עבור לתוכן

דרוש מפרט למחשב משחקים ב-6.5K ללא ציוד הקפי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני חדש פה ואשמח אם תוכלו לעזור לי להכין מפרט למחשב.

דבר ראשון אני רוצה להודות שאני לא מבין דבר בחומרת מחשבים, לכן אם תרצו לשאול אותי שאלות בנוגע לנושא תצטרכו לפשט אותן כדי שגם אוויל כמוני יוכל לענות. השימוש שלי במחשבים זה משחקים ואינטרנט ולכן אני מעוניין במחשב מאוד חזק, שיריץ את המשחקים הכבדים ביותר שיש כיום על ההגדרות הגבוהות ביותר, ושיציג ביצועיים מרשימים גם למשחקים עתידיים לפחות לחמשת השנים שיבואו לאחר הרכישה, אם אפשרי לבנות מחשב שעונה על הדרישות האלו גם מבלי להגיע לתקרת התקציב אשמח לשמוע על האפשרות הזאת.

1. מה התקציב המקסימאלי?6500 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.בעלי הדרישות הגבוהות ביותר שיש כיום

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1920X1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.לא

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).אם אפשרי שקע לאוזניות בקדמת המארז אך לא חובה

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

תודה רבה לכל מי שמוכן לנסות לעזור!

פורסם
  • מחבר

שכחתי לציין-אני מעדיף כרטיס מסך של NVidia, בלי סיבה מיוחדת אולי בגלל שאני fanboy.

אבל אם לדעתכם כרטיס של חברה אחרת יתאים יותר אני אלך עם המילה שלכם.

פורסם

- Intel Quad Core i5 4670 3.4Ghz S1150

390 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B85M-D3H S1150

340 ₪ - 8GB (2x4GB) Transcend DDR3 1600Mhz

2290 ₪ - * מבצע * - NVIDIA GeForce MSI GTX780 3GB Twin Frozr

499 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 840 EVO 120GB SATA III

310 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty

830 ₪ - NZXT Phantom 410 White + Seasonic M12II 750W Modular BUNDLE

90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90

130 ₪ - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2

36 ₪ - EVERCOOL Spider 120mm + FILTER

מחיר סופי: 5905 ₪ http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=527f53717a2af

פורסם
  • מחבר

רוב תודות!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים