עבור לתוכן

כמה שאלות לגבי LAPTOP

Featured Replies

פורסם

האם כדאי לקנות מחשב נישא יד שנייה (כי שמעתעי שמלא פעמים מגלים שיש תקלות במחשב רק לאחר כמה זמן של שימוש)

ואם כן אם איזה תוכנות אני יכול לבדוק את החומרה של המחשב?

תודה מראש

פורסם

1.תלוי בהפרש מחיר ממחשב חדש ובתקינות טכנית.

2.ניתן לבדוק פרמטרים מסוימים בעזרת תוכנות אינדיקציה: EVEREST , What`s Running .3.

3.לינק עזר:

http://www.wisebuy.co.il/guide.aspx?pcatid=453

פורסם

אממממ סלח לי אבל זה כמו שלא הייתי קונה גיטרה יד שניה או כל כלי נגינה אחר כי בדרך כלל יש סיבה שמוחרים אותו ! ???

פורסם

אממממ סלח לי אבל זה כמו שלא הייתי קונה גיטרה יד שניה או כל כלי נגינה אחר כי בדרך כלל יש סיבה שמוחרים אותו ! ???

בניגוד לגיטרות, גיטרה איכותית רק משתבחת עם הזמן ומיועדת לנגינה של מספר רב של שנים, מחשבים הם יצורים קצרי חיים ומחשבים ניידים אפילו יותר. בטריות מאבדות קיבולת, כוננים קשיחים מתקלקלים ומסכים (עד לשנים האחרונות) מתעוותים ונשברים.

בקיצור, אם המחשב באחריות ואתה קונה אותו במחיר מצחיק ולא מצפה לשימוש ארוך טווח, מה טוב. אם לא, קנה חדש ותספיק להנות ממנו.

פורסם

זה אכן עניין של יחסי מחיר. לפעמים מישהו מוכר מחשב חדש יחסית במצב מעולה ועם אחריות, פשוט כי אין לו צורך (אולי קיבל מחשב מהעבודה?). במצב כזה אפשר ולפעמים משתלם לקנות.

מחשב משומש ישן וללא אחריות הייתי קונה רק אם המחיר היה נמוך מאוד (פחות מ-1000 ש"ח) ואם הייתי מכיר אישית את המוכר וסומך עליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים