עבור לתוכן

שוקל בין סמסונג 550C ו 530C

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני רוצה לרכוש מסך חדש, נשב בערך 3 מטרים מהמסך, השימוש הוא בעיקר סרטים ותוכניות מהמחשב כנראה או 32 או 37 אינץ'

אני שוקל לרכוש את הסמסונג C550 בעיקר בגלל הallshare , אני משתמש בתוכנה עם הסלולר, ומאד נח לי איתה ונראה לי שזה פתרון מצויין לצפיה בתכנית מהמחשב על המסך (שנמצא בחדר אחר)

יש למישהו נסיון עם העסק? זה עובד? אפשר לראות עם תרגום?

איך הטלויזיה מתחברת לרשת?דרך wifi או שאצטרך למתוח כבל רשת לסלון?

אם זה סיפור ולא שווה את זה אני אחסוך אלף ש"ח וארכוש את ה530C

קראתי פה גם על משהו על הפאנל, שצריך לבדוק, אבל לא כל כך הבנתי, מה העניין מישהו יכול טיפה לשפוך אור על הנושא?

תודה רבה!

פורסם

קודם כל למרחק של 3 מטר וסרטים לא הייתי הולך על פחות מ 46/47".

לגבי חיבור רשת, אם ברצונך להזרים סרטים ב HD אל תבנה על WIFI אלא תחשוב על חיבור חוטי ואם צריך תקצה גם תקציב לסטרימר.

הסמסונג מגיעה עם כמה סוגי פאנלים שהאיכותי בהם הוא ה S-PVA של סמסונג. ב 37" לא תקבל S-PVA כי סמסונג פשוט לא מייצרים אותו בגודל הזה. הדרך היחידה בה תוכל לזהות את סוג הפאנל זה בעזרת המדבקה בצד או מאחורי הטלוויזיה עצמה (לא על הארגז):

Version sticker on the back of TV can read as follows:

Version "A" panels: AC01, AC02, AC03, AC04, AA01, AA02, AA03, AA04 and BA01 all come from AU Optronics.

Version "S" panels: SQ01, SQ02, SQ03, SQ04, SS01, SS02, SS03, SS04 and SX03 are made by Samsung.

Version "C" panels: CN01, CN02, BN01 and BN02 stand for CMO.

הדרך הכי טובה להסביר את ההבדל בפאנלים לפי שרשור ב AVS היא:

S= Super

A= Average

C= Crap

אין לי תשובה על שאר השאלות שלך.

פורסם
  • מחבר

תודה

אני לא יכול להרשות לעצמי מסך גדול יותר וכנראה אסתפק ב32-37 ...

אז אם אני מבין נכון כל העניין עם הפאנלים פשוט לא רלוונטי לגבי נכון?

מה לגבי השאלות האחרות? יש למישהו נסיון עם המסכים המדוברים? מישהו יודע להגיד איך הם מתחברים לאינטרנט והאם יש מה לבנות על צפיה דרך הרשת או שעדיף לחסוף 1000 ש"ח ולקנות את ה530?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים