עבור לתוכן

שאלות כלליות לפני רכישת Playstation 3

Featured Replies

פורסם

השאלה הכי חשובה: PS3 יעבוד טוב עם מסך Dell 2209WA בחיבור DVI-HDMI. עשיתי חיפוש ברשת ולא מצאתי תשובה חד משמעית. אשמח לשמוע מניסיון של המומחים. שנית, ראיתי למכירה באנדל Move. אפשרות לשלב חווית משחק של Wii עם החומרה של PS3 נשמעת מאד טוב. איך זה עובד במציאות? שווה? MOVE עובד עם כל המשחקים של PS3 או רק משחקים מסויימים? הבאנדל יקר משמעותית. האם שווה לשלם את האקסטרה? איזה משחקים שווה לקנות שנותנים חוויה שלא אמצא על המחשב? God of War זה Must. מה עוד? אני אוהב את כל הז'אנרים למעט ספורט.

פורסם

לגבי המסך אין לי מושג אבל לגבי השאר אני יכול להגיד לך שה MOVE עובד טוב אבל אין לו כמעט משחקים וכרגע הוא דיי מיותר. מקווה מאוד שבעתיד הקרוב הם יגדילו את מלאי המשחקים שעובדים איתו אבל כרגע הוא לא הכי משתלם.

לגבי משחקים יש את :

uncharted 1 + 2 - שניהם משחקים מעולים שחובה לשחק בהם

killzone 2

InFamous

Red Dead Redemption

God of War 3 - כמו שאמרת חובה, משחק מעולה

Little Big Planet - משחק פלטפורמה חמוד ביותר

Demon's Souls

Just cause 2

Metal Gear Solid - אם אתה אוהב את הז'אנר משחק מעולה אבל צריך לבוא אליו בגישה של סרט יותר ממשחק התגנבות :)

Heavy Rain

tekken 6

ומהישנים יותר יש את resistence 1+2 - אני אישית לא כל כך אהבתי אבל בראשון יש אופציה לקואופ של 2 שחקנים על אותו מסך

אם אתה בכל זאת רוצה משחקים שיש גם למחשב אז יש את :

Batman: Arkham Asylum

Assassin's Creed 2

Resident Evil 5 - יש בו אופציה לקואופ של 2 שחקנים על אותו מסך

GTA 4

זה מה שעולה לי לראש כרגע, בכל מקרה תתחיל עם דמואים ולפי זה תחליט מה לקנות

ומן הסתם להזמין משחקים מחו"ל הרבה יותר זול

פורסם

יש גם את GT5 שאמור לצאת עד סוף השנה (אולי, סיכוי קטן) ועוד כמה משחקים שאמורים לצאת עד מרץ 2011 כמו LBP2 ו KILLZONE3.

עוד משחקים שחובה לשחק זה R&C:F, יש 3 (אחד מהם קצר מאוד אבל טוב) ובקרוב יצא חדש שלא יהיה חלק מסדרת ה FUTURE.

פורסם

לא הייתי משקיע בPS3 עם מסך כמו שלך..

פורסם
  • מחבר

מה רע במסך שלי?

הפורום הזה יותר מת מחיי המין שלי.

פורסם

הגודל שלו זה מה שרע..

זה בדיחה רעה לשחק על 22אינץ בPS3.

פורסם
  • מחבר

במה שונים משחקים של PS3 ממשחקי מחשב?

פורסם

אני שאני משחק בחדר אני עם מסך 22" של LG ודווקא אני נהנה מאד לשחק!

אני מחבר עם HDMI ורואה נהדר! אבל לשחק עם חברים פיפא או מרוצים וכו' ברור שיותר כיף על מסך ענק

פורסם

במה שונים משחקים של PS3 ממשחקי מחשב?

אני למשל משחק במחשב על 22" והPS3 מחובר ל37" יש הבדל ענק בחוויית המשחק באמת לחבר PS3 ל22" זאת בדיחה מצטער אבל כך אני חושב קונסולה נועדה למסך גדול, 32" ומעלה מתחת לזה תשחק במחשב.

פורסם
  • מחבר

התחדשתי ב-PS3 עם MOVE. הזמנתי מ-Play Asia חבילה God of War I&II ל-PS3. עשיתי עדכון כי אני לא מעוניין בפריצה. בינתיים אשחק בדמואים. תודה על עזרה. דרך אגב PS3 עובד נהדר עם המסך.

פורסם

אני מקווה שאתה מתכוון לטרילוגיה של 1+2+3 נכון?

GOW3 פשוט מדהים! משחק מעולה!

פורסם
  • מחבר

רכשתי את remake של החלקים הראשונים ל-PS3.

פורסם

אותי GOW 3 משעמם.. יותר מדי סינמטי..

משחק מעולה זה HEAVY RAIN..

פורסם

GOW3 יותר מידי סינמטי בשבילך אבל אתה ממליץ על HEAVY RAIN :P

פורסם

עדין לא הבנתי מה כיף ב-HEAVY RAIN.

לפי מה שראיתי בדמו, זה יותר כמו סיפור אינטרקטיבי מאשר משחק.

קנה אנצ'רטד 2 ועזוב אותך שטויות :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים