פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים שאתה פותח ת'רד חדש על זה כי הקודם היה כל כך טוב ואתה לא רוצה להקפיץ אותו.זה כתוב בחתימה של מישהו:אתה יודע שאתה פריק מחשבים כשאתה מנסה להעיף זבוב מהמסך בעזרת סמן העכבר. זה הרגע קרה לי. זה היה מפחיד.קרה לי המוןהת'רד ישן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=302021.210
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים כשמתנתק האינטרנט ואתה לא יודע מה לעשות עם עצמך אז אתה הולך למקרר לחפש מה יש וחוזר בתקווה שעד אז יחזור האינטרנט
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים מחבר כשאתה שואל את עצמך למה אתה ער בשעה כזאת, ואתה יודע את התשובה טוב טוב.
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים כשאתה לא מוצא משהו בבית ואתה פשוט מת שתהיה לידך איזו חלונית חיפוש קטנה שתוכל לשים בה את המילה, ואז החפץ יהבהב בבית.
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים כשאתה קורא משהוא (ספר, כתבה) ואחרי שאתה מסיים אתה נזכר בפרט כלשהוא אבל לא מצליח למצוא אותו באותו ספר או כתבה אתה מחפש את השילוב CTRL+Fכשאתה מדבר עם אנשים ובא לך להכניס סמיילי באמצע
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים כשאתה מכיר אנשים ב TS , מחליפים תמונות וזה ואז יום בהיר אחד אתה בקוקה קולה ויל'ג ואותו בחור צץ לך'' ואומר אתה לא מזהה אותי ?'' ואתה כזה מה מי אתה ? אני בלה בלה מה TS של בלה בלה ואז אתם מסתובבים כל היום ומעבירים צחוקים על עוד אנשים שהכרתם ב TSמבוסס על סיפור אימיתי^^
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים כשאתה לא אוכל,לא שותה,לא יוצא מהבית ולא מדבר עם אף אחד במשך שבוע שלם י/םהרץסלדדדטטעדכמוןטקנג
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.