פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים אני לא מכיר הרבה ישראלים אבל אולי יש כאלה שיכולים לשתף אותי בהתרשמות שלהם מה AVGN...אני צופה בו כבר שנתיים ואני לפשוט נרקע מכל וידאו שלו....למי שלא מכיר AVGN עושה סקירות מצחיקות שלו על משחקים, בעיקר של ה NES מלאים בקללות ותיאורים מחרידים...http://cinemassacre.com/category/avgn/
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים זה גדול ! למרות שרוב המשחקים שם יותר ישנים ממני אני עדיין מת מצחוק, בידיוק אתמול הראתי לחבר שלי את הסרטון על משחקי ספיידרמן.Spider Man Spider Man takes a dump in a coffee canPlay some games with a grudgeGonna shit out some anal fudgeLook out here comes a shitty gameAlchohol is his power sourceTakes a piss like a drunken horseClimbs a wall than he fallsThis game sucks his spider ballsOh no, he's playing a shitty game....חח זה גדול
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים ראית את הפרק האחרון כשהו קילל בגרמנית? :lol: נראה לי שאני פשוט אוריד את כולם ואראה אותם בטלוויזיה זה פשוט גאוני. הפרק עם משחקי הסקס המטורפים של אטארי היה הכי מצחיק לדעתי.
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים יש לו ביקורת על אחד מהמשחקים בסדרת קסלווניה. הוא כועס על זה שמתים כשנופלים למים. הוא אומר כך: (תרגום חופשי)המשחק הזה כל כך מפגר ומטומטם. הוא לגמרי לא מציאותי. אני לא ממליץ לאף אחד לקנות אותו. הבנאדם הזה קופץ מעל אש, נלחם בערפדים עם שוט, הורג שלדים - אבל אם הוא נופל למים? לאאאאאאאאאאאאאאאאא
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים יש לו ביקורת על אחד מהמשחקים בסדרת קסלווניה. הוא כועס על זה שמתים כשנופלים למים. הוא אומר כך: (תרגום חופשי)המשחק הזה כל כך מפגר ומטומטם. הוא לגמרי לא מציאותי. אני לא ממליץ לאף אחד לקנות אותו. הבנאדם הזה קופץ מעל אש, נלחם בערפדים עם שוט, הורג שלדים - אבל אם הוא נופל למים? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאותו דבר אפשר להגיד על: סופר מאריו במשחקים המוקדמים, משחקי GTA השונים עד ל san andreas, ועוד ועוד.תראו את הסרטונים שלו של משחקי באטמן, זה לגמרי הורס.
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים מחבר פתחתי את הת'רד בתקווה שיש עוד אנשים שמכירים ואני שמח לראות....buffelo's asshole!
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים הכנסתי למועדפים ראיתי סרטונים ביוטיוב של אחרים אבל לא את זה אז אני יצפה בסרטונים אחד אחד
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים הוא פשוט ענק אין אני לא יכול :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: הזה עם WALLY BEAR AND THE NO GANG למשל יואו זה היה כל כך מצחיק. הבנאדם גאון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.