עבור לתוכן

מחשב עובד במעבדה, וכשמגיע הבייתה מעלה מסכים כחולים

Featured Replies

פורסם

אחד הדברים הכי מוזרים... שידרגתי את המחשב שלי, במעבדה הם מריצים אותו, ואומרים שהוא עובד חלק.. כשאני מעלה אותו בבית יש לי מלא מסכים כחולים.. וזה כבר חודשיים ככה, חמש פעמים הלוך ושוב למעבדה. יש מצב שזה מקלדת ועכבר? רמקולים? חשמל בבית? היה לי לפני כן מחשב, וגם הוא צרך חשמל והכל היה בסדר.. מה זה יכול להיות?

פורסם

תעשה בדיקה לזיכרון עם memtest תעלה אותה מבוט משהו כמו 6 שעות.

פורסם

לוח מקשים ועכבר - לא סביר אבל אתה יכול לקחת אותם למעבדה

חשמל - לא אמור להשפיע - אם יש לך ספק נורמלי הוא יתן מתחים יציבים בכל מקרה, אם הספק לא איכותי הוא יהיה על סף קריסה בלי קשר למתח שהוא מקבל

הייתי חושב יותר בכיוון כמו Amit Danan, או דברים כמו שאתה מחבר בבית מסך אם רזולוציה גבוהה והם בטח עובדים אם KVM ומסך אם רזולוציה נמוכה יותר, שלוקח פחות זיכרון כרטיס מסך ואוליי לא מגיע לאיזה ביט לא תקין בזיכרון וכו

פורסם

אלף - תעלה צילום של המסך הכחול או שתעלה Minidump

בית - יצא לי לקבל מסכים כחולים בגלל עכבר.

פורסם

... ולי יצא לקבל מסכים כחולים בכמויות בגלל הארד דיסק תקול, שצצו כל פעם שתוכנה כלשהי ניסתה לגשת לקבצים מעל גודל מסויים.

פורסם
  • מחבר

אפשר לקבל כתובת מייל לשלוח תמונות של המסך? אין לי אפשרות להעלות לכם מהפלאפון ישירות לפורום

פורסם

postimage.org

פורסם
  • מחבר

אפשר בבקשה כתובת מלאה?

- - - תגובה אוחדה: - - -

כתובת אימייל.. אני שולח מפלאפון

פורסם

למי בדיוק תשלח? לכל חברי הפורום באופן אישי? :)

תלמד להשתמש בפלאפון כדי להעלות תמונות לאתרים או לצרף לפורום (אם אפשרי, לא יודע), או שתעשה את העבודה הקשה ותעלה דרך מחשב.

פורסם

ממליץ לנתק את כל חיבורי ה-USB במחשב כמו מקלדת, עכבר, דיסק און קי, מצלמת רשת וכו'.

היו מקרים שעכבר אלחוטי העלה מסך כחול כשהוא עבד שנתיים רצוף בלי בעיה (כמו שציינו פה למעלה).

פורסם
...ואומרים שהוא עובד חלק.. ... יש מצב שזה מקלדת ועכבר? רמקולים? חשמל בבית? ....

1. "הם אומרים" - אני לא יודע מי זה הם וזה גם לא כל כך מעניין לצורך העניין - לפעמים אומרים למישהו משהו כדי ש"יעזוב אותך בשקט" לא יזיק לקחת את המחשב למקום אחר (אפילו בתוספת תשלום) ולקבל חוות דעת שונה. מה לעשות אנחנו חיים בעולם שלפעמים אנשים אומרים דברים לא נכונים כדי להמשיך הלאה.

2. יש מצב ונתקלתי כבר במקלדת שכל הזמן שהיתה מחוברת המחשב היה מרסט לאחר שעתיים (זאת היתה מקלדת עתיקה עם חיבור AT ) אז כן יש דברים מוזרים ולא מן הנמנע שזה מה שקורה אצלך. גם חשמל זה יכול להיות אבל בסבירות יותר נמוכה (רעשים סטטיים הפרעות וכיוב')

פורסם
  • מחבר

המקלדת והעכבר שלי הם אלחוטיים של מייקרוסופט, בני 5 בערך.. אני הייתי מרחק צעד מלקחת את המחשב שלי למעבדה אחרת, אבל אמרו לי שהם לא לוקחים אחריות אם במעבדה השניה מטפלים, אז אני נופל בין הכיסאות...

פורסם

וניסית לנתק את הדונגל של המקלדת והעכבר ואז להפעיל את המחשב?

פורסם
  • מחבר

אני יכול לקחת את המחשב למעבדה אחרת? המעבדה הראשונה לא יתנערו ממני במידה והמעבדה השניה תגלה תקלה בחומרה שהמעבדה הראשונה לא עלו עליה? הפחידו אותי מאוד במעבדה הראשונה...

פורסם

מעבדה שמכבדת את עצמה לא תהלך אימים על לקוח שמבקש חוות דעת נוספת - הנושא הוא צרכני גרידא

בכללי

כשאני נותן חוות דעת אין לי שום חשש שמישהו אחר יבדוק - אני בטוח שאני עשיתי ככל יכולתי כדי לתת דיאגנוזה\פתרון טוב - וגם אם מישהו ימצא פגם אני רק ילמד מזה.

משהו כאן "פישי"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים