עבור לתוכן

קיבלתי הצעה ל-24 שעות בלבד - ZoneAlarm Pro Firewall 2010 חינם לשנה

Featured Replies

פורסם

קיבלתי במייל את ההצעה להתקין חינם, בתוקף עד מחר 14-10-09

רשיון לשנה ל-3 מחשבים

רק ללקוחות חדשים

נדרש לתת מספר כרטיס אשראי :

Credit card required for verification

ובנוסף פרטים אישיים מלאים, שם כתובת מגורים מייל ...

שאלות:

מתן כרטיס אשראי מדאיג במקצת, בטח יעשו חידוש אוטומטי בתשלום בעוד שנה ולך תתווכח ..

האם גרסת ה- PRO שווה את המאמץ ? (אני משתמש כיום ב ZA רגיל החינמי)

פורסם

אתה בטוח שההצעה היא באמת מטעם Zone labs ולא איזה ניסיון Phishing? עניין הכרטיס אשראי קצת חשוד. אני מבין שהם רוצים את הפרטים שלך כי הרי כל עניין הגרסאות חינם האלה הוא קידום מכירות ותמורת המוצר שאתה מקבל החברה אוספת פרטים של לקוחות פוטנציאלים, אבל לבקש כרטיס אשראי במצב כזה נראה לי קצת חשוד ושווה לבדוק שלא מדובר פה בהתחזות.

בקשר להבדל בין הגרסאות, בדוק באתר שלהם את ההשוואה (אני בטוח שיש) ותחליט אם הפיצ'רים הנוספים של גרסת ה-Pro חשובים לך או לא.

עריכה: נכנסתי לאתר של ZoneAlarm ולא מצאתי שום אזכור למבצע הזה. כל מה שהמצאתי זה מבצע על ה-ZoneAlarm Security Suite שלהם.

חצי מחיר עבור רישיון לשנה לשלושה מחשבים. אתה יכול אולי לפרסם פה את תוכן המייל, או לשלוח בפרטי (אם יש שם פרטים רגישים). אם אתה מפרסם פה או שולח בפרטי תשמיט את כתובת המייל שלך (כדי שלא תוצף בספאם), שם ושאר פרטים מזהים (אם פרטיות וכו' חשובה לך).

פורסם
  • מחבר

זה לא phishing, כי יש להם את המייל שלי שנתתי בהורדת הגרסה החינמית,

ההצענ נשלחה מ: news@zonealarm.zonelabs.com

ולחיצה על ההצעה מעבירה לאתר

http://www.zonealarm.com/security/cart.htm

ואם אתה מתקדם אז זה עובר לדף מאובטח עם אימות של verisign.

אמנם אני יכול להשוות ואעשה זאת,

אבל הפנייה שלי בפורום מכוונת למישהו שיש לו כבר נסיון קודם בגרסת ה PRO ויכול לחוות דעה.[br]פורסם בתאריך: 13.10.2009 בשעה 21:26:42

להלן ההצעה:

[attachment deleted by admin]

פורסם

מציע לך לחשוב פעמיים אין ארוחות חינם ,

להזהר עם כ.א - לא להשתמש בו בכלל ברשת .

FIREWALL מעולה בחינם ONLINE ARMOR או SYGATE שלפי נסיוני הטוב ביותר .

פורסם
  • מחבר

להזהר עם כ.א - לא להשתמש בו בכלל ברשת .

לא מסכים לעניין אי שימוש בכרטיס אשראי ברשת.

אני קונה המון ברשת, מוצרים קטנים וגדולים, בלי חשבון בכלל.

כמובן שחשבון האשראי נבדק בקפידה מידי חודש.

בעבר כבר היו לי בעיות עם איזה חברה בסינגפור שחייבה ולא סיפקה את הסחורה,

ולאחרונה היו בעיות עם חנות המחשבים Nextop , שסיפקה מסך לא תקין וחשוד כלא חדש , לקחה אותו בחזרה ולא זיכתה את כרטיס האשראי.

(ראה דיון שפתחתי בנושא: התנהלות NEXTOP בקשר לאחריות למסך DELL 2209WA לא תקין)

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=432697.0

את כל הבעיות פתרתי די בקלות מול חברת האשראי כי לפי חוק חיוב כרטיסי אשראי אם אתה מצהיר

שלא קיבלת מוצר או שרות הם חייבים לבטל את החיוב ולהחזיר לך את הכסף.

תוסיף איום שאם לא יעשו כן אתה תתבע את חברת האשראי ותראה באיזה מהירות יזכו את החשבון שלך.

פורסם

אוקיי , אצלי זה עקרוני - אם אתה מרגיש בטוח, אז תהנה :)

בקשר ל - ZONE , מעולם לא "אהבתי" את התוכנה , אבל מה שמתאים ל - X לא בהכרח מתאים לאחרים וההפך.

לשקולך הבלעדי.

פורסם

אמנם אני יכול להשוות ואעשה זאת' date='

אבל הפנייה שלי בפורום מכוונת למישהו שיש לו כבר נסיון קודם בגרסת ה PRO ויכול לחוות דעה.[br']פורסם בתאריך: 13.10.2009 בשעה 21:26:42

לא מבין מה ניסיון בדיוק קשור פה. המנוע שעומד בבסיס התוכנה הוא אותו מנוע גם בגרסא החינמית. כלומר, מבחינת צריכת משאבים, התנהגות והשפעה על המערכת לא יהיה לך הבדל (לפחות לא משמעותי). לכן הצעתי שתשווה את הפיצ'רים וכך תוכל להחליט אם אתה מעוניין.

הקישור ששלחת מפנה (אותי לפחות) לרכישה של ה-Internet security suite ולא לגרסת ה-Pro. כשנכנסתי לאתר קפצה לי הודעה שמציעה את ההצעה שאתה קיבלת אבל מותנה ברישום לתוכנית ה-TrailPay ומכאן גם הצורך בפרטי כרטיס האשראי. אני, באופן אישי, לא אוהב (ואפילו קצת חושד) בכל תוכניות ה-TrialPay למיניהן שדורשות ממך, במהלך הליך הקנייה, ללחוץ על פרסומות או להשתתף ולהזין נתונים אודותייך לצד שלישי ולעיתים קרובות אפילו לרכוש מוצר אחר (זול יותר לכאורה) ובתמורה לקבל את המוצר של צד א בחינם למשך תקופת זמן מסוימת.

בכל מקרה לא מדובר פה ב-Phishing כמו שציינת, אבל מצד שני זה לא בדיוק ב-"חינם".

פורסם
  • מחבר

הקישור ששלחת מפנה (אותי לפחות) לרכישה של ה-Internet security suite ולא לגרסת ה-Pro.

שלח לי מייל בפרטי ואוכל להעביר לך את המייל שקיבלתי מהם.

לחיצה שם מעבירה לרכישת:

ZoneAlarm Pro 3 PC - 1 Year

+ עוד שני רכיבים בתשלום שאפשר למחוק אותם ולהשאר בחיוב 0 .

יכול להיות שרק לחיצה על ההצעה במייל מעבירה לדף המתאים באתר שלהם.[br]פורסם בתאריך: 13.10.2009 בשעה 22:14:44

זו ההצעה באתר

[attachment deleted by admin]

פורסם

אוקיי, עכשיו זה ברור יותר.

אם לא מדובר ברכישה דרך TrailPay אז זה פחות "בעייתי" (מבחינתי לפחות).

בקשר לבקשת הכרטיס באמת לא ברור לי למה הם מבקשים את כרטיס האשראי. אני לא חושב שהם מחדשים אוטומאטית את הרישיון בתום השנה (אבל בטח יציקו לך במייל לקראת תום השנה), אז אין לי הסבר לזה.

אם אתה לא מפחד למסור את כרטיס האשראי שלך באינטרנט (גם אני לא ממש מפחד לעשות את זה למען האמת) אז לא חושב שיש פה בעיה או סיכון מיוחד.

בקשר לתוכנה, כמו שאמרתי אין לי ניסיון איתה בשנים האחרונות, אז בנושא הזה אין לי מה להוסיף.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה.

מה שמטריד בעניין כ.א. אם יחייבו אחרי שנה לא אוכל לטעון שלא קיבלתי מוצר ואז הביטול מסובך יותר

וצריך ללבוש את החליפה של האיומים.

פורסם

הם לא יחדשו אוטומאטית לדעתי (זה בניגוד לחוק). עדיין לא נתקלתי בתוכנת אבטחה (כי אלו רוב התוכנות שהמנוי שלהן מוגבל בזמן) שחידשה את המנוי אוטומאטית. לקראת סוף תקופת הרישיון מגיעים מיילים עם מבצעים והצעות, אבל היו מספר תוכנות שלא חידשתי להן את הרישיון ובתום התקופה המוצר פשוט הפסיק לעבוד ולא חוייבתי. בכל מקרה כדאי לקרוא את הסכם הרישיון כדי לוודא את זה.

אתה גם קונה רישיון לשנה - זה מצוין בבירור בתמונות שהעלית. לא יכולים לטעון שרכשת רישיון ליותר שנים ובעקבות כך לחייב אותך (כל המידע הזה גם בטח כלול במיילים שקיבלת ושתקבל לאחר ה"רכישה").

פורסם
  • מחבר

בדקתי את הפיצ'רים הנוספים ב PRO וזה לא כל כך משכנע.

לחלקם יש רק תאור שיווקי שאינו אומר דבר, ולאחרים יש תחליפים מובנים ב IE ו FF (כמו אנטי פישינג).

לא משכנע.

פורסם

עברתי על הפיצ'רים ובהחלט ניתן להגיד שגרסת ה-PRO מוסיפה בעיקר דברים ש"מסביב" לפיירוול ולא קשורים אליו ישירות כפיירוול. לפחות לא שמתי לב לאיזה פיצ'ר פיירוולי מובהק שיש ב-PRO ואין בגרסת החינם.

ושאלה שסוטה לרגע מהנושא. אתה מרוצה מהפיירוול? אתה לא מרגיש שהוא "משתלט" לך על המחשב מבחינת צריכת משאבים (בעיקר זיכרון) והשפעה כללית על תגובתיות המערכת?

פורסם
  • מחבר

ממש לא.

אני מפעיל ZA FREE על 3 מחשבים, אחד מהם ישן מאד עם 0.5GB זיכרון

וממש אין לזה השפעה ניכרת.

פורסם

אני לא מבין מה הפליאה מהדרישה לקבל פרטי כ.א, זה נובע מהצורך למנוע ניצול של המבצע ומימוש שלו כמה פעמים.

זה לא משהו חריג אלא מוכר ומקובל בהרבה חברות שנותנות הצעות דומות, מה שכן באמת צריך לוודא שאין שום סעיף של חיוב אוטומטי בסוף תקופת הניסיון. במידה ואין סעיף כזה ובכל זאת יחייבו - שיחה אחת לחברת האשראי והחיוב מבוטל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים