עבור לתוכן

שאלה על קנייה של אייפון 4S

Featured Replies

פורסם

במידה ואני קונה את המכישר דרך אפסטור של אפל הוא עולה 649 לסים פרי, השאלה היא כמה מכס ומיסים מתווסיפים על זה והאם זה עדיין משתלם או שעדיף כבר לקנות מהארץ? או שבכלל עדיף לחכוץ חודש חודשיים והמחירים בארץ יירדו?

תודה

פורסם

אפל בכלל לא שולחת את מוצריה לישראל.

אתה יכול להשתמש בשירותי חברות כגון Mustop או TNT שמספקות לך כתובת בארה"ב ומטפלות במשלוח לישראל בעצמן.

למדינה תיאלץ לשלם 34% מערך המכשיר (כולל משלוח). במידה ותזמין מאתר כלשהו בחו"ל בחבילה רגילה (לא DHL/UPS/Priority/Express וכו') יש סיכוי שהחבילה לא תיעצר במכס. זו בעצם רולטה רוסית- פעם כן, פעם לא. אם תזמין עם משלוח משודרג או דרך חברה כגון האלו המוזכרות לעיל, תהיה בטוח שתיאלץ לשלם 34% מכס+מע"מ.

[ובקשה קטנה- נשמט לך רווח בכותרת, אנא תקן אותה :)]

פורסם

נדמה לי שפעם עשו חישוב של מחיר המכשיר+מיסים+עלות המשלוח+עמלות מכס כלשהן וכו' - יצא 950 דולר +- שזה בעברית 3700 לערך. לא יודע אם מה שאתה מדבר עליו הוא האייפון 4S 16GB אבל אם כן בארץ - בזאפ - ניתן לראות שיש חנויות שמוכרות בכ-3600 ש"ח. מהצד השני 3700 ש"ח מחו"ל זה "הכי גבוה" שתוכל לשלם. אם אכן תבקש שישלחו לך דרך USPS (דואר רגיל) אז יכול מאוד להיות שלא יתפסו ואז זה יעלה לך מאות רבות של שקלים פחות. יש לך מכר כלשהו בחו"ל?

פורסם
  • מחבר

כן מדובר על 4S 16GB ובאמת שכנראה הכי משתלם לקנות בארץ ולא להזמין מחול כל עוד אין מישהו שאני מכיר שטס... כדאי לחכות איזה חודש חודשיים המחירים יירדו קצת? לא דחוף לי למחר לקנות לא איכפת לי לחכות

פורסם

^^^לא שמתם דגש על כך שאם הוא קונה מחו"ל כל עניין האחריות נופל..

פורסם

לא משתלם לקנות את ה-4S, לא בחנויות פרטיות שמוכרות אותו במחיר של 4 אלף שקל (עדיף כבר ללכת על ה-Galaxy Nexus במחירים האלה), ובמיוחד לא ברשתות הסלולר שמוכרות אותו ואת ה-S2 במחירים זהים, אפילו שהסמסונג בכלל עולה 1500 שקל פחות ממנו... בושה מה שהולך פה בארץ

פורסם

לא משתלם לקנות את ה-4S, לא בחנויות פרטיות שמוכרות אותו במחיר של 4 אלף שקל (עדיף כבר ללכת על ה-Galaxy Nexus במחירים האלה), ובמיוחד לא ברשתות הסלולר שמוכרות אותו ואת ה-S2 במחירים זהים, אפילו שהסמסונג בכלל עולה 1500 שקל פחות ממנו... בושה מה שהולך פה בארץ

:xyxthumbs:

פורסם

כדאי לחכות איזה חודש חודשיים המחירים יירדו קצת?

אני לא רואה סיכוי שמחיר ה-4S ירד בטווח של חודש חודשיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים