פורסם 2011 בינואר 3014 שנים (קרדיט לAlmog Design על עיצוב הלוגו לפרוייקט!) לאחר זמן לא מועט, התעורר בי החשק ליצור פרוייקט חדש. כפי שנגזר משם הפרוייקט - יש לנו כאן צמד מעבדי XEON. אני אעשה את זה סטנדרטי (כל אחד והסטנדרטים שלו - כן? ), הכל יהיה מקורר מים, עם נגיעות קטנות שלי בדיוק כמו שאני אוהב. מקרא: [ ] - עדיין לא הוזמן [~] - הוזמן [V] - אצלי הרשימה תתעדכן מעת לעת, מהסיבה שישנם גורמים שתלויים בתקציב שלי, והבחירות עלולות להשתנות כתוצאה ישירה מקצב התקדמות הפרוייקט. רשימת החומרה: [V] צמד מעבדי XEON 5620 [~] לוח EVGA SR-2 A V צמד קיטים של DOMMINATOR 1600 MHZ V צמד ספקים HX1000 V בקר PERC5I V צמד ראפטורים 74 GB [ ] שמיניית קשיחים 2TB לאכסון (F3 / WD GREEN ) [ ] רביעיית SSD VERTEX 2 60 GB [ ] כרטיסי מסך: 580 בTRI SLI. [ ] מארז: MOUNTAIN MODS EXTENDED ASCENSION V צמד כוננים אופטיים לעניין קירור המים - אני אקבל החלטה בקרוב - כתלות ברשימת החומרה הסופית. בגדול, יש "במלאי" שלושה טריפלים (2 של פיזר), 3 משאבות 655, צמד מיכלים של אלפאקול + MULTIOPTION של EK. מבחינת בלוקים - אני הולך על FULL EK. טיזר קטן: מעבדים: ספקי כוח ועוד.. ולסיום עדכונים נוספים - בקרוב.
פורסם 2011 בינואר 3014 שנים יאללה, תן בראש, כיף לראות סוף סוף את הלוח הזה בארץ, כמה אני מזיל ריר על פרוייקטים מחו"ל עם הלוח הזה. יהיה בלוק FC ללוח? מחכה לתמונות!!!
פורסם 2011 בינואר 3014 שנים אהבתי שלקחתה את השם מתחום הרכב.בכל מקרה על הנייר נראה פרוייקט מדהים, עם רכיבים מדהימים באמת.אני רק רוצה לשאול על בחירת ספקי הכוח, כאילו למה הTX750 ולמה 2 ?? (ולא איזה ספק כוח אחד חזק או משהו אחר או לחלופין למה לא מודולרי, לפי בחירת החלקים אני רואה שאין בעיית תקציב).
פורסם 2011 בינואר 3014 שנים מחבר אריק - ברור שיהיה בלוק FC ללוח, הלוח מתעכב כיוון שגארי מבצע בדיקות על הלוח והבלוק לוודא תקינות של 100 לפני שילוח.לעניין הספקים ,אכן ישנה מגבלה של תקציב, ולכן החלקים לא יגיעו ביום אחד, והמערכת תרוץ על אוויר עד להשגת התקציב השני עבור קירור המים.אי לכך - אין תמורה טובה יותר ל1500W בפחות מ900 ש"ח. כיוון שאין לי בעיה של מקום במארז - זה התאים לי כמו כפפה ליד.
פורסם 2011 בינואר 3014 שנים שיהיה המון בהצלחה! לפי הסטנדרט שהצבת בפרוייקט האחרון שלך , יהיה שווה לחכות (נקווה שלא הרבה זמן ;D ) לעדכונים ולראות את הפרוייקט בהתהוות...
פורסם 2011 בינואר 3014 שנים נראה טוב. המארז עצום, הוא גדול יותר מהמוצארט? האם גם הוא יעבור חיתוכים ושינויים?
פורסם 2011 בינואר 3014 שנים מחבר המוצארט הוא מארז לMINI ITX לידו מבחינת חיתוכים ושינויים? לא משהו מהותי, המארז הזה נוצר עבור קירור מים
פורסם 2011 בינואר 3014 שנים פשש ניראה מעולה...רק עם אפשר לשאול מה עם הפרויקט הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=464520.0 ??שקד
פורסם 2011 בינואר 3014 שנים איזה כיף! סוף סוף פרוייקט מעניין לעקוב אחריו.בכלל-למה אתה צריך כ"כ הרבה עוצמה? יש לך 5 מסכי FHD שמריצים ביחד את קרייסיס? יש לך תוכנות כ"כ כבדות שמריצים אותם על תמיד על מעבדי שרתים? או שסתם אתה חייב תוצאה בעלת שש ספרות ב3DMARK בשביל השקט הנפשי שלך?
פורסם 2011 בינואר 3014 שנים בן אדם אני פשוט מעריץ אותך!?!?!?!? אבל למה אתה צריך כזה כוח ? אני גם לא יתנגד ליראות את סידור הכבלים הדיי בעייתי בלוח אם הזה
פורסם 2011 בינואר 3014 שנים מחבר אני לא צריך כ"כ הרבה עוצמה, אני רוצה כ"כ הרבה עוצמה .לעניין סידור הכבלים - באמת שזה לא מטריד אותי, שאתה בונה ומייצר את הכבלים בעצמך עבור הצרכנים שלך - זה הדבר האחרון שצריך להטריד אותך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.