עבור לתוכן

בבקשה כל בעלי אחד מהפדים לעכבר הבאים שיכנס: steelpad QCK, xray AQUA3 או QPAD

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מעוניין קנות פד חדש ל-G5 שלי ( ;D)

אני אשמח לקבל חוות דעת מבעלי הפדים על אותם פדים שכתובים בכותרת ( לבעלי ה-QPAD, אנא תגידו אם אתם מדברים על ה-hight sense, או על ה-low sense ).

בנוסף לחוות דעת יש לי כמה שאלות על כל פד:

1. האם הוא ממש נעים למגע?

2. האם לא מרגישים את הירידה בין הפד לשלוחן כשמים את היד?

3. הפד עצמו בנוי ממש חלק או שהוא מחוספס ( זה נכון שהפדים מבד ולן הם לא יהיו חלקים כזכוכית, אבל אני שואל אם רואים שניסו לעשות אותם חלקים לגמרי )?

4. האם העכבר מחליק על הפד בצורה חלקה מאוד, או שיש חיכוך קטן בינו לפד? וכאשר נותנים מכה קטנה על העכבר, העכבר מחליק על הפד לכמה סנטימטרים?

5. האם הפד איכוי מאוד ( בלי שום קשר למתקלף )?

6. האם הפד מתקלף?

ואני גם אשמח אם תכתבו עם איזה עכבר השתמשתם בפד, אל תציינו את הגודל, ואני מתחנן שאף אחד לא יכנס לפה ויאמר שה-aqua3 הוא הפד הכי טוב רק בגלל הביקורת שהוא קיבל באתר ( אלא אם כן יש לו סיבות או ביקורת בין הפדים שציינתי ).

תודה מראש,

יובל :xyxthumbs:

פורסם

יש לי את הAQUA 3 ביחד עם MX518 והוא עובד ממש מצוין!!

פורסם
  • מחבר

אממ... אתה יכול בבקשה קצת יותר לפרט ולפי השאלות שלי... זה מאוד חשוב לי,

כי אני יודע שעל כל אחד מהפדים יגידו שהוא עובד מצוין, ואז מה יצא לי מזה? ::)

פורסם

רכשתי את הפד של QCK STEELPAD וגם את העכברX750F

1. כן הוא נעים למגע

2. מרידים אבל בקטנה

3. הפד חלק

4. האם העכבר מחליק על הפד בצורה חלקה מאוד נוח מאוד רץ יפה מאוד אחי הוא שוווה את הכסף

5. האם הפד איכוי מאוד שעבדתי איתו עד היום

6. הוא אצלי חודש אז אני לא יכול לענות לך על זה

מקווה שעזרתי לך :)

פורסם

אני ממליץ על QPAD (לי יש את הHISENS) לקחתי אותו כי הייתי צריך לחסוך במקום, וכמה שהוא לא ענק תמיד יש מקום לעכבר...

כמו שציינתי אני משחק בET - משחק שפד ועכבר טובים יכולים לשנות הרבה... מאז שיש לי את הפד הזה הכל מצוין (כבר איזה חצי שנה)

יש לי עכבר של Microsoft... דגם Intellimouse Explorer 4.0 - עכבר דיי טוב (800 DPI) למכיר שקניתי אותו (90 ש"ח)

עכשיו אני יענה לשאלות שלך

1. הוא דיי חלק... טיפה מחוספס אבל זה לא יהווה בעיה

2. אני לא

3. ראה תשובה 1

4. אני נותן מכה ואחרי כמה ס"מ הוא עוצר - כמו שאמרתי ב1... הוא טיפה מחוספס אבל זה לא יהווה בעיה

5. כן! הפד שלי שתה קולה, אכל את רוב סוגי האוכל והוא עדיין עובד מצוין :)

6. לא

סך הכל בשביל המחיר (50 בנוע) הפד הזה הוא פשוט מ-צ-ו-י-ן... אני נהנה ממנו כל רגע ולא יודע מה הייתי עושה בלעדיו... לא ניסיתי פדים אחרים אבל אני מאמין שאם תקנה את הQPAD לא תתחרט

פורסם
  • מחבר

תודה לעונים, אני כנראה בנתיים מתלבט בין ה-QCK ול-QPAD מאחר שה-XRAY במחיר גבוה מדי לדעתי.

אני מת שמישהו עם נסיון של 2 הפדים יביע את דעתו.

מה שמרתיע אותי מה-QPAD הוא התמונה שיש עליו, שאני חושש שהיא קצת פוגעת בהחלקה של העכבר עליו.

האם התמונה היא הדפסה? היא קצת דביקה או בולטת???

ואני אשמח לעוד אנשים שיביעו את דעתם, כמה שיותר, יותר טוב :xyxthumbs:

פורסם

יש לי את g5 והפד אקוואה 3 שנה וחצי

1. הוא חלק

2. הוא מאוד דק 2-3 מילימטר

3. הוא לא חלק כמו זכוכית הוא נעים למגע הוא יותר דק ממשי ובצפיפות יותר גבוהה..

4. הוא מחליק בצורה מעולה... לפי דעתי הוא עדיף על זכוכית..למה.? גם חלק וגם יש לו אחיזה.. כאילו לא סתם מחליק כמו זכוכית...

5. הוא איכותי מאוד הוא רחיץ שזה מאוד חשוב פעם אחת נשפך לי עליו נס קפה השפרצתי עליו זרם יבשתי אותו.. ונשאר כמו חדש, השכבה הראשונה שלו מגומי השכבה העליונה בד דק כמו משי בצפיפות גבוהה שגורמת להחלקה

6. הוא אצלי אחרי שנה+ וזה התקלף 1 ס"מ רק איפה שהיד מונחת באיזור וזה גם לא כל כך משנה הוא ענק 45 ס"מ על 35 ס"מ

האם הוא יפה.. שחור.. חלק.. דק.. משתלב בכל מקום. עניין של טעם..

פורסם

הציור של הQPAD נוא לא הדפס....הסיבים שמהם עשוי הבד צבועים בצבע הזה וזה בכלל לא פוגע בהחלקת הפד :)

אם אתה רוצה תבוא לעפולה אני יתן לך נסיון חינם :lol:

פורסם

ההפרש בין Steelpad QcK+ ל- X-Ray Aqua3המחירים בינהם 10 ש"ח

פורסם

נראה לי שה QPAD LOWSENSE יותר איכותי מה QCK אבל בכל זאת עניתי על התשובות

Steelpad QCK

1. דיי נעים למגע

2. ברור שמרגישים אבל לא יוצא לי שהיד יוצאת מהפד, הוא מספיק גדול...

3. קצת מחוספס.

4. מכה קטנה מזיזה אותו 2-3 ס"מ.

5. איכות דיי טובה, ראה 6

6. יש לי אותו כבר שנה וחצי ורק לאחרונה הוא התחיל להתקלף בצד אחר אז הפכתי אותו, זה תלוי כמובן עד כמה שומרים על הפד...

פורסם

יובל אם אתה ממש בקטע אז תחסוך לICEMAT

פורסם
  • מחבר

marvel: למה אתה חושב שה-QPAD טוב יותר מה-QCK???

artyom: זה מאוד חשוב לי הפד, אבל אני לא מתכוון להוציא סכומים מוגזמים על פד.

ומה אתם חושבים שעדיף מהשלושה ( בלי התיחסות לגדול ולבאנדל )???

ושוב, תודה לכולם!

פורסם

אני גם רוצה לקנות פאד וניראה לי אני הולך על הQCK MINI.. הוא מתאים לי בגודל וגם זול ו[אמור להיות] איכותי למדי.

אגב, איזה באנדל כבר יכול להיות לפאד xD

פורסם

העצה שלי זה QPAD

פורסם

אותי מסקרן אם יש למישהו ניסיון מה ההבדל בין הפאדים מבד אלו שעולים עד 100 שקל ככה נגיד לפאדים הקשיחים היקרים יותר 200+

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים