואשמח לקבל המלצה.

אני מחובר עם בזק ובזק בינלאומי במהירות של 40 מגה, אל הראוטר מחוברים 3 מחשבים בצורה קווית וסטרימר שגם הוא מחובר בצורה קווית, בנוסף יש גם מחשבים ניידים בבית וטלפונים שכולם יושבים על הוויפיי, בקיצור הרשת עמוסה וכך גם הראוטר ולכן צריך לקחת את זה בחשבון.

ממה שאני ראיתי כאן באתר הרבה ממליצים על Edimax BR-6478AC

מבחימתי הוא מעבר לסכום שאני מוכן להשקיע. (לצורך העניין, הוא באמת שווה את הסכום הזה??!!).

הסכום שאני מחפש להשקיע הוא 200-300 שקל.

תודה

פורסם

מצטרף לשאלה.

אני חווה נפילות קשות עם ה1043 גם אחרי התקנה קושחה צד שלישי.

שני מחשבים נייחים ושני מחשבים נייידים (תשתית הוט)

האם אתם ממליצים על

Edimax BR-6478AC ?

מה לגבי TP-LINK TL-ER604W?

אשמח להמלצות.

תודה!

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

גם אני מחפש המלצות לדגם הזה 6478-AC

פורסם
שלום לכולם.

אני מחפש להחליף את הנתב שב\ק הביאו לי כי נמאס לי מהנפילות שלו ואשמח לקבל המלצה.

אני מחובר עם בזק ובזק בינלאומי במהירות של 40 מגה, אל הראוטר מחוברים 3 מחשבים בצורה קווית וסטרימר שגם הוא מחובר בצורה קווית, בנוסף יש גם מחשבים ניידים בבית וטלפונים שכולם יושבים על הוויפיי, בקיצור הרשת עמוסה וכך גם הראוטר ולכן צריך לקחת את זה בחשבון.

ממה שאני ראיתי כאן באתר הרבה ממליצים על Edimax BR-6478AC

מבחימתי הוא מעבר לסכום שאני מוכן להשקיע. (לצורך העניין, הוא באמת שווה את הסכום הזה??!!).

הסכום שאני מחפש להשקיע הוא 200-300 שקל.

תודה

הטלפונים שלך בכלל תומכים בתקן AC? תדר 5Ghz יכול לעבוד על תקן N שהוא עדיין הסטנדרט היום ויכול לעבוד על תקן AC החדש שאינו סטנדרט ולכן צריך לבדוק אם בכלל יש אפשרות להשתמש בתקן הזה לפני ששוקלים לקנות ראוטר שמאפשר את זה.

קח בחשבון גם ש-5Ghz בא לפתור בעיות תדרים בטווחים קצרים(!). אם הנתב בסלון והשימוש הוא בחדרים במרחק של 10 מטר ושני קירות, לא בטוח שזה בכלל ייתן לך פתרון.

לצרכים שלך לדעתי אפשר להשתמש בטיפילינק 1043 ואולי גם להתפשר על דגם 841 (הכחול).

פורסם
  • מחבר

"פורסם: 23-03-14, 00:42"

תודה בכל מקרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים