עבור לתוכן

LOST PLANET , משחק ה DX10 הראשון (דמו).

Featured Replies

• תגובות 175
  • צפיות 15.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הקובץ DLL שחסר לך זה הדירקט איקס החדש, תתקין גם אותו. (אני לא מתכוון ל10) אני מתחיל להוריד עכשיו, נראה מה הוא שוווה...

פורסם

לאיפה נעלמו כל אלו שקנו 8800gts 320MB :nixweiss:

מצפה לתגובות וכמה FPS יש לכם ברזולוציות השונות?

פורסם
  • מחבר

תודה, זה באמת הגרסא של הDX9

פורסם

טוב הורדתי את הDX9 כי אני עובד על XP ושיחקתי על רזולוציה של 1024X768 על הגדרות הכי גבוהות כולל HDR פילטרים וSHADOWS וכו'

הFPS לא יורד מ40 במפה הראשונה ועובד ממש חלק ובמפה השניה לא יורד מ80 ...תענוג לשחק ורואים מדהים

בכל מקרה המעבד שלי כרגע רץ על סטוק ולא על 2.9 כמו שמצויין במפרט שלי כי אני מחכה לקירור החדש אז אני מניח שאם הייתי עובד על 2.9GHZ הFPS היה עוד יותר גבוה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

נראה לי צריך לקנות מחשב פיסח לאינטרנט, וקונסולה מטורפת עם מנוי למשחקים..הכי זול והכי כיף...

כל פעם שאני משחק משחקי קונסולות אני מתבעס שאין לי...

פורסם

טוב הורדתי את הDX9 כי אני עובד על XP ושיחקתי על רזולוציה של 1024X768 על הגדרות הכי גבוהות כולל HDR פילטרים וSHADOWS וכו'

הFPS לא יורד מ40 במפה הראשונה ועובד ממש חלק ובמפה השניה לא יורד מ80 ...תענוג לשחק ורואים מדהים

בכל מקרה המעבד שלי כרגע רץ על סטוק ולא על 2.9 כמו שמצויין במפרט שלי כי אני מחכה לקירור החדש אז אני מניח שאם הייתי עובד על 2.9GHZ הFPS היה עוד יותר גבוה :xyxthumbs:

נשמע טוב. אני מקווה שב- DX10 הביצועים לא ירדו (כי אני שוקל לקנות 8800 320MB )

פורסם
  • מחבר

רק לי יש ארטיפקטים מטורפים בבדיקת ביצועים של המשחק??

:'(

פורסם

הקובץ DLL שחסר לך זה הדירקט איקס החדש, תתקין גם אותו. (אני לא מתכוון ל10) אני מתחיל להוריד עכשיו, נראה מה הוא שוווה...

אתה יכול להביא לינק? (אתה מדבר על DX9C ? )

פורסם

בגירסה של ה DX9, רץ אצלי דיי טוב בהגדרות MID-HIGH :) בתקופה היבשה הזאת של משחקים, זה הולך להיות משחק מצויין , בחיי משחק ממש טוב וכייפי לשחק =]

פורסם

אני נכנס למשחק לוחץ על הבדיקת ביצועים סתם כדי לבדוק, ואז המשחק קורס לי

ושאני לוחץ להתחיל משחק רגיל אז אותו סיפור זה פשוט קורס רק שהפעם בלי שום הודעה.. :bash:

dfgok1.jpg

פורסם

אצלי זה עובד על 20FPS על הגדרות גבוהות.... :-\

פורסם

תעזרו חברהה. לי יש את ההודעה הזאת? והורדתי מההאתר כאן אתdirectx הכי חדש וזה לא עוזר.

[attachment deleted by admin]

פורסם

תעזרו חברהה. לי יש את ההודעה הזאת? והורדתי מההאתר כאן אתdirectx הכי חדש וזה לא עוזר.

אני חושב בגלל שיש לך Windows NT.

פורסם

אבל כל המשחקים עובדים לי על XP 64.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים