עבור לתוכן

עזרה! המחשב נדלק אך אין מסך.

Featured Replies

פורסם

שלום,

היום המחשב הפסיק לעלות אני לוחץ על כפתור ההפעלה והמחשב מתחיל לפעול אך לא רואים כלום במסך, הוא לא נדלק אפילו..

החלפתי את הכרטיס בכרטיס אחר לבדוק אם הכרטיס מסך הלך וזה לא שינה כלום, בדקתי במסך אחר אם המחשב עולה וגם לא היה שינוי.

הנורית חיווי של הלוח אם דולקות.. וגם בהרצה של המחשב נראה כי הH.D.D פועל.

למישהו יש פיתרון?

נ.ב:

זה נראה כאילו הלוח אם נהרס במשהו שקשור לכרטיס מסך.. אולי הסלוט.. אבל הכרטיס מסך תיקני..

המחשב הוא בן 5.

פורסם

בדקת ספק כוח אחר ?

פורסם
  • מחבר

לא, אבל המחשב עולה.. יש טעם לבדוק את הספק?

חוץ מזה הוא די חדש, פחות מחצי שנה.

אני די בטוח שמקור הבעיה בלוח אם,

עכשיו יש בעיה יותר רצינית והיא למצוא אחד חדש.

אני צריך שיהיה תושבת 478 לP4 וAGPX8 וזכרונות DDR1

פורסם

רוב המקרים שהיו לי כמו שתיארת הם בספק כוח ...

נדיר לראות לוח M שמתקלקל , לוח M לא מתקלקל מהר...

אתה יודע יכול להיות... לא אמרתי שלא

אבל אני אמרתי לך מה דעתי..

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני מנסה, חחח במקרה יש לי ספק חדש בבית... בשיא הרצינות שבמקרה..

פורסם

איזה מזל יש לך ... יאללה תרכיב ותעדכן אותי

פורסם
  • מחבר

לא, אין קשר... ניסיתי לא השתנה שום דבר, עכשיו נשאר רק המעבד והלוח אם,

קצת מוזר אבל בדיוק אתמול במחשב של העבודה שלי הלך הלוח אם אז אתמול יצא לי להרכיב אחד.. חחח

פורסם

בטוח חיברת הכל כמו שצריך ... ?

יש לך על המחשב ספיקר ?

תכבה את המחשב , תוציא את כבל החשמל , כמה קליקים על כפתור ההדלקה , תשים את ידיך על המארז , ובעדינות תוציא את הזיכרונות ותדליק את המחשב

שומע ציפצופים ?

פורסם
  • מחבר

חיפשתי לא ראיתי ספיקר.. עכשיו יש לי ספיקר אך שחיברתי אותו לא שמעתי כלום.. (לא בטוח שחיברתי נכון... אבל ניסיתי להפוך וכו'.)

הדבר היחידי שאני חושש זה שהחיבור של הספיק לא מתאים ללוח הזה... אבל לא בטוח.

הוצאתי את הזיכרונות ולא היה ציפצוף.. וניסתי לחבר רק אחד ולהדליק ושום דבר לא קורה...

פורסם

הנורית שעל הלוח דלוקה ?

אולי באמת הלוח M מסר לך את נשמתו

פורסם
  • מחבר

דווקא הנורית דולקת,

כפי שכבר רשמתי, לדעתי הלוט של הכרטיס מסך נדפק ולכן אין תצוגה.. אך הכרטיס מסך מקבל מתח מהסלוט... ויש עיבוד גרפי מכיוון שגם הכרטיס מתחמם והמאוורר עובד (ללא חיבור מתח נוסף מהספק).

שמתי לב לאופן שבו נורית הHDD עובדת וזה נדלק כאשר המחשב עולה ולא מהבהב בכלל ואחרי כ10 שניות אחרי ההדלקה הנורית נכבית ולא נדלקת או מהבהבת שוב.

פורסם

מחשב יכול לעלות בלי הארד דיסק ..

אני לא יכול לשפוט במצב הזה ..

יכול להיות שלוח הלך

פורסם

אולי הבעיה היא בזיכרונות?

לא מזמן ניתקלתי בדיוק בכזאת בעיה, ניתקתי את הכל הוצאתי זיכרון (היה רק סטיק 1) ניסיתי כמה סלוטים שונים חיברתי את הכבלים כמו שצריך ניקיתי אותו קצת ובסופו של דבר הוא נידלק

מה שאני אומר פה בעצם תוציא את כל הכבלים של ה HD , CD ,DVD וכו'... שישאר מחשב רק עם כ.מסך וזיכרון

תדליק אותו הוא אמור להגיד שאין לו מאיפו לעשות BOOT אם לא תנסה לשחק עם הזיכרונות (להחליף סלוטים) תנסה גם לחבר מחדש את הכ.מסך (בעצם עשיתה את זה כבר) אולי הוא זז קצת מהמקום והחיבור ניתק

פורסם

הוצאתי את הזיכרונות ולא היה ציפצוף.. וניסתי לחבר רק אחד ולהדליק ושום דבר לא קורה...

פורסם

ציטוט של: abirdh ב אתמול בשעה 23:37:34

אולי אותו אחד פגום בגלל זה שום דבר לא קורה...צריך לנסות אחד אחר או לנסות את אותו זיכרון במחשב אחר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים