עבור לתוכן

מחפש תוכנה לרישום טמפ' של 4850 / תוכנה למאמץ הכרטיס..

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לבדוק אחת ולתמיד ולפסרם כאן תוצאות טמפ' של ה HD4850 כדי שמשתמשים יוכלו לראות את התמונה המלאה..

לאחר התאכזבות מתוכנת ה SMARTDOCTOR של ASUS שהתבררה כ NOT THAT SMART.. אני מחפש תוכנה שפשוט תרשום את הטמפ' של הכרטיס..

ב SMARTDOCTOR יש באג מפגר (אשמח לשמוע ממשתמשים אחרים אם גם הם התקלו בזה..) שלא חשוב מה אני מגדיר בהגדרות המאוורר היא אוטומטית מעלה את מהירות המאוורר של הכרטיס ל 100% כאשר הטמפ' מגיעה ל 70 מעלות. גם בבחירה במצב קבוע של המהירות וגם כאשר מגדירים לה שינוי האיוורור ביחס לחום - ברגע שמגיעה ל 70 היא מתעלמת מכל הגדרה שיש ומעלה את המהירות ל 100% - מעצבן ביותר לכן הסרתי אותה.

אני מחפש משהו בסגנון GPU-Z רק שבמקום גרף אדום חסר ערכים מספריים - לראות את זה במספרים.. או לסרוגין הצעה לביצוע בדיקת מאמץ אינטנסיבית תוך כדי השארות בשולחן העבודה.. ניסיתי ATITOOL אבל היא לא עובדת לי. לאחר ההתקנה כשאני מפעיל את התוכנה אני מיד מקבל את ההודעה ש ATITOOL נתקל בבעיה ועליו להסגר..

חשבתי להריץ את 3D-DEMO בסגנון של QUEST3D נניח AZURE TEMPLE אבל אני לא חושב שזה מהווה מאמץ מלא לכרטיס..

למישהו יש רעיונות ? תודה..

עריכה - בנתיים ניסיתי את מה שאני יכול לעשות בקלות וזה הרצת AZURE TEMPLE לכ 20 דקות.. שוב, המטרה היא בעיקר לראות את שינוי מהירות המאוורר שהדרייבר מבצע.. וכמובן גם את הטמפ' של הכרטיס.. התוצאות לפניכם: (עדיין הייתי שמח לתוכנה שרושמת טמפ' כדי שאוכל לבדוק את המצב במאמץ יותר מאסיסי כמו קרייסיס למשך שעה על הגדרות גבוהות או משהו בסגנון..)

אז כל אלו שמתחכמים ומגדירים פרופיל בדרייבר ל 40% - אתם לא באמת משפרים משהו.. הכרטיס גם ככה עושה את זה לבדו..

[attachment deleted by admin]

פורסם

אנחנו לא מתחכמים. אנחנו לא נותנים לכרטיס בכלל לעבור את ה70 מעלות, שלא לדבר על 86. זה לא בעיה לכרטיס, אבל כשהמעבד שלי באוברקלוק של 50% עם קירור בינוני כמו שלי - כל מעלה קובעת.

ב55% אחוז מאוורר( שד"א ממש שקט עדין, אי אפשר לשמוע אותו כשפועל המאוורר בתקרה, שלא לדבר על סאונד במשחק מחשב.) הכרטיס שלי לא עובר את ה66-67 מעלות בCRYSIS לדוגמא. ההגדרות הן 1280X1024 AAX4 VSYNC הכל על HIGH ו OBJECTS, TEXTURES, EFFECTS, POST PROCESSING על VERY HIGH.

לכן שווה להוסיף עוד 15% מאוורר על מנת להוריד 25% - 20% טמפ'.

פורסם
  • מחבר

לא דברתי על מקרה כמו שלך . במקרה שלך אתה צודק.

דברתי על כאלו שקבעו מראש בפרופיל ל 40% ..

אתה מדבר על 55%.. יש הבדל גדול בקירור בין 40 ל 55.. וכמו שאמרתי - אתה צודק.

פורסם

תבדוק על 55 אחוז במאמץ ותראה כמה יוצא לך לדעתי אפילו אפשר לשים 60-80 במאמץ מלא.....

פורסם

וכעת בהקשר לנושא - אני חושב שEVEREST נותנת אפשרות לעשות LOGGING של טמפ'.

פורסם
  • מחבר

SYNDROME , תכנה מעולה ! גם מאמץ מטורף וגם מנטרת את הטמפ' LIVE.. ממש מעולה..

בקיצור בדקתי שני מצבים - את מצב ה DEFAULT אשר לא נעשה בו שום שינוי בדרייבר והמאוורר נמצא על אוטומט ומצב שני כאשר המאוורר נקבע ידנית ל 60%.

שתי הבדיקות רצו על 1280X1024 עם FSAAX8 למשך 500 שניות.

תנאי הבדיקה: מארז סגור עם מאוורר 120מ"מ אחורי, מאוורר 80מ"מ קדמי ומאוורר 80מ"מ בצד המארז. טמפ' חדר (ללא מזגן) 29 מעלות..

במצב ה DEFAULT טמפ' הכרטיס עלתה ל 89 מעלות (המאוורר שלו בטמפ' הזו נקבע על ידי הדרייבר ל 48%) כאשר מדי פעם יש נגיעות לשניה בודדת ב 90 מעלות.. (במקרה יצא שדווקא שעשיתי צילום מסך הטמפ' ירדה בצורה חריגה ל 88 מעלות.. יש להתעלם מכך ולהתייחס לטמפ' של 89..)

במצב ה FAN-60% הטמפ' של הכרטיס הגיעה ל 84 מעלות ופחות או יותר נשארה שם רוב הבדיקה..

בקיצור, לפי דעתי הדרייבר עושה את העבודה שלו. הקירור סטוק של הכרטיס לא כזה גרוע כמו שעשו ממנו. בהחלט הייתי שמח עם ATI היו מגדירים את המהירות טיפה מעל למה שהם קבעו (בסביבות ה 10% יותר..) אבל גם כך המצב לא גרוע..

בשני המקרים (ואפילו עם מהירות המאוורר היתה נקבעת על 100%) נפלט למארז אותה כמות של חום. מזה אין מנוס ואין לזה קשר לאיכות הקירור על הכרטיס. המקרה היחיד בו זה משנה זה כאשר הקירור של הכרטיס פולט את החום אל מחוץ למארז (דוגמאת ה 4870..)..

אשמח לשמוע תגובות והצעות נוספות לבדיקה..

[attachment deleted by admin]

פורסם

למה לי ה-FUR לא מראה טמפרטורה :pissed: הפליות !!

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת ?? יש שם גם טמפ' .. אתה לא רואה ?

עריכה - SYNDROME , שאלה :

האם אפשר להסתמך על FUR כמאמץ אגרסיבי לכרטיס ? האם אני יכול להיות שקט שהטמפ' במשחקים יהיו קטנים/שווים לטמפ' ב FUR ?

פורסם

אני רואה את הטמפ' בתמונות שלך, אבל אצלי אין בכלל את השורה הזאת של טמפ'. אני יבדוק אולי יש לי גרסא ישנה יותר (או שהוא נותן קריאה רק ל-ATI)

וכן, זאת התוכנה הכי מאמצת שאני מכיר ל-GPU. משחקים לא יתקרבו לטמפ' האלה ברוב המקרים:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים