עבור לתוכן

מתלבט בין שתי דגמים 37' של סמסונג C550 D550

Featured Replies

פורסם

קודם כל לא הייתי קונה סמסונג ב 37" כי לא תקבל את הטלוויזיה עם פאנל של סמסונג. ב 40" סיכוי שכן.

לפי דיווחים ה D550 מייבוא רשמי של סמליין בא עם פאנל של סמסונג (לא ב 37") אבל תבדוק:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=513469.msg4387965#msg4387965

פורסם
  • מחבר

יש לך המלצה לדגם אחר אז? אפילו לא של סמסונג אבל 37' בשביל הצרכים שאמרתי..

תודה על העזרה

פורסם

LG LD460 עם פאנל IPS.

כדי לוודא את סוג הפאנל לך לחנות שיש אותה במלאי:

על הארגז של הטלוויזיה יש מדבקה גדולה. כתוב שם בגדול את הדגם ומתחת יש כמה ברקודים. מעל הברקוד העליון השמאלי אתה תראה משהו בסגנון של

37LD460-TA.AMFZLH

ה Z שסימנתי באדום זה מה שחשוב. אם במקום ה Z אתה רואה למשל D זה אומר פאנל MVA של AUO שפחות טוב. (עקרונית גם Y, W ו I זה IPS).

אלו שראיתי עד היום מהיבואן הרשמי ח.י. היו עם IPS.

פורסם

נמאס לי מהלוטו הזה, אחרי שקראתי ובררתי הבנתי שבכל הנוגע לאיכות התמונה, סדרה U30 של פנסוניק לא פחות טובה מהמקבילים של סמסונג ו-LG, רק שאצל פנסוניק אין את עניין הלוטו פאנלים (כל הסדרה IPS) והמחירים קצת יותר נוחים.

לכן קניתי פנסוניק THL42U30 ואני מאוד מרוצה (בחיבור למחשב). יש להם גם דגם 37 אינץ' שבמקומך הייתי זורק לכיוונו מבט

פורסם
  • מחבר

תודה integral היום אני יבדוק מאיפה אפשר להשיג אותה.

fungiman שאתה שם 1920 על 1080 שזה מחובר למחשב זה לא פוגע באיכות?

פורסם

תבדוק במחסני חשמל ובשקם אלקטריק (אם עוד בכלל נשארו מהדגם הזה במלאי)

פורסם

נמאס לי מהלוטו הזה, אחרי שקראתי ובררתי הבנתי שבכל הנוגע לאיכות התמונה, סדרה U30 של פנסוניק לא פחות טובה מהמקבילים של סמסונג ו-LG, רק שאצל פנסוניק אין את עניין הלוטו פאנלים (כל הסדרה IPS) והמחירים קצת יותר נוחים.

לכן קניתי פנסוניק THL42U30 ואני מאוד מרוצה (בחיבור למחשב). יש להם גם דגם 37 אינץ' שבמקומך הייתי זורק לכיוונו מבט

רק צריך להיזהר. לא בכל הדגמים של פנסוניק האינפוט לאג והגוסטינג נמוך.

http://www.digitalversus.com/panasonic-viera-tx-lf32e30-p364_10617_60.html

פורסם

רק צריך להיזהר. לא בכל הדגמים של פנסוניק האינפוט לאג והגוסטינג נמוך.

במסך שלי לפחות לא נתקלתי בבעיות כאלו (שימוש כולל מלבד סרטים, גם גלישה באינטרנט ומשחקים קלים - flight simulator ומירוצי מכוניות).

פורסם

ה U30 היא 50 הרץ ולכן סביר להניח שאין אינפוט לאג.

לגבי הגוסטינג זה די לא ברור. כי בחלק מהביקורות יש גוסטינג גבוה ובחלק יש נמוך. אולי זה נובע מהעובדה שחלק מהפנלים שלהם הם IPS של פנסוניק וחלק של LG. כמו כן, יש גם סתירות בין בדיקות לאגים של אתרים שונים לאותו הדגם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים