עבור לתוכן

מחפש סלולרי עד 400 דולר $$$

Featured Replies

פורסם

שלום,

[לא ראיתי כותרת שכזו- מקווה שאין בעיה עם הפוסט =]

כיום אני עם נוקיה 5800 שעושה הכל- אבל עושה הכל לאט ונחנק כל הזמן, וגם הגודל לא משהו והטאץ' ועוד ועוד ועוד . . .

בקיצור נמאס לי אני רוצה סמארטפון "נורמלי"- עם מסך נוח וזריז.

מה אני מחפש\דורש:

מסך- לפחות בגודל של 4" , ושזויות הצפייה יהיו טובות ולא גרועות ברגע שמטים אותו על הצד...

מעבד- מוכן להתפשר על ליבה אחת- אם הוא זריז ביותר, סביר להניח מינימום 1.4GHZ...

או: DUAL CORE כלשהו נורמלי.

אם אתם מציעים חד-ליבה- אשמח שהמחיר יהיה עד 310 $ בלבד.

RAM- לפחות 768MB, ועדיף 1GB

OS: מן הסתם אנדרואיד, אבל מעוניין מאוד שיהיה בעל שדרוג לICS, ולא תקוע על ג'ינג'יר\הוניקומב וכו ;)

אני אמנם בעל חוש טכני מסוים [ניסיתי לא מעט על הסימביאן שלי] אבל הייתי מעדיף מעשיר שיקבל עדכון בצורה

רשמית ושלא אזדקק לשים לו רומ-ים מותאמים ורוט באופן עצמאי [כן, טיפה חושש למצב בריק וכו ;D ]

סוללה: שתחזיק לי מהבוקר עד לערב, כולל גלישה, אולי גם סרטים ומוזיקה, שימוש בינוני- עד כבד.

עוד משהו: יש מכשירים שברשת התלוננו על כך שלא ניתן להתקין אפליקציות בכרטיס- והראם נתמלא וכו וכו...

אז אשמח שלא תהיה הבעיה הזו.

אז אם יש לכם המלצה, חוות דעת, ובעיקר מנסיון אישי אשמח מאוד!!!

מכשירים שהצצתי בהם ואני שוקל [כי המחיר בין 320 ל380 בערך][ואשמח לחוות דעת ספציפית] הם: אטריקס, אטריקס 2,

HTC X515M EVO 3D , HTC SENSATION, HTC VIVID

תודה מראש לכולם!! יום טוב

פורסם

תבדוק את האופצייה HTC ONE S ו SONY XPARIA S

פורסם
  • מחבר

תבדוק את האופצייה HTC ONE S ו SONY XPARIA S

נראה שהם מכשירים נהדרים ובדיוק בדרישות- אבל....

אבל

המחיר!!!!!!!!!

אני מחפש משהו בסגנון של בין 300 ל400 דולר, בעיקר מאתרים כמו אמזון וניואגג מארה"ב...

מה שהצעתי לי חורג מאוד מהמחיר לא?

אלא אם יש לך לינקים עם מחיר בתחום- אני אשמח :D

דבר נוסף- לאף אחד כאן אין אחד מהמכשירים שהזכרתי? רק כדי לאמר אם סבבה לו או שהוא סובל ממנו...

הייתי בטוח שבפורום כזה יהיו חבר'ה עם מגוון מכשירים קצת יותר מגוון ממה שהחברות סלולר מציעות בלבד 0.O

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובה :)

לגבי המחירים, אחרי שפענחתי [כדי להיות בטוח הלכתי לבדוק היכן שאני מכיר- בסקייפ=] מה המשמעות של VAT [ https://support.skype.com/en/faq/FA47/Why-am-I-charged-a-VAT-rate-of-15 ] והבנתי שלא רלוונטי אלי

בכל זאת- מה שהצעת לי הוא בסביבות 520 $ שזה הרבה מעבר ל400$ תקציב שהצגתי.

וזה עוד מבלי להזכיר משלוח, בעיות מכס וכו [אני פעם נדפקתי במכס כששלחו לי בצורה חובבנית טלפון מתנה!! ובכל זאת לקחו לי כסף :\

דבר נוסף- אני תכננתי לרכוש ספציפית מארה"ב [רצוי מאמזון, או מקור אחר ואמין שם] כדי שמישהו שבא לבקר יביא לי ואז לא תהיה לי דאגה של משלוח\מכס וכו...

אבל טוב להכיר את האתר הנ"ל, לא זוכר שהכרתי אותו בעבר וגם לא חפשתי, אבל טוב להכיר...

נ.ב

שמתי לב שאם מתרגמים לעברית את הדף [ע"י בחירת השפה המובנית- זה מתרגם APPLE לתפוח :) חחח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים