פורסם 2013 בפברואר 2512 שנים (נפתח בטעות גם בפורום תמיכה טכנית)רכשתי כרטיס מסך חדש דרך הקניה הקבוצתיתהפעלתי Crysis 1 לפני הקניה עם הכרטיס GPU של אינטל ה3000וזה עבד (על הגדרות נמוכות) בלי בעיותהיום התקנתי את הכרטיס החדש (חובר לספק 520W של אנטק NEO ECO שמגיע עם 2 חיבורים לכרטיס מסך)הכל הותקן המחשב עלה הותקנו דריברים 13.1הכל עובד יפה (הפעלתי NFSMW עובד מדהים)שאני מפעיל Crysis אני שומע רעשים מכיוון הכרטיס מסך (בדקתי שזה לא מאווררים)רעשים שאני יכול להגיד שהם לא מכנים אך תלויים במה שמוצג (חשמליים אולי)בזמן טעינת מסך אין רעש בתפריטים יש וגם במשחק עצמוישמח לקבל עזרהתודה מראש
פורסם 2013 בפברואר 2512 שנים זה תקין, קורה גם אצלי, רעשים של המייצבי מתח/קבלים שעל הכרטיס. אם הרעשים לא ממש חזקים, אין מה להילחץ מזה.
פורסם 2013 בפברואר 2512 שנים חחח זה רעש של זבוב שתקוע בתוך האוזן.זה בטח חלש יותר כשהמארז סגור ונמצאים במרחק סביר ממנו..
פורסם 2013 בפברואר 2512 שנים מחבר בדקתי את זהזה כנראה מה ש-Mickel ו-Klayton ציינוEthanDW- ממש לא זבוב
פורסם 2013 בפברואר 2512 שנים רעש של מייסב שמסתובב במהירות..תעצור את המאווררים שעל הכרטיס ותבדוק אם נפסק הרעש :s05:
פורסם 2013 בפברואר 2512 שנים עד כמה הרעש מורגש?(קצת פחות קשור: באופן כללי אתה מרוצה מהכרטיס? גם אני הזמנתי אחד היום)
פורסם 2013 בפברואר 2512 שנים צודק הצליל מכני מכדי לייצג חיה.את הרעש שמעתי ביתר שאת כאשר המצלמה התקרבה ללוח של הכרטיס עצמו, אך כאשר היא ירדה אל מתחת למאווררים, הצליל נחלש. לדעתי זה לא בגלל המאווררים..אם בחרת לשאול את השאלה רק כדי לדעת אם הכרטיס תקין, אז בסדר.אבל אם זה ממש מפריע, וגם כשהמארז סגור ומשחק פועל ברקע זה מציק לך, אז למה לעשות לזה אידיאליזציה ולהשלים עם זה? אני הייתי שוקל לממש אחריות.רק עכשיו קיבלת את הכרטיס.. למה שתסבול מרעש מיד לאחר הרכישה? זה אולי שכיח בכרטיסי 7870XT, אבל לא זכור לי שנתקלתי בצליל המתכתי הזה אי פעם..
פורסם 2013 בפברואר 2512 שנים לי יש תופעה דומה בלוח X58 של GIGABYTE. עניין מוכר... אין שם מאווררים בכלל
פורסם 2013 בפברואר 2612 שנים מחבר תודה לכולם על ההיתיחסותכפי שאמרתי זה לא קשור למאוורריםכנראה מיצבי מתח, סליליםשוב תודה על ההתיחסות
פורסם 2013 בפברואר 2612 שנים תשאל אנשים שגם קנו את הכרטיס הזה והאם זה אצלם גם ככה ותנסה להתייעץ עם החנות ממנה קנית רעש ממש מציק ומעצבן
פורסם 2013 בפברואר 2612 שנים פתרון שראיתי בפורומים בחו"ל, זה להריץ תוכנות מאמץ לכל הלילה, והרעש יפסק, Heaven Benchmark יעשה את העבודה. *לא לוקח אחריות, ועל אחריותכם הבלעדית בלבד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.