עבור לתוכן

מחיר 1300-1500 . מה דעתכם על ה - 2043BW?

Featured Replies

פורסם

יצאתי קצת מהעניינים ואני חוזר לחפש מסך. מחיר 1300-1500 . מה דעתכם על ה - 2043BW?

פורסם

ערוך את הכותרת ככה שתכיל את התקציב שלך.

פורסם

ראיתי את המסך הזה ב KSP והדגם שלו 2043BW

באתר של סמסונג אין דגם כזה אלה הכי קרוב היה 2043BWX

פורסם

הנה לך ה-2043BW מאחד האתרים של החברה.

השיפור העיקרי הוא בארגונומיה לעומת ה-206BW האפשרות לשנות את הגובה וגם לשנות למצב Pivot. מבחינת איכות תמונה אין שיפור משמעותי הפאנל נשאר TN פשוט והם ביצעו שינוי במעבד התמונה להגברת הניגודיות הדינמית ל-8000:1 שהיא למעשה מצוצה מהאצבע. סביר למדי שהניגודיות לא תעבור את ה-900:1.

האם השימוש העיקרי שלך במסך הוא משחקים לרוב?

פורסם
  • מחבר

הנה לך ה-2043BW מאחד האתרים של החברה.

השיפור העיקרי הוא בארגונומיה לעומת ה-206BW האפשרות לשנות את הגובה וגם לשנות למצב Pivot. מבחינת איכות תמונה אין שיפור משמעותי הפאנל נשאר TN פשוט והם ביצעו שינוי במעבד התמונה להגברת הניגודיות הדינמית ל-8000:1 שהיא למעשה מצוצה מהאצבע. סביר למדי שהניגודיות לא תעבור את ה-900:1.

האם השימוש העיקרי שלך במסך הוא משחקים לרוב?

זה לבן שלי, בן 14. משחקים ולרוב נראה לי שסרטים. לא גיימר מטבעו (גם בגלל שאין לו הרבה זמן פנוי). אניפשוט מחפש אלטרנטיבה זולה יותר ל - VP930

פורסם

מילא אם זה היה מסך רק למשחקים, אך הוא לא יציג סרטים (וטקסט) באותה איכות כמו ה-VP930 (ואם כבר נקודת הייחוס הטובה יותר לסרטים הוא Samsung 971P בגלל ניגודיות גבוהה יותר וכיול צבעים טוב יותר עבורם). הסיבה לשוני באיכות הוא הפאנל האיכותי בשני ה-19" הנ"ל. אני לא הייתי קונה את ה-2043BW לשימוש עיקרי סרטים אלא מוסיף עוד כ-200 ¤ ל-971P הוא מצדיק לחלוטין את התוספת הזו, ואפילו הייתי מתאמץ יותר לרכוש 2007WFP אם מדובר על סרטים בפורמט רחב. (2007FP יותר טוב לשימוש כללי ולתכני 4:3). למשחקים כל המסכים שצויינו כטובים מעולים (רק 971P לא כל כך מתאים למשחקים מהירים כ-UT וכדומה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים