עבור לתוכן

סמארטפון בעד 3000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

הדרישות, לפי סדר העדיפות, הן:

טוב לשמיעת מוסיקה(יציאה סטנדרטית לאוזניות).

זמן סוללה.

גודל מסך(גדול יותר טוב יותר, ברור לי שזה יוצר סתירה עם הקודם אבל מה לעשות :\).

בעל חריץ הרחבה(האמת שזו דרישה מוקדמת, כל מה שבלי חריץ הרחבה לא מעניין אותי).

עמידות.

זמן הקניה גמיש מאד ז"א אם ידוע על יציאה של מכשירים חדשים\ הורדת מחירים או דברים דומים בחודשיים הקרובים אני יכול לחכות.

תודה רבה :)

פורסם

יש לך 2 אפשרויות טובות,אבל שניהם לא עומדות בדרישה של הכרטיס הרחבה:

galaxy nexus

one X

אם המוזיקה ממש ממש חשובה לך,הone X מגיעות עם המותג של beats. קח בחשבון שהוא עדיין לא יצא.

עם הדרישה של הכרטיס הרחבה,יש לך 2 אפשרויות (לדעתי פחות טובות):

SGS2

HTC Sensation XL

אני חושב שהsensation יהיה מושלם בשבילך:מגיע עם אוזניות של beats,מסך גדול (אולי יותר מדי גדול) וחריץ הרחבה טוב וסוללה די טובה (היחס לHTC)

הייתי מציע לך למרות הכל ללכת על הgalaxy nexus/oneX-יש להם רזולוציה יותר טובה משמעותית (720P) ולפחות ההפרש הכספי בינו לבין הgalaxy nexus הוא קטן יחסית.

אם ממש אתה חייב מקום,קנה כבל OTG וDOK או פשוט תאכסן בdropbox

פורסם

לדעתי לחכות לONE X עדיף

גם מסך מעולה גם פלאפון דק ומצלמה שאמורה להיות ממש טובה

וגם זיכרון יש לו מעבר למספיק שעומד על 26GB שפנויים למשתמש.

אני אישית כבר מחפש למכור את הSGS II ומחכה שהONE X יגיעה לחנויות בארץ.

פורסם

לדעתי לחכות לONE X עדיף

גם מסך מעולה גם פלאפון דק ומצלמה שאמורה להיות ממש טובה

וגם זיכרון יש לו מעבר למספיק שעומד על 26GB שפנויים למשתמש.

אני אישית כבר מחפש למכור את הSGS II ומחכה שהONE X יגיעה לחנויות בארץ.

עם כל הכבוד,מניסיון-אי אפשר לחכות לנצח לדור הבא. צריך פלאפון? קנה עכשיו!.

חוץ מזה-לא התלהבתי כ"כ מהone X,אני מעדיף את הgalaxy nexus.

פורסם
  • מחבר

מישהו מכם יודע איך הרמקול של הדגמים האלו? אני רוצה להיות יכול לעשות שיחה על רמקול בלי שהשותף לשיחה ירצה להרוג אותי.

יש פה אולי מישהו שמכיר את הgalaxy note ?

נראה מתאים לי אבל מעניין אותי לכמה זמן הסוללה מחזיקה :\.

פורסם

עם כל הכבוד,מניסיון-אי אפשר לחכות לנצח לדור הבא. צריך פלאפון? קנה עכשיו!.

חוץ מזה-לא התלהבתי כ"כ מהone X,אני מעדיף את הgalaxy nexus.

שמע, הONE X עדיף על הnexus גם מבחינץ המסך וגם מבחינת החומרה.

אנילא רואה איפה בדיוק הNEXUS יותר טוב.

ובכלל לדעתי SGS2 עדיף על הNEXUS (היה לי GALAXY NEXUS ומכרתי, ונשארתי עם SGS2).

פורסם

זמן הסוללה בגלאקסי נוט ארוך יותר מכמעט כל מכשיר אחר בשוק. הוא מציע מעל 10 שעות שיחה על רשת דור 3.

המכשיר גודל, כן, אבל זה גם אומר שהסוללה גדולה.

אם לא מפריע לך הגודל- לך על זה.

גלקסי נקסוס.... מכשיר יפה, מסך מדהים, אבל אין הרחבה והצ'יפסטים של texas instruments מאכזבים משהו.

HTC ONE X- המכשיר הזה נפסל אצלי על זה שאין אצלו הרחבה, ועוד יותר על זה שאי אפשר להחליף לו סוללה. למה HTC הולכת אחרי האייפון בעניין הזה? אם כבר, עדיף לפזול לכיוון ה LG4X, מפרט ומסך זהים ל ONE X, רק עם הרחבה וסוללה ניתנת להחלפה.

מהסנסיישנים למיניהם של HTC אני קצת נרתע. ה XL הוא חד ליבה במחיר מופקע, הרגיל וה XE מגיעים עם פחות RAM, וגם אוכלים סוללה מהר יותר מרוב המתחרים. וחבל, כי ל HTC יש את התוכנה הכי טובה בשוק. הטאצ'וויז של סאמסונג והחירטוטים של LG לא מתקרבים לממשק הסנס.

האוזניות של dr dre זה חירטוט אופנתי ולא יותר, לא מדובר באוזניות מוצלחות במיוחד גם ככה.

הספיקרים בגלאקסי נוט, גלאקסי S2 ו HTC סנסיישן (לא XE, לא XL) טובים.

ההמלצה שלי היא אם לא איכפת לך מהגודל- גלאקסי נוט. אם אתה עדיין מעדיף משהו קטן יותר- S2. אחרי כמעט שנה שלמה מההשקה, אין עדיין עוד מכשיר כפול ליבה בטווח המחירים שמציע חבילה שלמה מאוזנת וטובה כמו שלו.

פורסם

כנ"ל אני בעצת ה NOTE

זה המכשיר הבא שלי.

אבל מבחינת עמידות אני חושב ש HTC מנצחת, ה HD2 שלי יכול להעיד על כך :P

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההמלצות וההסבר.

כרגע הnote נראה לי הכי מתאים לי(אני רואה את הגודל כיתרון בינתיים, אבל אני רוצה לראות אותו במציאות לראות בדיוק איך זה עובד).

אני אסתכל גם על הLG שאמרת ונראה איפה הוא עומד.

פורסם
  • מחבר

ראיתי שבארץ הnote עולה לפחות 3000 ובחו"ל אפשר למצוא אותו קרוב ל2000, במקרה אני מכיר מישהו שאולי יהיה מוכן להביא לי אותו השאלה היא האם במקרה והמכשיר לא עובד(ישר מהקופסא או לאחר תקופה קצרה וללא פגיעה חיצונית) יהיה לי מישהו בארץ לדבר איתו או שאכלתי אותה :\?

אני יודע שלניידים יש אפשרות בחלק מהחברות לאחריות בינלאומית ותהיתי אם אולי יש משהו דומה לסלולריים.

ושוב תודה לעוזרים.

פורסם

חח למכור GNEX ולהשער עם S2? אוקי :silly:

בכל מקרה נקסוס הוא מכשיר רפרנס, לא תמיד יותר חזק מדגמים אחרים בשוק,

אבל למי מחפש חויית אנדרואיד נקיה, אין כמו נקסוס :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

יש פה אולי מישהו עם ניסיון בקנייה בחו"ל ואחריות?

פורסם

לא עשיתי את זה מתישהו אבל לא ממליץ לך על קנייה מחו"ל, אתה חושב שדאגת למשהו אחד ופתאום יצוץ משהו אחר. בכל מקרה אם אתה רוצה לחכות למכשירים החדשים רק תדע שייקח לפחות חודש עד שתמצא אותם בארץ (אולי אפילו חודשיים עד שהLG החדש יגיע) וכשמכשיר FLAGSHIP חדש מגיע (במיוחד מכשיר כמו ה one x שכנראה יהיה באחת מהרשתות הסלולריות הגדולות) אז הוא נמכר בהתחלה במשהו כמו 4000 ש"ח ולוקח כמה שבועות עד שהוא יורד ל-3000. באמת הLG מתאים לדרישות שלך אבל בקטע של המוזיקה אין להם איזה משהו יוצא דופן. ב - HTC one X יש טכנולוגיית beats , עם כל החרטוט (ויש חרטוט) אני מאמין שעדיין אתה תרגיש את ההבדל (למרות שלא מקבלים ב one x אוזניות beats , זה פשוט עובד עם כל אוזניות) ובאמת הסאונד יהיה טוב מהרגיל. אני הייתי הולך על ה ONE X , עיצוב יותר מלהיב וממשק נחמד יותר לדעתי לפחות, תדפדף קצת בסרטונים ביוטיוב על המכשירים ותחקור טיפה. בכל מקרה לא נראה לי שהבעיה של הזיכרון אמורה להפריע , 25GB נראה לי מספיק.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה, נקנה כבר גלקסי note בארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים