עבור לתוכן

בעיה במעבד...(דחוף) המאורר לא מסתובב

Featured Replies

פורסם

קיבלתי היום את המחשב. הרגע פתחתי את המארז ואני רואה שהמאוורר של המעבד לא מסתובב...

HELP

נ.ב

קירור סטוק. מעבד E4500

עריכה

הרגע הוא התחיל להסתובב.

עריכה

המאוורר נדלק ומתכבה לסרוגין. זה אמור להיות ככה? (המחשב לא במאמץ)

פורסם

לא! ברגע שהמחשב דלוק, המאוורר עובד קבוע!

תבדוק את החיבור של המאוורר ללוח אם! אם זה לא יעזור, תנסה לחבר מאוורר אחר לאותו מקום (לפחות כך תדע אם זה המאוורר או הלוח)

שאלה: המחשב עולה למערכת הפעלה בלי תקיעות בביוס?

פורסם
  • מחבר

לא יודע איך להגיד את זה.

הוא נתקע ומראה לי מין רשימה כזאת.. לא הבנתי בדיוק.[br]פורסם בתאריך: 3.12.2007 בשעה 23:42:15

הוספתי תמונה.

זה נתקע ל10 שניות קצת פחות ואז ממשיך כרגיל[br]פורסם בתאריך: 4.12.2007 בשעה 00:07:31

וואי מה יש למחשב הזה?!

ניסיתי לעלות את תמונה שצילמתי כשהביוס נתקע והאינטרנט קרס, הודיע לי על שגיאה... אבל העלה את התמונה.

מה קורה למעבד?

[attachment deleted by admin]

פורסם

שמע... אני מתחיל לחשוב שאני יודע מאיפה קנית את המחשב... אבל לפני שאני אומר אז תגיד לי אתה מאיפה קנית...

ואם זה מחשב חדש ומקום אמין אז יש אחריות

פורסם
  • מחבר

צג בירושלים[br]פורסם בתאריך: 4.12.2007 בשעה 00:29:58

זה רע מה שיש לי?

אוף תענו לי . אני כולי דופק 200 בלחץ!

פורסם

יש מצב אני יודע מה זה, לא בטוח!!!

אם קניתה הכל חדש, אז חייב להיות לך ספרון מהלוח אם,

תמצא בספרון הזה את - המיקום של CMOS JUMPER.

הוא נירא כך: (הכחול באמצע התמונה)

cmos_jumper.jpg

180px-Cmos-1-.jpg

מה שצריך לעשות, זה להוציא אותו ולשים על שתי החיבורים סמוכים על אותה השלישיה (כלומר: אם הוא יושב כרגע על הימיני והאמצעי, אז אתה ש'ם אותו על האמצעי והשמאלי, או להפך) לאיזה 5-10 שניות, ואז מחזיר אותו בחזרה למקומו, איך שהיה.

*זה נקרא איפוס ביוס. היה לי פעם משהו דומה וזה סידר את זה... אולי זה יעזור גם לך!!! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

יש לי רק clr_cmos זה זה?

אין לי אחר!

מחר על הבוקר אני אצלהם בחנות.

פורסם

כשהחשב דלוק או מכובה לעשות את זה?

מכובה.

עוד אופציה: זה להוציא את הסוללה... לא יודע כמה זמן, או שזה לא משנה בכלל, אבל גם ככה אפשר לאפס אותו...

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה אין לי כוח עכשיו בלילה לעשות בלגאנים עם המחשב. מחר על הבוקר אני יסע אליהם שהם ישברו את הראש איך לתקן.

ושוב תודה.

עריכה

כל פעם שאני מדליק את המחשב אני מקבל את הודעת שגיאה(צרפתי תמונה)

WTF ?????

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

הייתי בחנות, והטכנאי הראה לי שהמאורר של המעבד היה במצב חכם(שלמעשה זה מצב טיפש :kopfpatsch:) המאוור פעל רק כשהמעבד התחמם, עכשיו הוא שינה לי שהמאוורר יעבוד כל הזמן.

לגבי הרשימה שהמחשב מעלה לפני ההפעלה, הטכנאי אמר שזה מצס נורמלי.

לגבי הודעת השגיאה שהמחשב הראה בתחילת הפעלתו, מדובר בבאג בנורטון.. אז אני צריך לפמט את המחשב...

פורסם

סבבה אחי! שמך שהכל הסתדר... :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים