עבור לתוכן

Soldier of Fortune: Payback - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אני חושב שבמשחק הזה מסתיימת קדחת המשחקים לא?

sofvk7.jpg

מעריצי SOF ישמחו לגלות שבקרוב יוצא המשחק החדש בסדרה - PayBack אשר יציג ריאליזם ברוטאלי ונוטף דם יותר מתמיד כיעה לשאר משחקי SOF.

כמסורת SoF המשחק יהיה מצויד במנוע "שבירת האברים", במשחקי העבר של הסדרה כשהייתי יורה למישהו ברגל היו אפקטים חזותיים דיי רציניים, אך כיום המנוע של המשחק שופר אף יותר אם עד כ-5 נקודות שונות רק ברגל אחת! לביצוע ריאליזם גבוה, אם נירה למישהו בקרסול רק חלק זה יפגע ויוצג וויזואלית.

בנוסף אם מישהו ייפול מגובה רב על הרגלים יהיה אפשר להבחין בעצמות בגופו שנשברו, ביצעתם HeadShot ביריב? המשחק ידאג לתת את מלאו תפארת המוח שלו ושאר ירקות של דם בכול הכיוונים וזאת תעשו בעזרת ארסנל מדהים של כ-30 נשקים מודרנים מתתי מקלע, רובי צלפים, מכונות ירייה ועד שדרוגים שונים לכול נשק.

הסיפור של PayBack לוקח אותנו שוב כ"Soldier of Fortune" (שכיר חרב), אתה נשלח ביחד עם שותפך לסין למצוא פקיד ממשלתי בעל מידע מודיעיני רגיש כאשר נראה שהמשחק הולך להסתיים לפני שהתחיל בוגד בך שותפך (ממש לא צפוי!) רוצח את הפקיד הסיני ויוצא למסע של יצירת תקריות בין לאומיות.

את שאר המשחק תבלו כמובן במרדף אחרי אותו שותף והבוסים שלו ברחבי המזרח התיכון, רוסיה ואף בורמה ובדרך תעסקו בפתרון לסכסוכים הגלובליים השונים ששום צבא לא יכול להתמודד איתם, רק הדרך של העולם התחתון, שכירי החרב... רק בואו נקווה שהתשלום למשימות האלה שווה את כול זה.

לקוח מפריק

MIN System requirements :

* Windows XP/Vista

* Pentium 4 2.5 GHz

* 512 MB of RAM,

* DVD-ROM Drive

* 256MB DirectX 9.0c Compatible 3D accelerated video card

with pixel/vertex shaders version 2.0 - ATI Radeon x800 or Nvidia GeForce 6800

* 3.3 GB uncompressed Hard Drive Space

* Sound Card - DirectX 9.0c Compatible

וויקי למשחק:

http://en.wikipedia.org/wiki/Soldier_of_Fortune:_Pay_Back

• תגובות 115
  • צפיות 13.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפי הסרטונים ביוטוב יש שם המון GORE :) אבל אני לא יודע אם המשחק טוב מספיק בשביל לשחק בו, לא בא לי ליפול עוד פעם על איזה קקה כמו TIMESHIFT או JERICHO.

פורסם

יריחו לא היה כזה גרוע.

אם הוא יהיה כמו המשחקים הקודמים אז הוא יהיה מצויין :xyxthumbs: ואם לא אפשר להסתפק בזה שאפשר לפרק אנשים :smile1:

פורסם

אין אני קופץ מהגג

רק עכשיו גמרתי את ה COD4 והשגתי NFS ו CRYSIS ועכשיו SOF יוצא שחיטה!!!!! ומה עם פייר וביושוק בכלל

פורסם

רגע זה רק הרחבה? או שזה ממש גרפיקה משופרת ומנוע חדש והכל חדש?

פורסם

משחק חדש דנדש אבל לא נראה לי משהו לפי הסרטונים, מה גם שלא שמעו עליו עד לפני חודש וכנראה יש סיבה.

פורסם

חברים אני רק רוצה להגיד לכם שהמשחק הוא LOW BUDGET ככה שאל תצפו ל SOF1 או SOF2

למשחק אין אפילו הגנה...

והוא יקבל את אותו הציון של JERICHO....

פורסם

בסה"כ מדובר בסדרת משחקים טובה לדעתי ...

אבל השאלה אם זמנה עבר?

כי יש כ"כ הרבה משחקים טובים כרגע בשוק...השאלה מה הוא מחדש לנו.

לדעתי הוא שווה בדיקה.

פורסם

^^^

המשחק לא יחדש שום דבר, הדבר היחיד שמדחדש בסידרה הזאתי זה הגרפיקה (שאף פעם לא הייתה הכי טובה) וה GORE (ששופר).

לא מבין איך הם הפכו אותו ל LOW BUDGET ממש בזבוז, בכל מקרה גם עם זה יכשל תמיד אפשר עוד כמה שנים להוציא עוד אחד שהפעם יהיה רציני (אולי אפילו להחזיר את RAVEN).

פורסם

לא צריך שיחדש בכלל

המשחקים הקודמים היו מעולים

פורסם

בפורום אחר מישהו התקין ואמר שזה אחד המשחקים הכי גרועים שהוא שיחק בהם :( אם הוא צודק אז זה ממש בזבוז :-\

פורסם

התקנתי, שחקתי, הקאתי, מחקתי.

קשה להאמין שהחברה שמפיצה את COD4 מפיצה גם את הביזיון הזה.

להתרחק כמו מאש.

פורסם

התקנתי, שחקתי, הקאתי, מחקתי.

קשה להאמין שהחברה שמפיצה את COD4 מפיצה גם את הביזיון הזה.

להתרחק כמו מאש.

תן סיבה למה סתם להגיד בלי סיבה ?? :|:kopfpatsch:

פורסם

ACTIVISION VALUE היא המפיצה והמפתחת של SOF3, כאן מתחילה הבעיה עם המשחק הזה.

יש לי הרגשה ש ACTIVISION הוציאו את המשחק הזה רק בגלל לחץ, היה אתר עם אלפי חתימות שאנשים בקשו בו משחק שלישי בסדרה, היה פורומים פעילים ועוד הרבה דברים. כניראה ש RAVEN עובדים על משחקים אחרים ו ACTIVISION בחרה להוציא את המשחק בעצמה.

שעוד אנשים ינסו את המשחק ויגידו מה הם חושבים (אני כניראה אוכל לנסות רק מחר).

פורסם

תן סיבה למה סתם להגיד בלי סיבה ?? :|:kopfpatsch:

ציונים מ-1 עד 10:

גרפיקה: 5. המשחק הראשון בסדרה (זוכר מתי הוא יצא?) נראה פי כמה יותר טוב מהמשחק הזה.

סאונד: 4. פשוט לא מחדש שום דבר בלשון המעטה.

משחקיות: 4. ראה סאונד.

אלה שלושת הגורמים החשובים אצלי במשחקים (לא בהכרח בסדר שציינתי אותם) ובשלושתם הוא נופל נפילה כואבת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים