עבור לתוכן

ירידה דרסטית במחיר של Crucial SSD M4 Sata3 128GB CT0128M4SSD2 415/175 IOPS 4000

Featured Replies

פורסם

היי,

ביומיים האחרונים אני עוקב אחר המחיר של הכונן הנ"ל ( Crucial SSD M4 Sata3 128GB CT0128M4SSD2 415/175 IOPS 40000 ) ושמתי לב לירידה ממש דרסטית במחיר.

הוא התחיל לפני יומיים בערך ב860 שקל... וזה עוד היה רשום כמבצע!

אתמול הוא היה 750 שקל.

היום הוא כבר 639!

הכל טוב ונחמד... הנחה זה תמיד סבבה.. אבל יש סיבה ספציפית? הבנתי שמדובר באחלה של כונן SSD.. יש משהו שאני צריך לדעת לגביו שגורם לירידה הקיצונית במחיר?

נ.ב- אני עוקב אחר המחיר באתר RSM ומתכנן כנראה לרכוש את המחשב היום.

תודה!

פורסם

אין מה לחשוש הסיבה לירידה זו אכן המכירה הקבוצתית.

אם אתה קונה בRSM אז תציין בהזמנה את הקוד שהם ביקשו (נראה ליHWZ ) והמחיר יהיה אף קצת נמוך מזה (635).

פורסם
  • מחבר

אהא...

הבנתי :) תותחים!

פורסם

זה לא בגלל המכירה קבוצתית, הוא ירד גם באירופה בשבוע האחרון חזק מאוד, החנויות לא סתם הורידו מחירים.

פורסם

אפילו קיריל מtms אמר שהמחיר זמני ויעלה שוב.

פורסם

קריל יכול להגיד

המחירים ימשיכו לרדת כמו גדולים

פורסם

אני דווקא מעריך שבארץ הם יקפצו חזרה ואח"כ ירדו לאט לאט.

פורסם

אין מצב

אם תסתכל תראה שהמחירים בכל החנויות הם נמוכים

קריל איים שזה ישאר עד מוצאי שבת...היום יום שני כבר... הכל רק ירד צא מהאשליות והדימיונות... אלו לא מניות בסך הכל כונני פלאש

פורסם

הרעיון היה אחר לגמרי:) עסקי לחלוטין - הוא אכן צלח. המחירים יעלו חזרה אולי לא למחיר שהם היום אבל בטוח כלפי מעלה.

פורסם

אולי אצלכם...

נחייה ונראה

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

קיריל מ-TMS אומר כל מיני דברים שמסתברים כשקר מוחלט.

למשל הפרסום שלהם שהם ישוו מחיר למחיר הזול בשוק - הציטוט המדויק הוא "מצאת זול יותר, תקבל במחיר הזה" (בעמוד הפייסבוק שלהם לפני כשבוע), אך היום הוא המציא תירוצים ותואנות שונות ומשונות כולל שטויות מוחלטות כמו "אין לנו את הדגם הזה" (רק כשנתתי את מס' הדגם נאלץ להודות ששיקר), ובסופו של דבר לא הוריד מחיר מפני שהדבר יגרום להם הפסד...!!

בושה ל-TMS שהם משקרים ככה, וחמור ביותר כהטעייה בפרסום.

אני סיימתי איתם אפילו שיש לי עדיין אחריות אצלם על כמה מוצרים.

פורסם

איך זה קשור לכאן ולמה להקפיץ דיון בין חצי שנה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים