עבור לתוכן

HTC ONE VS. SAMSUNG S4

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

בימים האחרונים מתחילים לפרסם ברחבי האינטרנט את הגעתם הקרובה מאוד של 2 המכשירים הנ"ל, ויש לי התלבטות בין השניים, מבחינת ביצועים, צילום ואיכות סאונד, איזה מהם היה עדיף לי לקנות? לדעתכם. חשוב לציין כי ההבדל במחיר בין השניים הוא לא פונקצייה לבחירת המכשיר, אני מחליף מכשיר אחת לשנתיים-שנתיים וחצי כך שלא משנה לי הפער במחיר.

תודה מראש לכל העוזרים.

פורסם

HTC ONE

יתרונות:

* מסך איכותי יותר.

* דעה אישית - גודל מסך אידאלי [4.7].

* רמקולים טובים יותר ובמיקום טוב יותר - בקדמת המכשיר.

* מחיר המכשיר בחו"ל זול יותר.

* דעה אישית - הממשק של HTC [sENSE] הרבה יותר טוב משל SAMSUNG [TouchWiz], במיוחד אחריי החידושים האחרונים.

* איכות הבניה יותר טובה (כמו כמעט כל מכשיר של HTC לעומת SAMSUNG)..

* איכות השמע [במיוחד באוזניות] - כמו בכל מכשיר של HTC משולב עם בקר השמע של beatsaudio, מה שמשפר משמעותית את חווית המוזיקה עם המכשיר.

חסרונות:

* סוללה לא נשלפת, ובנוסף קטנה יותר משל הS4.

* אין חריץ להרחבת זיכרון [אך נמכר עם 32 GB מובנה, מה שלדעתי מספיק לכל הדעות.. אך נציין זאת כחיסרון].

* כאשר מפרקים את המכשיר כמעט בלתי אפשרי שלא לפגוע בעוד משהו על הדרך.. לא ידידותי לפרוק ביתי, רק במעבדה.

* עלות התיקון יקרה מאוד לרוב במעבדות פרטיות בארץ ביחס למכשירי שאר החברות.

* עדכונים - מניסיון אישי, HTC משחררת עדכונים למערכת ההפעלה הרבה אחריי SAMSUNG..

SAMSUNG S4

יתרונות:

* מסך גדול יותר [5 לעומת 4.7, יש שיגידו גם חיסרון]

* סוללה נשלפת וגדולה יותר.

* המעטפת עשויה מפלסטיק והמכשיר בנוי ככה שהרבה יותר קל לפרק אותו להחלפת חלקים פנימיים.

* הגרסא האירופאית של המכשיר מגיעה עם מעבד יותר טוב [EXYNOS עם 8 ליבות, 4+4], למרות שעם הממשק שלהם כל מעבד יקרטע לא מתאימים אותו מספיק טוב לחומרה ראה סרטון מצורף בסוף.

* המכשיר מגיע עם גרסת אנדרואיד 4.2.2, לעומת HTC ONE שמגיע עם 4.1.2 כמדומני..

* עדכונים - לעומת HTC, סמסונג מעדכנת את המכשירים שלה יותר מהר.

חסרונות:

* מסך גדול מידי [שוב, לדעתי 4.7 זה הגודל האידאלי, ולכן ציינתי את גודל המסך גם כיתרון וגם כחיסרון].

* ממשק [כבר פרטתי למעלה].

* איכות הבניה ירודה ביחס לHTC.

* מיקום הרמקול הוא בגב המכשיר, וכאשר מניחים אותו על הגב שלו הצלצול נשמע חלש משמעותית. HTC השכילה ועשתה 2 רמקולים בקדמת המכשיר - יתרון עצום לטעמי.

! בכל הנוגע למצלמות המכשירים, שכל אחד ישפוט. אני חושב שHTC לוקחת אבל לא בהרבה.. במיוחד בזכות התמונות הטובות בתנאי תאורה קשים.. בסופו של יום, מגה-פיקסלים זה לא הכל במצלמה.

קרדיט לGALSON.

בנוסף תראה את זה גם:

בהצלחה בבחירה :)

פורסם

הוא טיפה מצחיק בסרטון.

כמובן שלדעתי הוא מגזים אבל באמת מכל הסרטונים של הגלקסי 4 שראיתי, יש לאגים במכשיר וזה מוזר.

מכשיר כזה חזק עם אנדרואיד חדש. טאצ'וויז הזה מכשיל את המכשיר!

פורסם

לא הייתי הולך על ה- S4 רק בגלל שיש לו לאגים. ולא הייתי הולך על ה- One בגלל איכות הבניה הגרועה (חומרים מעולים, בניה גרועה) של HTC שהוכיחו עצמם שוב ושוב עם כל מכשיר, תמיד יש פאקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים