פורסם 2009 במאי 216 שנים שלום לכולם,ברשותי ספק כח שאני לא זוכר איך הגיע לידי, hipro hp-w700wc3היושב בתוך מארז אנטק P180המערכת כולה רועשת לי מאוד וגם אם הספק לא יפתור הכל ואני יודע שהוא לא יפתור הכל, ע"פ אזניי ואחרי כל מיני ניתוקים הוא כנראה אחד המקורות העיקריים.בסופו של דבר הרבה חלקים יתחלפו (:בכל אופן, אשמח להמלצה על ספק כח איכותי והכי חשוב ש-ק-ט.אני יודע שהטווח של 400-600 שקל הוא די גדול וכמובן שאשמח לבזבז כמה שפחות אבל באמת חשוב לי השקט ולא תהיה בעיה להגיע גם קצת מעל הטווח העליון של 600 אם אכן זה שווה את זה.לצרכי התאמת ספק, המערכת שלי היא:Q6600 ללא אוברקלוק. גם אין כ"כ כוונה להכנס לתחום בעתיד.עליו יושב ביג טייפון (שגם מרעיש לי על העצמה הכי חלשה, יטופל הזדמנות)שני דיסקים קשיחים אליהם בעתיד יצטרפו עוד. בתקווה גם לSSD כשירד המחיר, אם יירד המחיר (; לאו דווקא בגלל הביצועים אלא השקט.כרטיס מסך GTX260לוח אם של גיגה בייט, נדמה לי P35DS3L לא סגור על העניין.אם צריך עוד מידע אשמח לספק אותו.*המחשב אמנם לא עובר יעבור איזשהם אוברקלוקים למיניהם אבל המעבד כן מוצא את עצמו מספר רב של שעות רצופות על 99% עקב כל מיני עבודות מאומצות (:תודה מראש.
פורסם 2009 במאי 216 שנים כמה אפשרויות מעולות :באיזור ה 400-500 ש"ח - ספקי ה Pro82/Modu82 +425W/525W של Enermax או ספק ה 650W של SSבאיזור ה 500-550 ש"ח - ספק ה Silencer 610W של PCP&P שנמכר במחיר זנות ב IQPCבאיזור ה 600W ש"ח - ספק ה Silent Pro 600W של CM הספקים של Enermax ו CM מפורסמים מאוד בכך שהם ספקים שקטים במיוחד , לגבי הספק של SS אני לא בטוחהייתי נוטה לכיוון ה Silencer 610W אך אני לא בטוח עד כמה הוא שקט , קראתי כמה ביקורות לא נחמדות על האח הקטן שלו (Silencer 500W) מבחינת רעש ככה שאם למישהו פה יש קצת יותר נסיון ממני עם הספק שיוסיף את דעתו.ביחס לכמה מהאופציות האחרות הוא גם לא מודולרי מה שיכול להפריע בסידור כבלים טוב.חשוב לך שהספק יהיה מודולרי ?
פורסם 2009 במאי 216 שנים השקטים מהרשימה הם האנרמקס וה CM. הסיסוניק מבוסס למיטב הבנתי על סדרת ה S שפחות שקטה. ה PC P&C הם לא ממש סיילינסרים
פורסם 2009 במאי 216 שנים הסיילנסר 610W דווקא שקט עד 300W לפי SPCR.ה - CM הוא בזבוז כסף.אין מצב שאתה מאמץ את המעבד (כל 4 הליבות) ל - 99% בשימוש רגיל ולא תוכנת מאמץ כמו OCCT.
פורסם 2009 במאי 216 שנים מחבר התמונה היא סתם משהו קצר שעשיתי עכשיו. אמנם לא 99% אבל כבר ראיתי את המעבד נמצא שם.מדובר ברינדורים של עבודות תלת מימד.זה אמנם לא שימוש "רגיל" יחסית לכלל המשתמשים אבל אצלי הוא קיים לא מעט (:אתם אומרים שהם CM לא ייתן לי תוספת שקט שמצדיקה את המחיר?כדאי ללכת על האנרמקס 525?[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 במאי 216 שנים ה 610 לא שקט דניס, שאל את SCORN.לדעתי האנרמקס המשתלם ביותר. אם הוא יותר שקט מה CM או לא על זה יש ווכוח SPCR טוענים שכן, ANAND טוענים שלא.
פורסם 2009 במאי 216 שנים http://www.silentpcreview.com/article888-page1.htmlרק בעומסים הממש גבוהים ה - PCP לא שקט, בעומסים כאלה לא חסר רכיבים רועשים בהרבה.
פורסם 2009 במאי 216 שנים מחבר תודה רבה לכם!אם אני מבין נכון ההבדל בין ENERMAX PRO82+ 525W לבין ENERMAX MODU82+ 525Wהוא אך ורק המודולריות ומבחינת כל שאר הרכיבים והשקט הם באותה רמה נכון?אם כן אני אלך על המודולרי רק כדי שיהיה לי יותר נוח בתור המארז הקטן שלי (:*אגב, דניס אני מצטער שאין לי זמן לכתוב התרשמות על הפיליפס מקווה שבשבוע הקרוב (:
פורסם 2009 במאי 216 שנים דניס,נכון ש- PCP&P "שקט" עד לעמס של 300W, אך הוא רועש בלמעלה מפי 2 מספק אחר שהוצע כאן,ושהבחור החליט לרכוש.הכל יחסי בחיים, גם רעש של ספק כח.צביקה.
פורסם 2009 במאי 216 שנים הבעיה בגרסת ה Modu82 +525W שבשום מקום היא לא נמכרת במחיר נורמלי , תמיד סובב את איזור ה 600 ש"ח.ולמען האמת גם גרסת ה Pro82 +525W בזמן האחרון קיבלה עליית מחיר משמעותית מאודקח את ה PCP&P 610W :http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3988אין תמורה טובה יותר למחיר , הוא גם לא ספק רועש בכלל ואת זה דניס הוכיח.
פורסם 2009 במאי 216 שנים דניס,נכון ש- PCP&P "שקט" עד לעמס של 300W, אך הוא רועש בלמעלה מפי 2 מספק אחר שהוצע כאן,ושהבחור החליט לרכוש.הכל יחסי בחיים, גם רעש של ספק כח.צביקה.זה לא ממש משנה מי הכי שקט כל עוד מגיעים כבר לרמת השקט הרצויה.
פורסם 2009 במאי 216 שנים אם המאוורר של ה BT מפריע לבחור, אני חושב שאין מה לדבר על רמת השקט ה"רצויה" אלא על רמת השקט המרבית האפשרית.בנוסף, אני לא יודע עד כמה ה 300 וואט הזה רלוונטי לאור הטמפרטורה בארץ ולאור העובדה שה PC בא עם קבלים טיוואנים כך שהוא מתיישן מהר יותר מהאנרמקס שבא עם יפנים.
פורסם 2009 במאי 216 שנים מחבר מספיק לי שיש ויכוח עליו כדי שלא אקח אותו. לא כי אני לא סומך עליכם חס וחלילה אלא כי אני מעדיף ללכת לכיוון שנראה לי בטוח יותר במקרה הזה. כן, ראיתי שהמודולרי יקר אבל השיקול שלי משתנה כלפיו. אם השיקול הוא בין ספקים, האם לקבל מוצר דומה ביותר יקר יכול להיות שלא אשלם יותר אבל אם אני מקבל את אותו המוצר (או מוצר דומה לצורך העניין) אבל עם נוחות עבודה אז הנוחות הזו כן שווה לי את התוספת במקרה הזה.. רק שאני לא אצא דביל אחרי הקניה אני אצא דביל עכשיו ואשאל, זה שהוא מודולרי לא אומר שגם צריך לקנות את הכבלים בנפרד נכון? (: אני מניח שלפחות את הבסיס אני מקבל יחד עם הספק. תקנו אותי אם אני טועה. ולגבי הBT. כשקניתי אותו הבטיחו לי שהוא שקט. גם אחרי מספר שימונים אני מרגיש איתו טוב רק כשאני מנסה לנתק את המאוור לגמרי לכמה דקות
פורסם 2009 במאי 216 שנים אם אתה שוקל אפילו לקחת את ה Modu82 +525W במחיר המוגזם שיש לו תקח את הספק של CM , גם כן מודולרי ושקט במיוחד. וכן כל הכבלים הנחוצים מגיעים עם הספק , שאלה טיפשית
פורסם 2009 במאי 216 שנים מחבר אכן תשובה צפוייה ושאלה טיפשית. מעדיף לצאת טיפש קודם מאשר אולי אח"כ אגב הCM עדיף על האנרמקס באופן חד משמעי או שהעניין גבולי? אם אני אקח אותו אני אקח את ה500W שעולה 140 שקל פחות מה 600W שזה כבר בזבוז כסף טואטלי 633 לעומת 776 בIQPC
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.