עבור לתוכן

Supreme Fuck-בעיות ארטיפקטים

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה במשחק SC נכנסתי למשחק שמתי הכל על HIGH ורזולוציה 1280X1024

והיו לי בעיות של ארטיפקטים... (זה לא בעיה של מעלות כיוון שהכרטיס 52 בנוחה ו-67-70 במאמץ זה טמפ' נורמליות...)

אחר כך חשבתי ואני לא יודע למה זה עלה לי בראש שבגלל שמתי על הגדרות גבוהות הכרטיס מסך לא מסוגל להתמודד והורדתי את זה להגדרות הדיפולטיות שהמשחק מגדיר לי וזה עדיין לה עבד ואני מקבל את זה:

supremefuckjl1.jpg

מה אפשר לעשות לעזאזל?

יש לציין שזה גם קרה לי ב-DIRT אבל זה איכשהו נעלם אני אפילו לא זוכר אולי אחרי כמה פעמים שעשיתי למשחק RELOAD...

מי שעדיין לא הבין מדובר הכרטיס:

Sahppire X1950PRO 512MB (מיפרט)

ומי שבא להגיד: "הX1950PRO כרטיס דפוק גם ככה" שיילך לה***** ויספים במקום אחר

תודה! :)

פורסם

אולי תנסה דריברים אחרים

7.9 זאת הגירסה האחרונה

פורסם

אתה שם פילטרים AA?

כי לכרטיס הזה יש בעיה בפילטרים.....וזה אחלה כרטיס רק שיש לו את הבעיה הזו זה הדבר המעצבן היחידי.....

פורסם
  • מחבר

שכחתי לציין אבל יש לי דרייבר 7.9

תודה בכל מקרה...

ואף פעם לא נתקלתי בבעיה של פילטרים ואל תבלבלו לי ת'מוח שאין לי עין מזוינת... (סליחה שאני קשוח ככה אבל זה תגובה שחוזרת וחוזרת)

פורסם

כן אבל ניסית דריייבר אחר חוץ מ 7.9

? תנסה אולי דריבר ישן

חוץ מזה הכרטיס באוברקלוק?

פורסם
  • מחבר

לא

פורסם

אולי תנסה לעדכן את המשחק לגרסה האחרונה?

פורסם
  • מחבר

יש למשיהו לינק נחמד?

פורסם
  • מחבר

חחח אהבתי...

הבאתם אותי עד לפה אני אחפש לבד

תודה! :xyxthumbs:

פורסם

יש מצב הכרטיס שלך תקול, בכל אופן אתה יכול לעשות UPDATE לביוס שמעתי שזה יכול לפתור מקרים, להלן האתר שממנו תוכל להוציא מספר ביוסים WWW.MVKTECH.NET

פורסם

חחח אהבתי...

הבאתם אותי עד לפה אני אחפש לבד

תודה! :xyxthumbs:

אם תריץ בגוגל Supreme commander patch, תאמין לי שמהר מאוד אתה תמצא PATCH, זה כל כך פשוט, שלא שווה להטריח אחרים בשביל זה ;)

פורסם
  • מחבר

א. עדכנתי עם פאטצ' את המשחק... (לא עזר)

ב. יש לי בעיה כנראה עם מערכת ההפעלה בכך שאני לא מזוהה כאדמין למרות שאני אדמין זה קורה לי שאני מנסה להדליק את הקטאליסט זה אומר שאין לי את הרשות כי אני לא אדמין אז זה בכלל לא נדלק אבל הדרייבר פועל פשוט אי אפשר להגדיר דברים לא יודע למה אולי על הדרך מישהו יעזור לי עם זה?

ג. אני אנסה לעדכן ביוס...

עריכה:

חיפשתי ביוס ויש שם רק גרסאות של הכרטיס שלי עם 256MB ראם ולי יש 512MB זה משנה משהו אם אני אעדכן ביוס לגרסא עם 256?

עריכה:

עזרה!?[br]פורסם בתאריך: 24.09.2007 בשעה 14:03:25

בקשה עזרה בקשר לעדכון ביוס
פורסם

rivking אסור להקפיץ דיון לפני תום 24 שעות

קבלת אזהרה

ננעל!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים