פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים אהלןלינק לסרטון ביוטיוב שמסביר מה זה הדבר בידיוק http://www.youtube.com/watch?v=zR9CA8lJGvs&feature=relatedאז ככה עשיתי כזה דבר בידיוק, והבעיה היא שהמים מהר מאד מתקררים וכל האפקט של הקירור נעלם, מישהו יכול לעזור לי אולי איך לעשות שיהיה יותר אפקטיבי .תודה
פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים אם המים מתקררים למה זה רע?הרי אז הקירור יותר חזק לא?אם בהתחלה הוא מפזר קור ממים שלא קרים ואז ממים קרים זה מתחזק לא?אולי לא הבנתי נכון את מה שכתבת..
פורסם 2009 באוגוסט 2516 שנים מים עם קרח ומלח צודק, שמשלבים קרח עם מחל גס זה הוף להיות ממש קר ויכול להגיע לטמפרטורות נמוכות, פעם ראיתי איך אפשר להכין מזה גלידה ב10 דקות
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים צודק, שמשלבים קרח עם מחל גס זה הוף להיות ממש קר ויכול להגיע לטמפרטורות נמוכות, פעם ראיתי איך אפשר להכין מזה גלידה ב10 דקות לך תקנה קרח יבש !
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים הייתי עושה ניסוי אבל אין לי מלח גס אם ההיה לי הייתי בודק כמה מעלות זה מגיע..
פורסם 2009 באוגוסט 2816 שנים מחבר תאמת שאת האפקט של המלח אני מכיר, ננסה , הבעיה שזה מפשיר דיי מהר, יוצא קור וזה ממש נחמד אבל מפשיר מהר לצערי
פורסם 2009 באוגוסט 2816 שנים אל תנסה להכניס מלח למים!!אולי זה יהרוס את המשאבה...והמיכל מים הוא בעצם מן מקפיא קטן...
פורסם 2009 באוגוסט 2916 שנים מחבר שאני פותח את הציידנית יש שם חום נוראי וכל הגופי קירור מופשרים וגם המים דיי חמימים בזמן שבחדר פחות או יותר נעים .
פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים אם אתה מנסה להגיע עם זה איכשהו לקירור המחשבצא מזה זה לא טובזה גרוע זה רע זה יהרוס אותו !לא יותר פשוט ללחוץ על הכפתור הON של המזגן ודיי ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.