עבור לתוכן

בכמה מהירות זכרון ram מהירה מ hd

Featured Replies

פורסם

מה היחס(בהערכה גסה)בין מהירות זכרון פיזי-ram

לבין הזכרון הוירטואלי?

תודה ושבת שלום

פורסם

סדר גודל של פי 1000

(זמן תגובה של זיכרון ראשי נמדד ב-ns, ננו שניות, זמן תגובה של HD נמדד ב-ms, מילי שניות)

פורסם

זכרון וירטואלי נועד לאנשים קמצנים, הוא איטי פי כמה מאות או אפילו 1000, השימוש בו הוא רק אם נגמר השימוש בראם. אנשים עם GB1-אין סוף ראם

לא זקוקים לזכרון וירטואלי נכון להיום

פורסם

שטויות במיץ. אני עם 1GB ומאוד זקוק לזיכרון וירטואלי.

פורסם

same

פורסם

אל תשכחו שחלק מהתוכנות היום זקוקות ומשתמשות בזיכרון הוירטואלי על מנת לעבוד כמו שצריך (בלי שום קשר לRAM הקיים)..

פורסם

שאת זה אני רואה בתור דבר מיותר.

כאשר אני נכנס למשחק כלשהו בזיכרון הRAM יש 400MB או יותר פנויים והזיכרון הוירטואלי קופץ.

ואני שואל לשם מה? לא עדיף זיכרון מהיר יותר?

פורסם

לדעתכם עם 2gb זכרון אפשר לכנבות את הpage file ?

כבר הגבלתי אותו ל1gb ישר אחרי התקנה

יאללה אני יעשה נסיון

זה תמונה עם page file

[attachment deleted by admin]

פורסם

כבר כתבתי בדיונים על זה בעבר. גם אם יש המון זיכרון ראם פנוי שלא בשימוש, יש תוכנות, וגם הווינדווס עצמו עדיין משתמת בחלק מהזיכרון הוירטואלי מהדיסק הקשיח - זה לאט, וזה חבל.

בויסטא זה עדיין קיים, או שהם כבר שיפרו את זה כך שמתי שיש עודף זיכרון לא יהיה שימוש כלל בזיכרון הוירטואלי מהדיסק הקשיח ?

פורסם

ב Vista הוסיפו שיפור שאפשר להשתמש בהתקני Disk On Key כזכרון מטמון נוסף.

פורסם

פתרון לא מלהיב במיוחד...

בכל אופן, שמעתי על לא מעט אנשים שכיבו לחלוטין את ה-PF בוינדוס אקס פי... מה ההשלכות של זה?

תוכנות שנועדו להשתמש בעיקר ב-PF לא יפעלו בכלל? או מה בעצם האופציה השניה...?

פורסם

סליחה על הבורות..מה זה ואיפה זה ה-PF?

יש חשיבות לאינטרנט בנושא הדיון?כלומר זיכרון גדול יותר או זיכרון וירטו' גדול יותר משפיע על טעינת העמודים?

פורסם

הסבר כללי מאוד...

בגדול, לכל תוכנה שרצה במחשב (כל תהליך) יש מרחב כתובת פרטי של 4 גיגה (שחלקו יכול להיות גם משותף). חלונות חכם, ולא מקצה לה 4 גיגה זכרון ישר (לא הגיוני ולא אפשרי לרוב כי אין), הוא מקצה לה את המינימום שהיא צריכה כדי לרוץ, וכל פעם שהיא צריכה עוד הוא מקצה לה עוד זכרון (במרחב הפרטי שלה). מכיוון שיכול להיות מצב שכל התוכנות שרצות עכשיו צריכות כמות זכרון גדולה יותר מכמות הזכרון הפיזי, חלונות בודק כל הזמן איזה חלקים התוכנות לא צריכות ומוריד אותו מהזכרון הפיזי לזכרון הוירטואלי. כאשר התוכנה צריכה לגשת לזכרון שלא נמצא בזכרון הפיזי, חלונות מפנה מקום בזכרון הפיזי, קורא מהזיכרון הוירטואלי (על הדיסק) לתוך הזכרון, ואז מאפשר לה להמשיך.

אם מבטלים את זכרון הדפדוף, היתרון שכל המידע של כל התוכנות נמצא בזכרון הראשי, דבר שחוסך גישה איטית לדיסק. החסרונות הם שאם כמות הזכרון שכל התוכנות שרצות עכשיו על המחשב גודל יותר מכמות הזכרון הפיזי במחשב, חלק מהתוכנות יפסיקו לעבוד, או לא יהיה ניתן להריץ דברים חדשים (כמו למשל אם מריצים משחק כבד ו firefox). חסרון נוסף הוא שחלונות משתמש בזכרון הפיזי לעוד דברים כמו זכרון מטמון לדיסק (שומר קבצים שתוכנות ניגשות אליהם, ואת ה registry וכו'). בעקבות זה שאין לו זכרון וירטואלי להוריד אליו תוכנות שלא עובדות / משתמשות בחלק ניכר מהזכרון שלהם (כמו תהליכי רקע למיניהם), הוא לא יוכל להקצות יותר מדי זכרון למטמון דיסק החכם הזה, דבר שיכול להוביל לפגיעה בביצועים.

פורסם

תודה על ההסבר,אבל איפה מבטלים/בודקים שזה לא מבוטל?

והאם תוכל לענות על ההקשר למהירות טעינת העמודים בגלישה,יש משמעות לכמות הזיכרון,או שזה תלוי בעיקר בכרטיס מסך.

פורסם

הרצתי 3dmark05

עם ובלי page file

בלי 7067

עם 7081

לא בדיקה רצינית אבל בשביל ההתרשמות

אין בעיה לעבוד בלי page file

אבל נראה שאין סיבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים