עבור לתוכן

רק רמקול אחד פועל כמו שצריך, לא בעיה ברמקולים (פרטים בפנים)

Featured Replies

פורסם

כשאני שומע שירים שומעים רק מרמקול אחד.

בדקתי את הרמקולים כשחיברתי אליהם את הMP3, ושניהם פועלים מצויין. לחילופין גם חיברתי אוזניות לכרטיס קול, וגם שמעו רק בצד אחד.

יש לציין שכשאני מנתק את הרמקול שפועל טוב ומגביר לפול ווליום את הרמקול הבעייתי, שומעים אותו בעוצמה חלשה.

מה הבעיה? בדקתי בהגדרות של הקול בוינדוס, של הכ.קול, של הוינאמפ, בכולם זה על מצב מאוזן ברמקולים.

האם יכול להיות שזה בעית חומרה בכרטיס קול (מובנה) ?

כל רעיון לפתרון יתקבל בברכה, עידן :)

עדכון:

הבעיה לא נפתרה, אבל יש גיליתי עוד משהו שאולי יעזור לגלות מה מקור הבעיה (הגדרות בוינדוס או הכ.קול):

כשאני מחבר אוזניות ישירות לרמקול הראשי (זה שלא פועל כמו שצריך), הבעיה מופיעה גם באוזניות - באוזניה אחת שומעים ובשניה לא.

נראה לי שזה מעיד שיש בעיה בהגדרות של הוינדוס, אבל יתכן שאני טועה וזה בעיה בכרטיס.

מישהו יודע על סמך מה שאמרתי להגיד מה מקור הבעיה?

פורסם

נראה כאילו אחד מהמגעים שלך רופף. אתה יכול לנסות לחפש את הבעייתי ולנסות להלחים אותו אבל על לוח אם זה קשה. עדיף כבר

לקנות כרטיס ודי.

פורסם

גם לי זה נראה כמו בעיה במגעים שבחיבור עצמו... מאחר ומדובר על כרטיס קול מובנה - תנסה לנצל אחריות (אם עדיין יש).

פורסם
  • מחבר

העניין הוא הרמקולים מתחברים רק לחיבור אחד (הירוק), אז אני לא מבין איך ברמקול אחד כן שומעים טוב.

חוץ מזה, הרמקול שפועל טוב מחובר לרמקול הלא טוב (באמצעות כבל בננה), שהוא זה שמתחבר למחשב. לכן זה עוד יותר תמוהה :-\

פורסם

הכי פשוט שתעשה זה שתתקין מחדש את הדרייבר הכי עדכני של הכרטיס קול שלך ולפני זה תבדוק אם אתה משתמש בפילטר AC3 כלשהו שיכול להיות שמשנה את הגדרות הרמקולים.

ד"א מה בנוגע לסרטים? משחקים? הבעיה קיימת גם שם?

פורסם
  • מחבר

עשיתי את זה, בנוסף מחקתי את כל הקודקים לפני התקנת הדרייבר מחדש, הבעיה נשארה.

וכן, גם בסרטים ומשחקים.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

הבעיה בכבל בננה. (כפי שהבנתי אתה מחבר את הכבל מהרמקול הטוב אל הרמקול ה'לא טוב'- ואל המחשב..) אם אני טועה - תקן אותי.

אם אני צודק--> הבעיה בכבל בננה עצמו. בדוק אותו אצל חבר ותגיב אם צדקתי..(;

פורסם
  • מחבר

הבעיה בכבל בננה. (כפי שהבנתי אתה מחבר את הכבל מהרמקול הטוב אל הרמקול ה'לא טוב'- ואל המחשב..) אם אני טועה - תקן אותי.

אם אני צודק--> הבעיה בכבל בננה עצמו. בדוק אותו אצל חבר ותגיב אם צדקתי..(;

אממ אני חושב שזו לא הבעיה, בגלל שכשאני מחבר רק אוזניות לכרטיס קול, גם שומעים באוזנייה אחת. בנוסף אם מחברים את הרמקולים לMP3, שומעים טוב בשניהם.

ככה שהבעיה במחשב, אבל אני לא בטוח אם זה תוכנתי או חומרתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים