פורסם 2011 בפברואר 2714 שנים אני מנסה לפתוח את הכונן חיצוני שלי וכולו הפך לקיצורי דרך והוא לא נותן לפתוח שום תקיהלמרות שבדקתי במאפינים והוא מלא[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 בפברואר 2714 שנים קודם כל לא צריך לפתוח דיון כפול.לאן מובילים הקיצורי דרך האלו המאפיינים שלהם? יכול להיות שהם נוצרו בלי כוונה ע"י גרירה של העכבר.
פורסם 2011 בפברואר 2714 שנים זה וירוס.תעדכן אנטי וירוס במחשב ותבצע סריקה מלאה למחשב, תחבר את הכונן ותבצע סריקה מלאה לכונן.
פורסם 2011 בפברואר 2714 שנים תסרוק את הכונן עם תוכנה נורמלית כמו SPYWARE DOCTOR /NO ADWARE בתוך החלון של התיקיות גש לכלים/אפשרויות תיקיה וסמן את "הצג קבצים מוסתרים" [זה באחת האפשרויות האחרונות].
פורסם 2011 בפברואר 2714 שנים מאיפה כל התשובות החסרות בסיס האלו?rivki10, הבנת בכלל את התגובה שלי? כי אם משהו לא מובן את מוזמנת לשאול פה.
פורסם 2011 בפברואר 2714 שנים מחבר סורי ניסתי את הכל ולא הצלחתיסרקתי באנטי וירוס שהמליצו לי ולא הצלחתיעשיתי חיפוש וגם לא הצלחיתיבדקתי כל מה שיכולתי אולי יש למהו תשובה בשבילי :s05:
פורסם 2011 בפברואר 2714 שנים על אחת מהתיקיות תלחצי לחצן ימני - ואז לכי למאפיינים ותעלי שוב תמונה של המאפיינים (דומה לתמונה השנייה שצירפת) - וזאת על מנת שנוכל לראות מהיכן התיקיות
פורסם 2011 בפברואר 2714 שנים מחבר מוזר שימו לה התקיה של הכונן נקראת H אז מה קורה כאן???[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 בפברואר 2714 שנים לפי ההסבר באתר הבא http://en.kioskea.net/forum/affich-446905-all-the-folder-in-my-pendrive-become-shortcutגש להתחל הפעלה תקיש CMD תקבל מסך שחור שמה תעתיק את הפקודה הבאה attrib -h -r -s /s /d F:\*.* aתעתיק ללא הa בסוף פשוט זה יצא הפוך ללא a בכתיבה שכחתי לציין במידה והכונן שלך הוא לא F כפי שרשום במחשב שלי אז שנה ל מה שרשום
פורסם 2011 בפברואר 2714 שנים מחבר סמנתי והוא לא נתן לי הוא הוסיף לי עוד הרבה תקיות של קיצורי דרך[br]פורסם בתאריך: 27.02.2011 בשעה 17:19:07מה לא עשיתי טוב?[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.