עבור לתוכן

x1950xt יפעל אצלי (דחוף)

Featured Replies

פורסם

אוקי אנשים השאלה שלי היא האם PCI x1950xt 256 יפעל במחשב שלי

המפרט:

amd3000+ venice @ 2150

HEC 400

PQI 3000 512x2 dual

MSI neo4

asus x800xl pci-e

בעוד שעה שעתים אני יוצא לחנות לרכוש את הכרטיס והשאלה שלי האם הוא יפעל

על הכרטיס כתוב GDDR3 והזכרונות שלי האם DDR1 אבל אני לא חושב שזה קשור?

זה המפרט של הכרטיס

http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=169

עזרה דחוף! תודה..

פורסם

מה הקשר עם הזכרונות..

אם הזכרונות של הכרטיס והזכרונות של המחשב היו צריכים להיות תואמים מה היה עם כרטיסים של GDDR4? :nixweiss: (גם עם GDDR3 זאת בעייה בעייתית :o)

בכל אופן אל תדאג יפעל אצלך יש לך חיבור PCI-E.. לגבי המעבד אני לא יודע אם הוא יגביל את הכרטיס או לא אבל אם הוא יגביל אז רק בכמה FPS לא מורגשים..

יכול להיות אבל שאני טועה ואתה תרגיש את הFPS רק אל תפתח דיון "הגעתי למסקנה.. ATI זה חרא" :lol:

תתחדש.

פורסם
  • מחבר

סבבה !! תודה רבה

עכשיו אני ישמח לקבל קצת חוות דעת על הכרטיס לפניי שאני יוצא

אני חושב שזאת הבחירה הכי טובה שהיא לא DX10 שתתאים למפרט שלי לא ככה? זה או זה או 7950GT

בכל מקרה 8800GTS 320 היה יוצר צוואר בקבוק עם המעבד שלי לכן הבחירה שלי היא הכרטיס הנ"ל

ד"א הסיבה שאני לא קונה DX10 היא שאני מתגייס בערך עוד חצי שנה ועד אז יספיק לי הכרטיס הזה ושאני יהיה בצבא זה כבר לא ישנה לי

לא ככה?

פורסם

יספיק לך ועוד איך..

כרטיסי ה8600 חלשים מאוד הX1950XT יתן לך תמורה טובה יותר לכסף מ8600..

גם ה8800GTS המקוצץ אכזב אותי.. הFPS ממש צונח ברגע שמגיעים לרזולוציה די גדולה.. (אבל אין מה לעשות פחות זכרון יותר מאמץ)

באיזה רזולוציה אתה משחק?

פורסם

לפי דעתי חבל בכלל לבזבז כל כך הרבה כסף (בעצם בכמה אתה קונה אותו?)תיקח לך 1950PRO וגם זה חבל אפילו כי סידרת ה8600 בפתח

איזה מסך יש לך ? איזה ספק (דגם מדוייק) ?

לפי דעתי עם אתה ממש משתגע עכשיו חחח תיקח 1950PRO ועוד גיגה זכרון

פורסם

לפי דעתי חבל בכלל לבזבז כל כך הרבה כסף תיקח לך 1950PRO וגם זה חבל אפילו כי סידרת ה8600 בפתח

איזה מסך יש לך ? איזה ספק (דגם מדוייק) ?

לפי דעתי עם אתה ממש משתגע עכשיו חחח תיקח 1950PRO ועוד גיגה זכרון

תאכלס אתה צודק.. אין משחק כיום שה1950PRO לא יריץ טוב.. וגם אם הוא ישחק במשחקים של DX10 הוא יעשה תמיכה בDX9 וה1950PRO יסחוב מעולה אני מאמין..

פורסם
  • מחבר

חח אתם מדברים איתי על רזולציות גבוהות עם הכרטיס הנוכחי המשחקים שעובדים לי רצים על 1024 והגדרות הכי נמוכות כמעט

אז אני מאמין שהכרטיס הזה יספק אותי כמו שצריך... שזה אומר 1024 768 + פילטרים או מה שזה לא יהיה...

איזה עוד פונקציות ישפיעו על איך שהמשחקים ירוצו אצלי? מעבד? זכרונות?

פורסם

שזה אומר 1024 768 + פילטרים או מה שזה לא יהיה... שזה אומר 1950פרו לא יותר מזה עם הייתה משחק ברזולוצייה עצבנית אז 1950XT (ופה המעבד יגביל אותך קצת )

איזה עוד פונקציות ישפיעו על איך שהמשחקים ירוצו אצלי? מעבד? זכרונות? זיכרון זיכרון זיכרון תגדיל ל2 גיגה

מה הדגם ספק המלא ??????????

בכמה אתה קונה אותו ?????????

פורסם
  • מחבר

תאכלס אתה צודק.. אין משחק כיום שה1950PRO לא יריץ טוב.. וגם אם הוא ישחק במשחקים של DX10 הוא יעשה תמיכה בDX9 וה1950PRO יסחוב מעולה אני מאמין..

לא יודע עם אמרתי אבל אני נעול על הכרטיס... זה מה יש DX10 פשוט לא ישתלם בשבילי עד שבאמת אני ינצל אותו אני כבר יהיה בצבא או על סף גיוס (ואני לא מתחנן לחזור יומיות אם כבר צבא אז עד הסוף לא?) וגם במפרט הנוכחי שלי לא חושב שיהיה שווה להביא 8800

אז ככה בערך ב12 אני כבר יתחדש בכרטיס הזה וכל תגובה וחוות דעת יתקבלו בברכה

ואני מנסה כבר הרבה זמן למצוא בנץ' של x1950xt ו 7950GT ואני לא מוצא

מצאתי בנץ' שיש 7900GTX ו x1950xt והדאון ניצח בכל מקרה אני מחפש בנץ אחר כמו שאמרתי....[br]פורסם בתאריך: 15.04.2007 בשעה 11:02:10

מה הדגם ספק המלא ??????????

אין לי שמץ איך אני בודק את זה? אני רק יודע שיש לי HEC 400

כמה יעלה להוסיף עוד ג'יגה זכרון? ומה אני מוסיף עוד סטיק של 1024 או שתיים של 512 dual

עריכה: רשום hec 400LD-T זה זה?

ד"א ההבדל בזכרון יהיה משמעותי מאד או שאני יוכל להסתדר

כי בנתיים על הכוונת שלי המשחק sc:Da (מוזר הסיבה שלי להחליף את 3 הכרטיסי מסך\מחשבים) האחורנים שלי הייתה סדרת ספלינטר סל... נו טוב)

פורסם

יהיה לך בעייה עם הספק הוא בעל מסילה אחת של 12V שמספקת 15A זה לא יספיק לך לכרטיס מעל ה1950פרו כולל

כנס לפורום ספקים ותשאל שם ושיתנו לך המלצה לחדש

פורסם
  • מחבר

יהיה לך בעייה עם הספק הוא בעל מסילה אחת של 12V שמספקת 15A זה לא יספיק לך לכרטיס מעל ה1950פרו כולל

כנס לפורום ספקים ותשאל שם ושיתנו לך המלצה לחדש

שאתה אומר בעיה אתה מתכוון? לא יפעל או לא ימצא את עצמו?

פורסם
  • מחבר

למה אתה נותן לי קישור ל 8600 ??

פתחתי דיון בפורום ספקים

[br]פורסם בתאריך: 15.04.2007 בשעה 11:20:25

HEC 450TD-TF יספיק טוב?
פורסם

לפי דעתי המעבד יגביל אותך מאוד.

אצלי אפילו יש צוואר בקבוק.. אני יכול להפעיל משחקים עם AA2 וAFX8 וגם אם אני מוריד את זה ויורד מ1024X768 ל800X600 עדיין יש תקיעות לפעמים וכאלה.

[וזה עוד עם 7600GS מסכן]

פורסם

לא נראה לי שהמעבד שלך מהווה צוואר בקבוק.

גם אם היה לך מעבד כפול ליבה,

המשחקים היו משתמשים בליבה אחת.

אצלי אותו סיפור עם כרטיס מזוויע (X300)

ההבדל הוא שאני משתמש ב-2GB זיכרון.

אולי אם היית מוסיף עוד גיגה לא היו לך תקיעות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים