עבור לתוכן

שאלה לגבי מסך philips 200w6cs

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

רציתי להבין כמה דברים על המסך הזה,קראתי כאן שממליצים והוא טוב אז רציתי לראות איך מציג אבל המןזר שאין איפה ? לראות.

כל החנויות שרשום (מעטות) שיש להם אז כולם אומרים,צריך להזמין התקשרתי לשאול במספר מקומות אין לאף אחד לאחר מכן היתקשרתי

לאיסטרוניקס למכירות מספר פעמים לשאול איפה יש מסך כזה לראות הם אומרים תסתכל בזאפ ,אחרי שאמרתי שגם שם אין הם לא יודעים ?

שאלתי היום באולסייל גם להם אין ,תבינו אני יכול להזמין ולקבלו ב 1550 שח ,אבל בלי לראות? לא עושה .אז איך זה אם מסך כזה טוב

לא נימצא באף חנות והאם מישהו בכלל התנסה בו במשחקים גם זה אף אחד לא יודע חוץ מאדם אחד כאן שאומר שיש לו אבל גם לא יודע

לגבי משחקים אז על פי מה ממליצים עליו רק נתונים תאורטיים בנייר וגם ה-8 מילישנייה גבולי למשחקים ?

פורסם

ממליצים עליו כי הוא מסך PVA.

כדי להבין מה זה ולמה זמן התגובה לא אומר כלום אנא קרא את המדריך בנעוץ.

לפי הבנתי תוכל לראות את המסך בחנות אולסייל בהרצליה, אבל תתקשר לשם ותשאל.

פורסם

נראה לי שזה כבר לא רלוונטי משום שהמסך כבר אינו מופיע באולסייל, יתכן שמכרו את כל המלאי ולדעתי לא בטוח שנשאר משהו ליבואן.

המחיר היה זול משום שכנראה היבואן רצה לסיים את המלאי שנותר לו ...

פורסם
  • מחבר

אתה כנראה לא קראת טוב מה שרשמתי........

1-קראתי את המדריך וגם ראיתי שיש עוד מריחות לפעמים גם ב PVA אז המוזר כאן שאף אחד לא התנסה בו במשחקים

חוץ מזה איך זה שכאן ממה שראיתי אף אחד לא קנה אותו חוץ ממך

2-רשמתי שאין באולסייל אחרי ברור (וגם אין לאף אחד)

3-יש אצל היבואן אם ארצה אזמין ובאותו יום אקבל ,אבל מי יעשה הימור כזה ?בלי לראות אותו

בקיצור כל העניין סביב המסך הזה הוא יותר מידי זיבולי מוח ועוד אם אני מתקשר ליבואן מספר פעמים ושואל איפה אפשר לראותו

או באיזה חנות והם לא יודעים אז הם לא רציניים בזה אולי במעבדים כן אבל לא במסכים יותר טוב לא להתעסק איתם .

פורסם

גם אני קניתי את המסך באולסייל. לא בדקתי את המסך עם משחקים כי לא נראה לי שיש משחק שגם חדש מספיק כדי לתמוך ב1680X1050, וגם ישן מספיק כדי שיעבוד על המחשב שלי בצורה חלקה (P4 2GHZ, 1G, RADEON 9800 PRO). אם ידוע לך על משחק שעונה על הקריטריונים האלה, תן לי את שמו ואני אבדוק בשבילך.

פורסם

יש עוד מישהו שרכש את המסך מלבד אסף ואני, לא זוכר את שמו אבל הוא גם טען שהוא מאוד מרוצה.

בתחילת החודש הוא סיפר לי שהוא ניגש לחנות של אולסייל בהרצליה ובדק שם את המסך לפני הקניה (וגם הרוויח 50 שקל משלוח ...).

לגבי משחקים, צר לי שאין אני יכול לתת חוות דעת משום שאני לא משחק אבל מכיוון שלמסך הזה יש פאנל זהה לאסוס PW201 אתה יכול לחפש סקירות ברשת על האסוס ובטוח תמצא תשובות ...

רק לצורך השוואה האסוס (כאמור שיש בו אותו פאנל) עולה בארץ 2000+

פורסם

טוב, הספקתי לבדוק שני משחקים עם המסך (PES6 וCOD הראשון). לפני שאני אתן את התרשמותי אומר שמעולם לא שיחקתי במחשב עם מסך LCD ולכן אני לא יודע איך אמורות להראות כל התופעות השונות ומה שמותיהן. נעשה את זה קצר:

CALL OF DUTY - המשחק עבד בסדר גמור, ורק גמגם לעיתים בגלל הרזולוציה הגבוהה אבל זה כבר לא קשור למסך. לא שמתי לב לשום תופעות לוואי.

PRO EVOLUTION SOCCER - פה כבר הסיפור היה אחר. לכל אורך המשחק היה מן קו מעצבן כזה שעולה למעלה כל כמה שניות. בנוסף שמתי לב שכל פעם שמסרתי כדור השחקנים נראו לא בפוקוס (אלו הם ההתמרחויות הקשורות בזמני תגובה שתמיד מדברים עליהם?). אולי זה קשור לVSYNC שלא הפעלתי כי לא מצאתי את האפשרות בCCC, או בגלל שמדובר במשחק שעבר המרה מקונסולות, אבל חווית המשחק בו בהחלט נפגעה.

אני אנסה לבדוק אותו עם משחקים טיפה יותר מתקדמים במהלך סוף השבוע ואתן עדכונים.

אגב, אם יש המלצה על משחק שיחזיק על המחשב שלי ויתן אינדיקציה טובה על המסך, תנו לי לדעת.

פורסם

PRO EVOLUTION SOCCER - פה כבר הסיפור היה אחר. לכל אורך המשחק היה מן קו מעצבן כזה שעולה למעלה כל כמה שניות. בנוסף שמתי לב שכל פעם שמסרתי כדור השחקנים נראו לא בפוקוס (אלו הם ההתמרחויות הקשורות בזמני תגובה שתמיד מדברים עליהם?). אולי זה קשור לVSYNC שלא הפעלתי כי לא מצאתי את האפשרות בCCC, או בגלל שמדובר במשחק שעבר המרה מקונסולות, אבל חווית המשחק בו בהחלט נפגעה.

לדעתי "הקו המעצבן" הוא מה שנקרא tearing. הפעלת vsync אמורה לעזור לצמצם את האפקט הזה. יש כאן דיון שמדבר על זה ועל פיתרונות נוספים:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=283368.0

פורסם

הפעלתי את הVSYNC וזה אכן נתן תצוגה טובה בהרבה. עדיין יש תחושה אחרי שאני מוסר שהשחקנים טיפה לא בפוקוס אבל זה לא קורה בזמן שאני סתם רץ עם הכדור. אולי זה משהו שהיה תמיד ופשוט לא שמתי לב אליו ברזולוציה נמוכה. איך שלא יהיה, זה כמעט ולא מורגש כשאין את שאר ההפרעות בתצוגה.

שיחקתי גם בדמו של HALF LIFE 2, שהחזיק דווקא יפה ב1680X1050, והתרשמתי ממש לטובה. החוויה של המשחק ממש משודרגת בהשוואה למסך הקודם (17' ב1024X768). לא ראיתי שום מריחות ב20 דקות ששיחקתי. מחר אני אבדוק את הדמו של FAR CRY.

אגב, שמתי לב כשהמסך מציג תמונה שחורה על כל הצג, יש מעין איקס שנוצר על המסך. זה תקין?

פורסם

אני רכשתי תמסך והחזרתי אותו לאולסייל בגלל פיקסל מעצבן :pissed: ומנצנץ במרכז השמאלי של המסך ו... קונקטורים שבורים של כבל DVI. לי ניראה שהאריזה שופצרה "עאלק מקורית" ואני לא הראשון ""שזכיתי"" במסך המפוקפק, אפילו לא זיהו שת הקונקטורים שנשברו ע"י הקונה הקודם. המסך פיליפס המדובר, בעצמו עם פאנל :-* שחבל"ז, אני עובד כעת על 22 אינץ TN... איכסה אחד גדול למול פאנלים מתקדמים כפי שכבר נאמר כאן מפי רבים וטובים. צריך לבצע הפיכה ולנטוש לגמרי את הזבל TN. פיליפס ודל ואולי אחרים... :yelclap: לשלטון!

פורסם

SHELA, האמת היא שקראתי את התראד שפתחת וזה די הדאיג אותי, כי כשקבלתי את המסך שלי הקלקר בפנים היה טיפה מפורק והייתי בטוח שעם הנאחס שלי אני אקבל את המסך שהחזרת. למזלי הכל היה תקין (למעט כבל חשמל שלא התאים לארץ, שלחו לי כבר אחד חדש) וללא פיקסלים שרופים.

פורסם

אגב, שמתי לב כשהמסך מציג תמונה שחורה על כל הצג, יש מעין איקס שנוצר על המסך. זה תקין?

חוסר אחידות בתאורה קיים בצורה זו או אחרת בכל מסך. אם זה לא חריג באופן שמפריע לך בעבודה - אני לא רואה סיבה לדאוג.
פורסם

חוסר אחידות בתאורה קיים בצורה זו או אחרת בכל מסך. אם זה לא חריג באופן שמפריע לך בעבודה - אני לא רואה סיבה לדאוג.

ממש לא מפריע. תודה על ההרגעה.

אז היום בדקתי את הדמו של FAR CRY ושוב לא נצפו בעיות מיוחדות. המשחק נראה חי מתמיד על המסך, ללא מריחות או תקלות. למעט ה"בעיה" שראיתי בPES, שגם נראה לי שכבר קשור יותר למגבלות העין האנושית ולא למסך עצמו, לא נצפו שום בעיות במשחקים. לי לפחות זה מאשר מבחינה סופית שנתוני זמן תגובה על הנייר לא אומרים הרבה, וצריך לבחון כל מסך לגופו.

פורסם

גם אצלי מופיע אפקט ה X כשהמסך לא מציג תמונה, הבנתי שזה משהו אופייני לפאנל VA גם ב VP930 שמעתי שיש אפקט דומה.

בכל מקרה זה ממש לא משפיע על התצוגה וכמו שנאמר אין מה להשוות למסכי TN מבחינת איכות התצוגה ואחידות התמונה והצבעים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים