עבור לתוכן

סקר: האם כניסת USB בראוטר ליצירת כונן רשת שימושית בשבילכם?

האם כניסת USB בראוטר ליצירת כונן רשת שימושית בשבילכם? 22 הצבעות

1. 1. האם כניסת USB בראוטר ליצירת כונן רשת שימושית בשבילכם?

• לא.
    • אולי בעתיד.
    • כן.
    • כן, אני כבר עושה בזה שימוש אצלי בבית.

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

בעבר כניסת USB בראוטר המאפשר יצירת כונן רשת בלתי תלוי במחשב אחר ובזמינותו, היתה קיימת רק בראוטרים יקרים מאוד.

כיום הפונקציה קיימת בלא מעט ראוטרים זולים ומשתלמים.

אני מניח שלהרבה מכם יש ראוטר ישן, ולא היתה אפשרות ריאלית לקנות ראוטר עם אותה הפונקציה.

אבל אם הייתם קונים ראוטר עכשיו, ובהתחשב בכך שזה לא ממש מייקר את המחיר, האם פונקציה כזאת תהיה שימושית בשבילכם?

גם אם לא, האם תהיו מעוניינים בפונקציה למקרה(הידוע או לא ידוע) שבעתיד היא תהיה שימושית?

פורסם

א. אין שום קשר בין הסקר ובין בסיס הטענה שעליה אנחנו מדברים, שהיא - האם אתם מכבים את המחשב או לא. אם הם לא מכבים את המחשב, אז זה לא משנה אם הם חושבים שהם רוצים כניסת USB, כי גם אם הם רוצים הם עדיין לא צריכים - הם יכולים לחבר כונן רגיל למחשב שדולק תמיד וזה יהיה בדיוק אותו דבר.

ב. הניסוח של הסקר הוא מטומטם. זה כמו לשאול "מי רוצה פרארי?". למה שמישהו יצביע ל"לא"? ברור שכולם רוצים, איזה אינטרס יש למישהו לרצות שלא יהיה? זאת שאלה דבילית.

ג. החנונים של HWzone הם רחוקים שנות אור מלהיות מדגם מייצג.

פורסם
  • מחבר

אולי אין קשר ישיר לטענה שאתה העלת לגבי הפעלת המחשב 24/7, אבל כן יש קשר ישיר לבסיס העניין אותו העלתי שממנו עלו כל שאר הטיעונים.

ועל העובדה שעדיף כונן רשת בלתי תלוי במחשב, מכונן רשת שזמין רק כשמחשב דולק, אי אפשר להתווכח.

מטרת הסקר היא בין השאר לענות על השאלה האם החסרת הפונקציה מראוטר איכותי(כל שכן מראוטר ביצועים יקר) היא צעד נכון של היצרן, והאם היא באמת משקפת את הצרכים והרצונות של קהל הלקוחות.

אתה יודע מה, גם על שאלת ה24/7 אפשר לעשות סקר. :cwm40:

http://hwzone.co.il/community/threads/534176-%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%90%D7%AA%D7%9D-%D7%9E%D7%A4%D7%A2%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-24-7

פורסם

למה להוריד פונקציה שאומנם לא שימושית במיוחד , אבל גם לא עולה יותר מדי בשביל היצרן , וקיימת בכל ראוטר פשוט?!

בלי קשר לאם המחשב דלוק , צריך לחשוב למה זה טוב? למה צריך חיבור usb בשביל לכונן רשת?

אם אני רוצה להעביר סרטים , אז אני יכול לחבר את הכונן לטלוויזיה שלי בחיבור usb , אם מדובר במחשב שהוא סוג של שרת הורדות , אז כבר עדיף להשאיר אותו דלוק כל הזמן ולגשת אל המחשב והכונן ישירות , ובכל מקרה חיבור usb לכונן הוא איטי מדי בשביל הזרמה , ובמיוחד גישה מקבילה של כמה משתמשים.

שימוש נוסף לחיבור usb בראוטר הוא לחבר מדפסת שאין לה אפשרות לחיבור כבל רשת.

פורסם

אולי אולי אולי אם יחליפו את החיבור ב-USB3 זה יהיה שימושי יותר לחלק מהאנשים.

עדיף לשתף ממחשב לדעתי.

פורסם

מהירות חיבור ה-USB בנתבים היא מחפירה ולכן שימושית לדברים מאוד פשוטים ולהעברות של קבצים קטנים. מי שרוצה לשתף מידע בצורה רצינית יחבר את הדיסק למחשב או ירכוש מערך NAS. לטעמי השימושיות של הפונקציה הזו גבולית.

פורסם
  • מחבר
, ובכל מקרה חיבור usb לכונן הוא איטי מדי בשביל הזרמה , ובמיוחד גישה מקבילה של כמה משתמשים.

שימוש נוסף לחיבור usb בראוטר הוא לחבר מדפסת שאין לה אפשרות לחיבור כבל רשת.

הנפח האפשרי בחיבור USB2 וברוב רשתות הWIFI הקיימות, הוא מעל ומעבר למה שצריך כדי להזרים FULLHD.

20MB/S כפול 1000 = 20GB.

1000 שניות זה בערך 16.5 דקות.

סרטון של 16.5 דקות בגודל 20GB יוכל להיות מוזרם בקלות דרך USB2.

סרט של שעה וחצי בגודל 10GB צריך רק חלק קטן מאוד מיכולת ההזרמה של USB2.

גם בגישה של כמה משתמשים כל עוד הנגן שומר BUFFER קטן לא צריכה להיות בעיה.

עניין חיבור המדפסת באמת חשוב לציין.

אולי אולי אולי אם יחליפו את החיבור ב-USB3 זה יהיה שימושי יותר לחלק מהאנשים.

עדיף לשתף ממחשב לדעתי.

אין ספק שUSB3 יהיה יותר שימושי.

אני מניח שיתחילו להופיע יותר ויותר ראוטרים עם כניסת USB3 עם הזמן.

בכל מקרה גם USB2 שימושי ככונן הורדות מרכזי ו/או וידאו/אודיו סטרימינג.

הרי הורדות לא יורדות יותר מהר מזה.

וסטרימינג לא צריך יותר מהר מזה.

כך שאיטיות החיבור אינה באה לידי ביטוי באף אחת מהפעולות הללו.

פורסם

ועל העובדה שעדיף כונן רשת בלתי תלוי במחשב, מכונן רשת שזמין רק כשמחשב דולק, אי אפשר להתווכח.

וזאת בדיוק הסיבה ששאלת הסקר שלך מטומטמת - כי היא מתעלמת מהעובדה שמדובר בפועל על אותו דבר.

כן, ברור שתמיד "עדיף שיש פונקציה" מאשר שאין אותה, אבל כשהפונקציה הזאת מיותרת לחלוטין בפועל - זה משנה את כל העניין.

למה להוריד פונקציה שאומנם לא שימושית במיוחד , אבל גם לא עולה יותר מדי בשביל היצרן , וקיימת בכל ראוטר פשוט?!

השאלה שלך לגיטימית כמובן, ואתה מתפלא ושואל אותה פשוט בגלל ששאלת הסקר של Art Tatum היא טיפשית ונועדה בכלל לצורך "הוכחת נקודה" שונה לגמרי מהנקודה שעולה מתוך שאלת הסקר.

פורסם
  • מחבר
וזאת בדיוק הסיבה ששאלת הסקר שלך מטומטמת - כי היא מתעלמת מהעובדה שמדובר בפועל על אותו דבר.

כשהמחשב לא דולק 24/7, זה "בפועל" לא אותו דבר.

כשאתה עושה RESTART למחשב והגישה לכונן נעלמת, זה "בפועל" לא אותו דבר.

פורסם
  • מחבר

במקרה!!!

הכינותי מראש סקר.

http://hwzone.co.il/community/threads/534176-%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%90%D7%AA%D7%9D-%D7%9E%D7%A4%D7%A2%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-24-7

על פי הסקר אפשר לראות שרוב האנשים, כולל אני, לא מפעילים את המחשב שלהם 24/7.

לכן בשבילי ובשביל אותם רוב!!!! אנשים שאינם מפעילים את המחשב 24/7, זה ממש לא אותו דבר "בפועל".

מה גם שאפילו אתה עושה מדי פעם RESTARTS, ואם משפחה/אורחים צופים במקביל בסרט ממחשב/נגן אחר שעושה בכונן רשת שימוש, גם בשבילם "בפועל" זה לא אותו דבר.

images?q=tbn:ANd9GcRHWRYoeGUgxmE6uLeacsUh-Q5s_alZPWBbRd_J3DeBNySmzhi_NQ

פורסם

אתם פשוט חתיכת שני מטומטמים.

פורסם

לא הייתי מחבר הארדיסק לראוטר בשביל להזרים וידאו ב-HD.

במחיר של 6 טרה בדיסק חיצוני אני קונה 12 טרה פנימי.

אני משאיר את המחשב דולק בכוונה רק כדי שיוכלו להשתמש בקבצים המשותפים ואין לי בעיה עם זה.

אתה מכבה את המחשב כי אין לך צורך שישאר דלוק, אם היה לא היית מכבה.

ושוב, USB2 אולי מספיק בשביל להזרים וידאו באיכות HD למחשב אחד. אתה חושב שזה יספיק בשביל להזרים סרטים שונים לשלושה מחשבים שונים במקביל?

זה לא שווה את ההתעסקות לדעתי.

פורסם
במקרה!!!

הכינותי מראש סקר.

על פי הסקר אפשר לראות שרוב האנשים, כולל אני, לא מפעילים את המחשב שלהם 24/7.

לכן בשבילי ובשביל אותם רוב!!!! אנשים שאינם מפעילים את המחשב 24/7, זה ממש לא אותו דבר "בפועל".

מה גם שאפילו אתה עושה מדי פעם RESTARTS, ואם משפחה/אורחים צופים במקביל בסרט ממחשב/נגן אחר שעושה בכונן רשת שימוש, גם בשבילם "בפועל" זה לא אותו דבר.

מצחיק, אתה מדבר על הסקר הזה? :)

2013-10-05_0446.png

רוב האנשים בעולם היום משאירים את המחשב דולק 24/7.

אין לאף אחד שום סיבה הגיונית לחבר כונן לראוטר במקום פשוט לשתף אותו דרך המחשב.

לא רק שזה מיותר - זה גם איטי. אין לזה שום יתרון. הטענות שלך מגוחכות - מתי בפעם האחרונה בכלל עשית RESTART?

וגם אם אתה עושה פתאום פעם בחצי שנה איזה ריסטרט - מה הסיכוי שזה יפול בדיוק בשניה שמישהו אחר רואה סרט בסלון? פשוט מגוחך.

באותה מידה אתה גם יכול פעם בחצי שנה לעשות RESTART לראוטר ואז גם הכונן רשת הטיפשי שלך יעלם.

פורסם
רוב האנשים בעולם היום משאירים את המחשב דולק 24/7.

ואילו שלא, הם ללא ספק, פסיכופתים. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים