עבור לתוכן

מעבר מתקן G לתקן N, איך הכי כדאי לעשות את המעבר?

Featured Replies

פורסם

הדיון בקשר לAP עבר לתראד הזה

שלום

לי יש לפטופ עם תקן G ונתב עם תקן G והקליטה לא טובה ברוב הבית. אני קונה מחשב נייח ואני רוצה שיהיה לו יכולת WIFI אז אני מתלבט בין הדברים הבאים -

לקנות למחשב נייח כרטיס תקן G ולהסתפק בקליטה גרועה מאוד.

לקנות לנייח תקן G אבל לקנות נתב חדש של תקן N. האם זה יפתור לי את בעיית הקליטה? כלומר נתב תקן N תומך בG אבל השאלה שלי היא האם הוא תומך כמו נתב תקן G רגיל כלומר קליטה כמו בנתב G או שיהיה שיפור בכך שאני אשתמש בנתב N ומקלטי G.

לקנות לנייח תקן N ונתב תקן N ולהישאר עם תקן G בנייד.

לקנות לנייח תקן N ונתב תקן N ולקנות לנייד תקן N.

לקנות נתב תקן N בלבד ולהתמש בנתב G הקיים כAP.

מה הכי כדאי מבחינת יעילות ועלות. (ברור לי שלהעביר הכל לN זה הכי טוב אבל הכי יקר). איזה מהאפשרויות יעשה את העבודה במינימום מחיר.

לדעתי האופציה המודגשת הכי כדאית

תודה

פורסם

כרגע להמתין -

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=419866.0

אני יכול לומר מניסיון, יש לי בנייד כרטיס WLAN 4965AGN עם שבב של אינטל, ונתב של אדימקס עם שבב של Realtek, הנייד מזהה את מהירות הנתב כ- 144MB/s במקום 300MB/s (מחשב עם כרטיס של אדימקס ושבב Realtek מזוהה כ- 300MB/s).

ברגע שתצא הגרסה הסופית של תקן ה- N, כל ציוד שיהיה בעל התקן הסופי יוכל לתקשר במהירות המקסימלית של התקן ובלי בעיות תאימות.

פורסם
  • מחבר

אוקיי..

ואיך נתב N יעבוד עם התקן G? תוצאה גרועה כאילו הוא היה נתב G או שתהיה קליטה מקסימלית של G יכול לקלוט?

מה לעשות עד שיצא N רשמי? להסתפק בG גרוע?

אולי אני אקנה לנייח את ה- /EW7728IN ואחכה לנתב כיצא אחד רשמי.

לא אמור להיות הבדל בין המקלט הזה לבין אחד מאושר שיצא בעתיד נכון?

פורסם

חסרים המון פרטים (גם בהודעה הראשונה שלך).

איזה נתב יש לך כרגע ? איזה נייד יש לך ? מה המרחק בין הנייד לנתב ? כמה אתה מוכן להשקיע בשדרוג הרשת האלחוטית ?

בגדול ציוד עם תקן N לא ישפר ציוד עם תקן G, אתה צריך N מול N כדי לקבל שיפור. כפי שכתבתי אוטוטו יוצאת הגרסה הסופית של תקן N, אז לא כדי לעבור כרגע ל- N Draft 2 (התקן הנוכחי).

פורסם
  • מחבר

יש לי EDIMAX מחשב נייד HP DV600 המרחק הוא 20 מטר עם שלוש קירות לא ממ"ד.

בכל אופן אני צריך כרגע לקנות מקלט לנייח. אם אני אקנה מקלט N לנייח וכשיצא תקן N רשמי אני אקנה את הנתב זה יעבוד? כלומר הנתב הנוכחי שהוא תקן G יעבוד עם מקלט תקן N?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים