עבור לתוכן

צריך עזרה בבחירת מסך 22 אינטץ' (יש רשימה)

Featured Replies

פורסם

אממ אני מחפש מסך גדול וטוב שיהיה לי טוב לעריכות ובין השאר משחקים ויש לי כבר מסך 17 אינטץ אז אני לא הולך להתפשר על פחות מ20 כי כל כך הרבה כסף בשביל 3 אינטץ' מסכנים לא שווה בכלל! אז ככה שאני מתלבט בין כמה של 22 אינטץ אם למישהו יש הצעה יותר טובה מהרשימה הזאת בהחלט יכול להציע אותו תודה...

E228WFP Dell

AL2216WAS Acer

W2221A Nu Tech

XP2211W Mag

BP2219FW Mag

FP226AFW Proview

FP222W Benq

אז....? איזה הכי טוב?

נ.ב.

אני קונה עכשיו מחשב חדש לגמרי והכרטיס מסך יהיה ה8800 החדש עם הדיירקט 10.... אם זה משנה...

פורסם

עדיף מסך 20 אינץ' איכותי כמו ה - DELL 2007WFP לדעתי.

פורסם

תוסיף תקציב ושימושים.

לי יש את ה-VX2235WM אבל ממילא כולם מבוססים על אותו פאנל TN.

אם אתה צריך אותו רק לסרטים ומשחקים ואתה מתכנן לשבת בדיוק מול המסך ולצפות בו לבד - תיקח אחד מהם, לא ממש משנה איזה.

תקרא פה: http://tinyurl.com/35taxy

לעבודה עם טקסט ומסמכים, עריכת תמונות/וידאו או צפיה לא בדיוק מול המסך - זו אחד הבחירות הגרועות שתוכל לעשות.

הגוונים משתנים אפילו עם הזזה אקראית של הראש ב-10 ס"מ והפונטים מפוקסלים ולא חדים (גם עם ClearType).

במצב כזה - קח 20' טוב כדוגמת ה-DELL 2007FP/WFP או תעלה ל-4500 ש"ח ותיקח את ה-DELL 2407WFP המצויין וה"מאוד לא יקר" יחסית למה שהוא נותן.

פורסם

20 איכותי עדיף בהרבה :xyxthumbs:

פורסם

אבל צריך לומר את האמת....

20' רחב הוא פשוט מסך קטן לדעתי (בעיקר "נמוך") וה-22' הוא ממש גדול ותענוג בסרטים ומשחקים (בגובה של מסך 19' ועוד 25% לרוחב).

הבדל הגודל בין 19' ל-20' הוא ממש קטן (אבל הרזולוציה טובה בהרבה והפאנל זה פשוט עולם אחר מה-22').

תקראו פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=224593.20

אישית אני כנראה יקנה את ה-DELL2007FP (לא רחב) כי הוא בעיקר לצרכי עבודה ואני זקוק לרזולוציה הגבוהה שלו.

אם היו מסכי 22' עם פאנל VA במחיר סביר (3K+) הייתי מעדיף אותם בוודאות... אבל אין! :bash:

הקפיצה הבאה היא לטווח של 4500 ש"ח ל-DELL 2407WFP המצויין והנחשק...

פורסם
  • מחבר

וואוו יקר לאללה מה זה המחירים האלה אני יכול לקנות מחשב שלם ב4500 ש"ח אפילו אחד פשוט עם מסך חחח אין משהו בבסביבות ה2000 שהוא טוב מספיק לא הכי טוב אבל מספיק טוב וגם גדול?

פורסם

יש מסכי 21' ו-23' עם פאנלים מעולים אבל הם בסביבות 6-8K!

פורסם

אתה יכול לעשות חיפוש בפורום יש כמה אנשים שקנו אותו ונתנו ביקורת עליו פה ושם

פורסם

אתה יכול לעשות חיפוש בפורום יש כמה אנשים שקנו אותו ונתנו ביקורת עליו פה ושם

כן. אני יודע. קראתי, ראיתי, וזו התמורה הטובה ביותר לכסף היום.

פורסם

כנירא שלרגע זה אתה ממש צודק.

אבל שוב מזכיר שמומלץ לעשות בדיקה פיזית בחנות לפני הקניה בישביל לא להתקע עם פיקסלים שרופים וכל זה

פורסם

כנירא שלרגע זה אתה ממש צודק.

אבל שוב מזכיר שמומלץ לעשות בדיקה פיזית בחנות לפני הקניה בישביל לא להתקע עם פיקסלים שרופים וכל זה

כמובן.

פורסם

מה לגבי ה-22 אינטש של CMV?

רק 1690 ש"ח.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=240627.0

כל ה-22' משתמשים באותו פאנל בעייתי - קרא את הפוסט הראשון שלי פה.

:xyxthumbs: לסרטים ומשחקים בלבד בצפיה ישר מול המסך.

:jump::kopfpatsch::nixweiss::nono::pissed::bash::s07: לכל שימוש אחר - במיוחד לגבי עבודה עם טקסטים והבעיתיות של זויות הצפיה וצבעים מאוד לא מדוייקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים