עבור לתוכן

התלבטות בין שני מחשבי אולטרבוק תקציב 4450

Featured Replies

פורסם

http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=UX32VD-R3001H1&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he

או

http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=999999914084&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he

המפרט של הסמסונג נראה מעט יותר טוב עם כרטיס מסך טוב יותר ומעבד חדש יותר

ההתלבטות היא לגבי איכות הבניה. בלא מעט ביקורות עבור NP530U4C(לא E) רשמו שהציר מסך מאוד רגיש לתנועות, השאלה היא האם זה נכון גם לדגם החדש?

מבחינת איכות בניה, האסוס כולו עשוי מאלומיניום(עם בסיס פלסטיק), ונראה מאוד איכותי ועמיד, לעומת הסמסונג שאיני יודע את מרכיביו.

כמו כן, לסמסונג יש פתח RJ45 לעומת האסוס שיש מתאם, דבר שקצת מסבך את השימוש.

אשמח אם תעזרו לי עם ההתבלטות.

תודה

פורסם

המעבד הוא אותו מעבד בשניהם

לגבי הכרטיס מסך של הסמסונג טוב בהרבה

אני הייתי הולך על הסמסונג אם אתה מוכן לסבול 300 גרם יותר

לי יש את ה-u4c ולא שמתי לב לגבי מה שאתה אומר שהציר רגיש מאוד לתנועות

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה

המעבד בסמסונג הוא 3337 שהוא מהיר ב0.1 ג'יגההרץ מה3317, כמו כן הושק בתחילת 2013 לעומת ה3317 שהושק בשנה שעברה

לגבי הציר, לדוגמא על משטח כמו שולחן ברכבת נעה, אינך מרגיש בתזוזת המסך?

פורסם

צודק לא שמתי לב לגבי המעבד בכל מקרה ההפרש בביצועים בין המעבדים מזערי מאוד

לגבי המסך הוא די דק ועדין יכול להיות שזה מה שיוצר את התחושה הזאת

פורסם

כמו כן הושק בתחילת 2013 לעומת ה3317 שהושק בשנה שעברה

לבחור ב-3337 רק על סמך השנה בה הושק המעבד זו טעות.

ההפרש של 100 מגה הרץ אולי ישפיעו קצת ובאופן דיי מוגבל, אבל ברמה הכללית מדובר במעבדים זהים.

פורסם
  • מחבר

כן אבל זה מעיד שהמחשב הוא חדש יחסית בשוק.

בכול מקרה, מה המחשב הנייד המומלץ? אשמח לשמוע.

פורסם

אני גם מחפש נייד קל וחזק עכשיו, ונתקלת בדגמים השונים של סדרה 5 של סמסונג.

בחיפושים ברשת נפלתי על מקבץ ביקורות לא מחמיאות ודיווחים על בעיות עם כרטיס הרשת האלחוטי שיש בניידים האלו (Intel Centrino Advance N 6235) וספציפית ב-NP530U4C-S01. כרטיס הרשת שלו זהה לכרטיס הרשת של NP530U4E-S01 שאתה מתעניין בו (וגם אני).

אני לא הצלחתי ממש לאמת את הבעיות האלו, אבל שווה לך להעיף מבט ולהחליט בעצמך.

אם הן אכן אמיתיות ונפוצות (למרות שגם בלינק למעלה יש כאלו שמרוצים ומדווחים על פעולה תקינה לחלוטין), זה בהחלט deal breaker.

פורסם

אני לא מכיר בעיות בכרטיס הזה, ובנוסף זה נפוץ מאוד כך שסביר שעוד ניידים היו סובלים ממנו אם אכן היית בעיה כזו.

אין בזה כדי להעיד שאין תקלה, אבל הייתי בודק את המקרים המדוברים בחשדנות כאילו מדובר משתמשים שלא מבינים כלום בחומרה.

כן אבל זה מעיד שהמחשב הוא חדש יחסית בשוק.

חדש מבחינת מספר הדגם - כן, מבחינה טכנולוגיה - ממש לא.

ומה זה נותן לך שה"דגם" חדש יותר, אם מדובר למעשה בנייד זהה מתחת לפלסטיק?

עד עכשיו בדיון לא ראיתי שענית לשאלון בחוקי הפורום אז קשה לי לענות לשאלה שלך כשהרבה פרטים חסרים לי.

פורסם

אני לא מכיר בעיות בכרטיס הזה, ובנוסף זה נפוץ מאוד כך שסביר שעוד ניידים היו סובלים ממנו אם אכן היית בעיה כזו.

אין בזה כדי להעיד שאין תקלה, אבל הייתי בודק את המקרים המדוברים בחשדנות כאילו מדובר משתמשים שלא מבינים כלום בחומרה.

חפרתי קצת יותר לעומק והגעתי לדף הזה בפורום של אינטל - שרשור של 14 עמודים על הבעיה הזו :-[

לכאורה הבעיה באמת קורית בהרבה מחשבים מסדרה 5 של סמסונג, שמכילים את הכרטיס הזה. חלק פתרו את זה באמצעות הקצאת משאבים ידנית ב-device manager, חלק עשו roll back לדרייבר קודם (לא כולם יכולים, עקב מגבלות תמיכה של הדרייבר בחומרה ברלוונטית), אחרים ביטלו את ה-n וגולשים רק על g, חלק ביטלו את אבטחת הרשת שלהם כדי להתגבר על הבעיה. הרבה אחרים ניסו הכל ולא הצליחו.

כך או כך, זו נשמעת כמו בעיה אמיתית ולא משתמש או שניים חסרי הבנה, לדעתי - ואינטל קצת מתעלמת מהם, לפחות על פי השרשור הזה.

וזה מדאיג אותי ומבאס, כי באמת שסדרה 5 (וספציפית המחשב שאתה המלצת עליו - U4E) הגיעו אצלי לפיניש ליין...

פורסם

קשה לי להאמין שסמסונג לא יפתרו את הבעיה הזו אם יפנו אליהם. ויש עוד אופציות מעבר ל-NP530.

פורסם

קשה לי להאמין שסמסונג לא יפתרו את הבעיה הזו אם יפנו אליהם.

על פי השרשור הנ"ל כמה בעלי סדרה 5 ו-9 פנו לסמסונג, שלא באמת סייעה. אין לי דרך לאמת או להפריך את זה, כמובן. וזו כנראה בעיית דרייבר של אינטל, אז אין לסמסונג יותר מדי מה לעשות. זה גם קורה בכמה Vaio-ים, אגב. אינטל הבטיחה פתרון ב-1 למרץ, אבל לא עמדו בזה.

ויש עוד אופציות מעבר ל-NP530.

אני אשמח אם תציין כמה בשרשור שפתחתי לזה - חבל לי לחטוף לMax Imus את השרשור :xyxthumbs:

פורסם

היי לכולם

ראיתי היום את השירשור וקראתי אותו.. גם לי עד היום הייתה התלבטות בין האולטראבוקים של סמסונג.. ולבסוף היום קניתי את ה 530U4E

אחרי התלבטות בין ה 530U4C

התלבטתי ביניהם במשך השבועיים האחרונים ובסוף לקחתי את U4E בגלל הכרטיס מסך וגם בגלל שהוא יותר קל.. בחרתי תמחשב בגלל העיצוב והוא גם ממש דק ויפה..

אני אקבל אותו מחר.. אשמח לתת רשמים ממנו..

רציתי אם מישהו יודע באמת מהי הבעיה עם הכרטיס רשת? מהי הבעיה עצמה..

פורסם
  • מחבר

* מטרות המחשב? עבודה משרדית+צפייה בסרטים+משחקים(יתכן) במשך שנתיים ולאחר מכן שימוש גם כן באווטוקאד ומטלב

* גודל המסך? 13.3 עד 14.5

* משקל רצוי? מתחת ל1.8 קילו

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי מעל 5 שעות

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, ETHERNET

* בלוטות? לא רלוונטי

* גודל מינימלי וסוג של

כונן קשיח THE MORE THE MERRIER

* כונן CD/DVD? צורב? לא רלוונטי

* כונן Bluray?

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS, אבל כול חברה טובה שתעשה את העבודה, בנוסף לאחריות 3 שנים.

איכות בניה הכי קריטית לי.

תודה

פורסם

ה-3360 של דל נכנס לך בדרישה הזו וגם יתן לך מפרט דיי חזק יחסית למחיר שלו.

פורסם

ASUS N56VJ/ M/ Z

כל אחד ואחד מהם פשוט מטורפים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים