עבור לתוכן

Point Of View, איך החברה? (בכרטיסי מסך [6800])

Featured Replies

פורסם

שלום לכולכם

אני השבוע עומד להזמין מחשב חדש

התכנון במקור היה רכישת R9800pro אך מכיוון ומחירו של נ"ל קפץ לכ-1650 בחנות שממנה אני עומד לקנות  וכעת נעלם לגמרי מהמלאי אני ככל הנראה אלך על ה geforce6800 שכן אני לא רואה לרכוש משהו פחות טוב מה-9800פרו וכמו כן איני מעוניין לפצל את הקניה לשתי חנויות.

בחנות יש רק שני כרטיסים מסוג ה-6800 הרגיל:

הראשון הינו מתוצרת ג'יגהבייט ובעל קירור פאסיבי, אך הוא עולה כ-2100 ש"ח, מחיר שכבר גם מוגזם וגם חורג ביחסית הרבה מהכסף שעמדתי להשקיע במקור

השבוע התווסף לחנות geforce6800 מחברת Point Of View ומחירו עומד על 1788 ש"ח:

https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25&products_id=2531

אני שוקל לקנות את הכרטיס הזה אם כי על החברה pointOfView לא ממש שמעתי דבר ואיני יודע אם היא טובה או לא. חיפוש קצר העלה שככל הנראה החברה היא יצרנית וותיקה למדי של נווידיה ופשוט מוצריה כנראה אינם בארץ הרבה זמן.

בכל זאת אבקש את מילתכם, האם כדאי ובסדר לקנות את הכרטיס הנ"ל מתוצרת החברה הזו?

תודה רבה לעונים :)

הכרטיס מגיע עם שתי שנות אחריות, אגב.

שוב תודה :)

פורסם

החברה ידועה והכרטיס טוב מאד כמובן. אין ממה לחשוש כאן.

מה שכן, אני הייתי מעדיף לקנות את ה-6800 של אלבטרון העולה אותו הדבר ומגיע עם 3 שנים אחריות. ניתן למצוא את הכרטיס בחנויות כמו נועה, ואחרות.

פורסם

עדיף לקחת leadtek

יותר סיכויים שהצינורות הנעולים יפתחו.

פורסם
  • מחבר

לגבי כרטיסים אחרים כמו שאמרתי השניים שציינתי (ג'יגהבייט ו-POV) הם האפשרויות היחידות כרגע, משום שאלה היחידים שמוצעים כרגע למכירה בחנות ואני לא רוצה לפצל את הקנייה לחנות נוספת.

ב' קראתי באיזהשהו פורום מחו"ל (anandtech אם אינני טועה) שהאלבטרון רועש למדי.

לגבי הלידטק בפרט ופתיחת צינורות בכלל:

שוב, הלידטק אינו מופיע כרגע בחנות, מה שכן, מופיעות שם גרסאות ה-GT והאולטרה מתוצרת לידטק אז אני אברר אם אפשר אולי גם לרכוש את ה-6800 הרגיל, אבל בינתיים ראיתי אותו רק בחנות אחת, ושם הוא עלה 2000 ש"ח, ואני מחפש אחד בסביבות ה-1800...שזה גם חורג מהתקציב המקורי בכל מקרה..

בנושא פתיחת הצינורות- הבנתי שהדבר נעשה על ידי תוכנה. האם הדבר כרוך בסיכון? כלומר האם כרטיס שאי אפשר לפתוח בו את הצינורות יפגם כתוצאה מהנסיון, או שפשוט לא ניתן יהיה לפתוח את הצינורות אך הכרטיס ימשיך לתפקד כ-6800 רגיל?

ועוד נושא- קראתי בימים האחרונים מספר ידיעות על כך שהתגלה שמעבד הוידאו (שאינני בטוח ממש מהו עושה) בכרטיסים מסדרת ה-6800 פגום חומרתית ולא ניתן לתיקון על ידי דרייברים. איך מתבטאת הפגימה? האם זה פוגע בתפקוד השוטף או רק בדברים מסויימים כגון קידודי וידאו וכו'?

שוב תודה רבה לכל העוזרים  :)

פורסם

הקירור של ה6800NU שלהם מגיע ללא קירור לזכרונות ובאופן כללי דומה מאוד לקירור של 6600GT.

אני אל הייתי הולך על זה.

GF6-6800%2Bbox.jpg

פורסם

יותר סיכויים שהצינורות הנעולים יפתחו.

איזשהו ביסוס?

ועוד נושא- קראתי בימים האחרונים מספר ידיעות על כך שהתגלה שמעבד הוידאו (שאינני בטוח ממש מהו עושה) בכרטיסים מסדרת ה-6800 פגום חומרתית ולא ניתן לתיקון על ידי דרייברים. איך מתבטאת הפגימה? האם זה פוגע בתפקוד השוטף או רק בדברים מסויימים כגון קידודי וידאו וכו'?

הכרטיסים האלו מכילים מעבד וידאו שאמור לתמוך בקידוד ופענוח של וידאו, זה מה שפגום. אין לזה שום השפעה על משחקים

פורסם

הייתי ממליץ לך על הELSA... אבל אין אותו בחנות שאתה רוצה לקנות ממנה, אז קנה את האלבטרון (יש לו קירור שמכסה גם את הזכרונות) בין ה6800 הטובים.

פורסם
  • מחבר

לא קראתם את מה שכתבתי? ???

יש בחנות רק את ה-POV ואת הג'יגהבייט, והג'יגהבייט עולה 2100 מה שהשאיר לי רק את ה-POV בטווח ה~1800 ש"ח, ואני לא מעוניין לקנות מחנויות אחרות כדי לא לפצל את הקנייה.

הקירור של ה6800NU שלהם מגיע ללא קירור לזכרונות ובאופן כללי דומה מאוד לקירור של 6600GT.

אני אל הייתי הולך על זה.

זהו הקירור ברוב כרטיסי ה-6800NU... רק חברות אחדות כמו לידטק ואלבטרון למשל שינו אותו, זה גוף קירור הדיפולטי של נווידיה ל-6800NU עד כמה שידוע לי

והקירור ב-6600GT הוא יותר קטן אם אני לא טועה, בחלקם לפחות (לידטק למשל).

שאלתי איך החברה Point Of View, לא ביקשתי אלטרנטיבות, כי כרגע אין.

אם אין לי כרגע תכנונים לא"ק זה משנה אם יש או אין קירור לזכרונות? חוץ מזה אפשר להוסיף קירור בכ-30-40 ש"ח זה לא העניין..

אני פשוט רוצה לדעת אם אין איזה בעיות אם הכרטיסים של Point Of View ואיך הכרטיסים שלהם בכלליות, ואיך החברה (אמינה?טובה? וכו')

ושוב תודה לכל מי שעוזר  ;)

פורסם

ההמלצה שלי לאלבטרון באה בגלל האחריות הגדולה יותר ולאוו דווקא בגלל שוני בביצועים/קירור בינו לבין הכרטיס של Point of view..

בקשר ל 6800NU של Leadtek, ניתן למצוא אותו ב-1850 בחנות Comp-il כמדומני.

פורסם

כן הוא בא בקירור פאסיבי

עם אתה עושה לו מודינג אז אתה יכול לעשות לו דברים נחמדים כמו להדביק עליו איזה 2 מאווררים

אבל עם לא

אולי כדי לקחת את ה POV , למורות שהקירור שלו לא משהו

:nixweiss:

עדיף לנסות אולי כרטיס מסך לקנות בחנות אחרת יש הרבה חניות בארץ .

פורסם
  • מחבר

טוב אני לא מעוניין כל כך בחנויות אחרות ובגלל זה שאלתי איך POV...

אני כנראה אלך עליו בכל אופן, לא חושב שהקירור יעשה בעיות, ואני לא מעוניין בג'יגה-בייט בעיקר בגלל המחיר אבל גם כן יצא לי לקרוא כבר ב-anandtech שבחלק מהפעמים הוא הגיע רק עם 8 צינורות עיבוד

אם תרצו לדעת משהו עליו תאמרו ואני אעדכן לאחר הקניה

תודה לכם ואם בכל זאת יש עדיין למישהו משהו להוסיף על POV אני אשמח לשמוע :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים