פורסם 2008 ביוני 317 שנים התחדשתי לי באופנוע (אני לא אקרא לו קטנוע, כי הוא מרגיש כמו אופנוע), משו פלילי ביותר, מרגיש כמו מרצדס פתוחה! ימאהה אקסיטי 250! הנה כמה תמונות: ;D 8) אין לי מילים אופנוע בן זונה (אצלנו האופנוענים בן זונה זאת מחמאה ;D).
פורסם 2008 ביוני 317 שנים רק במדינה כמו ישראל אנשים היו אשכרה שוקלים לנסוע על קטנועים..בלי לדעת אפילו כמה הוא עלה לך, אני די בטוח שהיית יכול לקנות בארה"ב רכב ספורט יד שניה באותו המחיר.בכל מקרה, תתחדש.
פורסם 2008 ביוני 317 שנים מחבר הפלסטיק הזה הוא מגן רוח, תאמינו לי במציאות האופנוע נראה הרבה יותר טוב מאשר בתמונות. המגן רוח עוזר מאוד במהירות גבוהה, בזכותו אני לא שומע רעש חזק בקסדה. עלה לי 24 אלף שקל במחיר מבצע, במקור הוא עולה 33 אלף. חסכתי לי המון וקיבלתי אופנוע, כמו שאיך אומרים אצלנו?: "נותנת תמורה לעלות ואפילו מעבר לזה". הוא זריז בצורה לא רגילה. הוא מאוד נוח, מפואר, איכותי. מרגיש כמו מרצדס, רק שאני לא מוצא את הכפתור של המזגן......
פורסם 2008 ביוני 317 שנים רק שאני לא מוצא את הכפתור של המזגן...... בדגמים האלה הכפתור של המזגן נמצא מתחת לדבר הזה שעושה ככה עם הידית הארוכה.... והוא גם בצבע אדום עם כתובית גדולה "DONT PUSH THE RED BUTTON"! בכל מקרה תתחדש וסע בזהירות
פורסם 2008 ביוני 317 שנים מחבר חחח מגן רוח לי זה ניראה רק כמו משהו שמאט את האופנוע ממש לו.מגן רוח זה ייתרון (למי שמבין בתחום בעיקר).וזה טוב עם מגן הרוח הזה, הנסיעה שקטה ומרגיעה.בכביש גהה, נסעתי היום, הוא ממש טיל!לא עברתי את ה-80 קמ"ש כי אני בהרצה.
פורסם 2008 ביוני 317 שנים תתחדש אחי.ץמהג בזהירות ואל תשתה כשאתה נוהג. בעצם אם אתה נוהג ושותה תצלם בבקשה ותעלה (בעצם שחברים שלך יצלמו ויעלו).
פורסם 2008 ביוני 317 שנים רק במדינה כמו ישראל אנשים היו אשכרה שוקלים לנסוע על קטנועים..איזה בולשיט. בהמון המון מדינה קטנועים הרבה יותר פופולאריים במרכזי הערים מאשר בארץ.שנה שעברה ב-Computex, הייתי בשוק כשראיתי מגרשי חניה ל-5000 קטנועים אחד ליד השני.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.