עבור לתוכן

מחשב חזק לעבודה ב3D + משחקים. תקציב עד 7000 נכון לעכשיו HP Pavilion DV6-6B19EJ

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

אני מעוניין לרכוש מחשב נייד 15.6" לעבודה בתוכנות 3D כגון 3DMAX/recvit/AutoCAD/skechup וכד'. לאחר בדיקה החלטתי לא לקנות מחשב עם כרטיס מסך quadro וסוגו גם בגלל המחירים וגם בגלל רמת העבודה שלי בתור סטודנט נכון לרגע, כך שלא נראה לי שארגיש הבדל משמעותי (שלא להזכיר הרצת משחקים).

לאחר בדיקה חובבנית באינטרנט מצאתי 2 מחשבים שאני חושב שהכי מתאימים לצרכים שלי, שהם:

-מנוע גרפי חזק

-יכולת עבודה חלקה בתוכנות כבדות

-רזולוציית מסך גבוהה

-הרצת משחקים ברמה גבוהה

המחשב במקום הראשון שלי נכון לרגע זה הוא דגם של HP (הכי טוב שמצאתי) אשמח לשמוע תגובות, כי אני מעוניין להיכנס לקבוצת רכישה :

HP Pavilion DV6-6B19EJ

הדגם השני שחשבתי עליו, של חברת DELL:

XPS15Z

הבעיה איתו שהוא עולה 1000 שקל יותר מHP וגם הנתונים שלו יותר חלשים, כמו כרטיס מסך, רזולוציית מסך (לא מעניין אותי שהוא נוטבוק דק).

בקיצור אשמח לקרוא תגובות לגבי 2 הדגמים הללו, לטובה או לרעה. קצת מפחד לרכוש מחשב של HP ללא סיבה ברורה.

בנוסף אם יש לכם אולי הצעות למחשב אחר בטווח המחירים שיעשה את העבודה יותר טוב, אשמח לשמוע.

נ.ב אם משהו יכול להמליץ על קנייה באינטרנט או חברה ישראלית זה יהיה מצוין :) תודה !!! :) :) :) :)

פורסם

HP - לא. יש עדיפות לכרטיס מסך מחברת Nvidia.

DELL - הדגם לא משתלם בכלל.

מה אתה לומד? זו שנה ראשונה שלך או שאתה כבר בלימודים?

דבר ראשון תענה על זה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=528310.0

פורסם
  • מחבר

למה HP לא, דיי הייתי סגור עליו???

הוא יחסית זול, חזק וזמיין בארץ. ואם לא, את מה אתה חושב שכן יעשה את העבודה יותר טוב באותו סכום?

אני לומד ארכיטקטורה, לא שנה ראשונה, ועובד הרבה עם תוכנות 3D כמו שציינתי... למה יש עדיפות לNVIDEA?

תודה לך!! :) :) :)

פורסם

תענה על השאלון קודם ונתקדם משם.

פורסם
  • מחבר

איזה שאלון? כתבתי את התקציב, מה אני מחפש במחשב, ואת הדגם המדוייק. אני רוצה לקנות את המחשב בישראל...

תקציב עד 7000 שקל, מחשב למשחקים + עבודה גרפית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים