פורסם 2010 בנובמבר 2114 שנים כמו שהיה בשנים קודמות, שכל אחד ירשום מה הוא מתכנן לקנות ומאיפה הוא ככה שאם יהיו מבצעי 1+1 נוכל לקנות יחד במקום לקנות 2 דברים מאותו מוצר... הרשימה שלי: PS3 MOVE(זה דווקא יש מצב שאני אקנה 2 אם באמת ויהיה מבצע על המוצרים לסוני) PS3 controller Sound Sticks 2.1(אני מקווה שהם יהיו במבצע, אם לא אולי סט אחר של Logitech) HDD חיצוני(תלוי מה יהיה במבצע) AKG 518\512(עוד לא סגור איזה עדיפות..) זהו נראה לי עריכה: שכחתי לרשום, מאשדוד ;D
פורסם 2010 בנובמבר 2114 שנים *מעקב*ואני אישית מעוניין במקלדת חדשה כלשהי (לא סגור בדיוק על איזה)ואולי אקנה עוד כמה דברים (בעיקר ציוד הקפי) אם יהיה שווה את זה.אני ירושלמי אגב, למקרה שמישהו מחפש שותף לקנייה של דברים.
פורסם 2010 בנובמבר 2114 שנים שנה כותרת למשהו ענייני יותר כמות- זוגות למבצעיי בלאק וכו'... או- שותפים לקניות בבלאק ועוד... מעקב! נ.ב- אני אולי מתכנן על אוזניות IEM.
פורסם 2010 בנובמבר 2114 שנים מחבר שנה כותרת למשהו ענייני יותר כמות- זוגות למבצעיי בלאק וכו'... או- שותפים לקניות בבלאק ועוד... מעקב! נ.ב- אני אולי מתכנן על אוזניות IEM. שונה =]
פורסם 2010 בנובמבר 2114 שנים צריך מקלדת חדשה ואוזניות גיימינג טובות.הבעיה שאני מהחור הכי רחוק בארץ :s05:
פורסם 2010 בנובמבר 2214 שנים האם מישהו יודע (צילצל במקרה/שאל שהיה בחנות) מה המבצעים, אם בכלל , של באג לבלאק פריידיי הקרוב?
פורסם 2010 בנובמבר 2214 שנים הם לא יגלו עד שבאמת יהיה משהו.גם אצלם וגם אופיס דיפו, צריך לראות מה יהיה השנה
פורסם 2010 בנובמבר 2214 שנים עכבר + מקלדת של לוגיטק. 100%ככל הנראה סט אלחוטי מבין:Logitech Wave CordlessLogitech S-520 CordlessLogitech MK-520 Cordlessועכבר Logitech MX Perfomance.כנראה גם אוזניות של AKG.מראשון לציון, או ת"א (עבודה).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.