מה זה משנה לדיון אם COD4 ברמה נמוכה יותר בWII ? זה עדין COD 4 שכולל כימאת את כל הדברים שיש בגרסאות הHD
ודיברנו על כמות המשחקים הטובים שיוצאת בשנה
NSMB לא מחדש הרבה אבל הוא משחק מאוד טוב שעושה למשחקי המאריו 2D מה שמאריו גלקסי עשה למשחקי המאריו 3D
וזה לקחת את הטוב מכל המשחקים ולעשות את המשחק הכי טוב מהסוג שלו
NSMB בWII או אחד ממשחקי פלטפורמות ה2D הכי טובים שיש
נארוטו החדש לא בינוני -אתה מדבר על המשחק שיצא לפני שנה וחצי וזה לא נארוטו החדש
החדש קיבל שיפורים ותוספות
טיגר החדש הרבה יותר טוב מהקודמים למי שיש את המושאן פלוס -לקודמים לא היה את התוסף ומי שניסה מבין כמה זה מכניס למשחק
PES 2010 נותן לך אפשרות גם לשחק רגיל אם גימפאד קלסי
אבל אם הייתה מנסה את השליטה של הWII הייתה מרגיש כמה זה מרענן את הסדרה (לא אומר טוב יותר אבל כן מרענן מאוד )
לי זה מאוד כיף לשחק ככה וגם הגרפיקה סבבה וזה לא איזה גרסת PS2 משופרת
אלה משחק שנבנה במיוחד לWII ומרגישים את זה
בעניין יריות מסילה וDead space: Extraction יצא ממש לא מזמן RE יריות מסילה החדש
כמו הקודמים יש ביקורות מעורבות אבל לפי מה שיצא לי לקרוא חלק מהבעיות של הקודם טופלו
לדוגמה מדברים על גרפיקה משופרת בהרבה ומי ששיחק בקודם כמוני זוכר שבמשחק הראשון היו חלקים מסוימים שהגרפיקה הייתה בינונית וחלקים אם גרפיקה מאוד טובה
אולי תיקנו את הבעיה הזאת
חוץ מזה יש משחקים שנותנים לך מוד יריות מסילה או משחקונים קטנים בתוך המשחק של יריות מסילה
ככה שזה כן חלק שמבדיל את הWII מפלטפורמות אחרות לפחות עד שנאטל והתוסף של סוני יצאו
בנוסף, זה לא משנה כמה כותרי זבל יש לקונסולות ה HD. יודע למה? כי עדיין אין מצב שאתה נתקע בלי מה לשחק
לי תמיד יש מה לשחק בWII ולמעשה יש לי כמה משחקי WIIWARE טובים שעוד לא סימתי
יש לי כמה משחקי WII טובים שעוד לא סימתי
ויש משחקים שאני מאוד מחכה להם שרובם יושקו ב2010
לאומת זאת בPC אבל ככה זה היה גם אם הייתה לי קונסולת HD הרבה מהמשחקים שמעניינים אותי הם אם אונלין מקוון כחלק המרכזי שלהם
וכרגע אין לי כוח\זמן ליכנס חזק למשחקי אונלין
מי שיש לו את הכוח\זמן למשחקים כאלו ברור שעדיף אחת מפלטפורמות הHD וגם אוזניות ומקרופון
ולמרות שיש לי את המקרופון של הWII שלא מצריך אוזניות לצערי הוא לא מיושם ברוב המוחץ של המשחקים
אבל אני מקווה שבדור הבא במקום האוזניות הטכנולוגיה הזאת תיושם בכל הקונסולות -כי זה הרבה יותר נוח ככה וניראה הרבה פחות דבילי שמסתכלים אליך
ליביו לכל הפלטפורמות יש חסרונות ויתרונות -אני לא מציג את הWII כקונסולה מושלמת -ואם סוני היו מפתחים יותר משחקים כמו גאק ומשחקים אחרים שיותר מובדלים מהPC\360
בניגוד להיום שהרבה מאוד מהפיתוח שלהם הוא FPS ומרוצים וכו הייתי קונה גם PS3
בנוגע ללינופ של הHD אין ספק שיש משחקים גדולים שלא יוצאים לWII -פינל פנטזי החדש לדוגמה (לא הספינאופ ) או לאחרונה דרגון איגס החדש
וביושוק 2 ועוד הרבה משחקים
אבל גם לWII יש את הבלעדים שלו שכן ניראים מבטיחים ראד סטיל 2 \מונסטר אונטר 3 \מטרואיד חדש \זלדה חדש גלקסי 2 \ועוד
זה לינופ טוב ו2010 יכולה להיות מאוד מוצלחת לWII
מעבר לזה כמו שאמרתי בעבר אני מעריך שב2011 הWII יתחיל לשקוע כי אני מעריך שנינטנדו וצד שלישי יתחילו להעביר ציוותי פיתוח ליורשים של הDS וWII
(לוקח לפחות שנה בדרך כלל לפתח משחק טוב ככה שהפיתוח למשחקים מתחיל הרבה לפני שהקונסולה על המדפים )
אבל אני מאמין שגם ה360 וPS3 יתחילו לסבול כי הם כל כך קרובות לPC ובסופו של דבר הרבה אנשים לערכתי יחזרו מהHD לPC אם לא תיהיה קונסולה חדשה -פשוט כי עלות תועלת הPC כבר חוזר להיות יותר משתלם לטעמי ועוד שנה בכלל איך שהטכנולוגיה מתפתחת
סוני לערכתי יחזיקו בעיקר בעזרת צד ראשון את הPS3 יותר זמן בשוק ואולי יצליחו לגרום להרבה מחירות כקונסולה מוזלת בעתיד
אבל במצב כזה משחקי המולטיפלטפורם יהיו בעיקר גרסאות נחותות שהמחשב יקבל את הגרסאות הטובות ביותר עד לפחות הPS4\XBOX720
הערכה שלי היא כזאת "סופר WII " בסוף 2011 -תחילת 2012
XBOX720 אם MS תרצה חצי שנה או שנה אחרי זה -אחרי שנאטל לערכתי תימכור הרבה אבל לא תצליח להיות כמו "השקה מחדש " שMS רוצה
הרבה בגלל איחור הרכבת של MS
אולי MS במקום קונסולה חדשה יוציאו 360 משודרגת שזה כמו חצי קונסולה חדשה אבל זה יכול להיות כמו בומרנג כי חלק מבעלי ה360 ישדרגו
ואז הם ימכרו את המשחקים לאותו הקהל בעצם במקום להוסיף קונים
סוני לדעתי ינסו למשוך עד 2013 אבל אני חושב שזה יצליח רק כמוצר מוזל ומשחקים מוזלים בין 2012 ל2013
בעניין פאנבויס או לא אני לא באמת חושב שאתה פאנבויס -אבל כן חושב שפיתחתה יותר מידי אנטי לWII
ואני חושב שאתה שוכח את מה שהWII נועד לתת בכלל שנינטנדו לקחה את הימור הזה
נינטנדו הוציאה קונסולה זולה שנועדה להתאים לקהל הרחב והצליחה בזה
היום אחרי 3 שנים שלהרבה אנשים כבר יש מסכי HD גדולים וגם אני בקרוב יקנה אחד הWII מתחילה להראות מיושנת
וגם את הרעיון של הזיהוי תנועה לוקחים לה בקרוב -ובסדר אם הזמן היא תיפול ונינטנדו יוציאו פלטפורמה אחרת
אבל אני כן חושב שהרעיון שלהם היה טוב והצליח
חבל שלא הכניסו בהתחלה אפשרות לאופסקל ל720P אבל אז רוב השוק היה אם CRT רגילות
עכשיו מה שנשאר להם זה לנסות לשמור את הWII מעל המיים והם עושים את זה לא רע לטעמי
התמיכה מצד שלישי שופרה וב2010 ניראת טובה
כמה פרויקטים מעניינים צד ראשון ב2010
המחיר של הקונסולה עצמה ירד סוף סוף
ויש כל מיני באנדלים ושטויות והמחירות הצליחו לחזור לרמה גבוה
ואל תבין לא נכון אני מחכה כבר ל"סופר WII " ו"סופר DS" אבל לא בגלל שהמשחקים לא טובים
אני פשוט רוצה את אותם משחקים בגרפיקה גבוה יותר