עבור לתוכן

תלונוה כלפי היחס המזלזל של המנהל קבוצה רכישה גלאקסי2 רמי שנותן לאנשים

Featured Replies

פורסם

ממישהו שכתב את זה בפורום אחר שאני מכירה ומה שהוא אומר נכון כי גם לי הוא עשה את זה.

זה מספר חודשים שאני שם, וכל פעם התאריך משתנה, רמי מוחק פוסטים שלא נראים לו כגון: מחירים של המכשיר שיש בארץ - זה אסור = הוא מוחק.

מישהו היום העלה דיון שלא נראה לו שבזמן הקרוב נראה את הגלאקסי - זא עוד כמה חודשים..

"הוא מחק לו את הפוסט וכך הלאה.

היום הוא מחק אותי מהקבוצת רכישה בגלל סרטון שיש ב WALL של השוואה של סמסונג מול lg ורואים שם שכאשר הבחור לוחץ על ה LG הוא תמיד מגיב , אבל כשהוא לוחץ על ה גלאקסי הוא לא תמיד מגיב לא בפעם הראשונה\שניה\שלישית. ורשמתי את זה ב WALL ושאלתי אם זה הגיוני, ואז שלח לי הודעה אתה אומר דברים לא נכונים ומטעה אנשים.

גם אם הם יקבלו מכשיר מוזל, האם זה מצדיק את היחס של חברת סאני שמשנה את התאריך שלה כל שני וחמישי ובהתחלה היא אומרת שההשקה תהיה לפני החברות סלולריות ועכשיו זה יהיה אחרי, קודם נאמר שהמכשיר ישוחרר במאי עכשיו זה נדחה ל יולי, והאם זה מצדיק את היחס של רמי שמוחק פוסטים של אחרים רק בגלל שנתנו מחיר לינק למכשיר שנמכר בארץ? וכו.

אני מבקש שתפיצו את ההודעה הזו בפורומים ובאתרים אחרים תודה .cool.gif"

• תגובות 40
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גלית האינטרנט מוצף במידע לא נכון ופתוח להרבה תרמיות

אני לא אומר שזה בהכרך המצב במקרה הזה כי אין לי מושג

אבל עם עושים קניה קבוצתית אני לא נותן אגורה שחוקה עד שאני מקבל את המכשיר בידים

לא יודע מה סיכמתם -אבל במקרה של סלולרי כבר היתי מעדיף להזמין לבד מחול חוץ ממצב של עסק כי לעסקים הרבה פעמים עדיף לקנות מהארץ

פורסם
  • מחבר

אני יכולה לקנות מחול הבעיה היא מי נותן את האחריות.

פורסם

אני נמצא בקבוצת הרכישה הזו בפייסבוק, ואני שומע המון אנשים שמתלוננים על ההתנהלות של הבחור הזה...

פורסם

בכל מקרה נותן האחריות הוא היצרן.

ומהניסיון שלי, חנויות בחו"ל הרבה יותר אמינות ובעלות שירות לקוחות טוב יותר מאשר מחנויות ויבואנים בארץ.

עריכה: מעבר לזה, כמו שקרירין אחריי אמר, הסיכוי שבכלל תקרה למכשיר תקלה שהיא במסגרת האחריות (כלומר לא שבר/נפילה למיים וכו') - הוא סיכוי אפסי במילא.

פורסם

עם היתה אחריות טובה בארץ היתי אומר לך נכון

אבל בהמון מקומות מסבנים אותך וגם ככה מחיר סלולרי יורד בהמון אחוזים בשנה

עם יש לך מקום טוב ולפעמים המחירים זה חצי מהארץ וזה עוד אחרי מס לכי על זה

אני קניתי לאחי סלולרי שעלה 1500 בחול ובארץ חברות הסלולר גונבות אליו 2500 (לא יודע כמה בחנויות רגילות )

מה שכן תיקני תיק נורמלי שמגן משריטות ומים והסיכוי שידפק לך מדבר שיש אחריות אליו בארץ נמוך

זה לא שנותנים לך ביטוח על גניבות או קורוזיה

אפילו ביטוח על עדכון תוכנה שנדפק את לא מקבלת -ובעניין הזה אני ממליץ לא לשחק עם אין באמת צורך

נכון שכל גרסת אנדרואיד מוסיפה דברים -אבל כבר היום זה מערכת מצוינת וחבל ליסתכן בבריק

פורסם
  • מחבר

אל תשכו שיש מכס אם מזמינים מחול וזה יוצא כמעט כמו המחיר בארץ

פורסם

קודם כל זה סיכוי של 50-50 המכשיר כן יעצר במכס.

גם אם יעצר הכמעט הזה עדיף מלשלם לחנות פרטית בארץ שלרוב פותחות את האריזות ומוציעות כרטיסי זיכרון או שמחליפה אוזניות או/ו מטענים ללא מקורים. שלא נדבר על גנבה בעדכוני תוכנה בכדי שיהיה אפשר לממש את האחריות במידת הצורך.

פורסם
  • מחבר

ואפשר לשלם להם בתשלומים?

פורסם

קונים מחו"ל בגג 3,500 ש"ח הולכים לאיזה חברת סלולר פה בארץ, אומרים להם שקניתם את המכשיר בחו"ל אפשר לקבל עליו החזרים וגם לבטח אותו.

מקסימום הולכים למעבדה פרטית.

פורסם

אל תשכו שיש מכס אם מזמינים מחול וזה יוצא כמעט כמו המחיר בארץ

זה בערך 30% ולא תמיד זה ניתפס

הרבה פעמים גם אחרי מס המחיר זול משמעותית בחול-תלוי כמובן במדינה ובמוצר

תביני אפילו מכוניות הרבה יותר זול להזמין מחול פשוט שם יש הרבה נירת ואנשים פוחדים לקנות בסכומים כאלו מחול

בכל מקרה נחזור לדיון קניה מחול גם אחרי מס יכולה לחסוך לך לפעמים מאות שקלים

עם יש מישהו שקונה פיזית בחול לפעמים זה גם מעל 1000 שקל

ואפשר לשלם להם בתשלומים?

תלוי באיזה חנות אבל פחות מומלץ כי אז זה גם עולה יותר בהרבה חנויות

חוץ מזה אמי לא ממליץ לקנות מוצרים כאלו שאין כסף זמין בבנק

זה לא דירה שאת חיבת זה פאקינג סלולרי

קונים מחו"ל בגג 3,500 ש"ח הולכים לאיזה חברת סלולר פה בארץ, אומרים להם שקניתם את המכשיר בחו"ל אפשר לקבל עליו החזרים וגם לבטח אותו.

מקסימום הולכים למעבדה פרטית.

בגלל עניין חישוב המס בארץ לקנות במחירים כאלו פחות מומלץ

המס מחושב לפי אחוזים -וככול שאתה עולה במחיר תשלם יותר מכס

לסלולרי לדעתי עד 2000 שקל ככה מקסימום בערך 600 שקל מכס

והדולר מאוד נמוך היום אז אפשר למצוא מציאות

פורסם

לא נאמר שהקבוצה הזו נוצרה בשביל פירסום שיווקי של המכשיר ?

ההתנהגות של מנהל הקבוצה מחזק את הדברים.

פורסם
  • מחבר

לא נאמר שהקבוצה הזו נוצרה בשביל פירסום שיווקי של המכשיר ?

ההתנהגות של מנהל הקבוצה מחזק את הדברים.

גם אני עזבתי את הקבוצה..מאותה סיבה שנראה לי שמשהו מפוקפק שם.

פורסם

:lol: אני חושב שהאנשים ציפו ליותר מדי מבן אדם אחד...

אני תמיד מעדיף לסמוך רק על עצמי בסיפורים האלו, כך היה עם הנקסוס שלי, עם הקפטיבייט שלי וכנראה גם עם הSGS2 בעוד חודש (נראה מה ילך בגרמניה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים