פורסם 2007 בפברואר 518 שנים יש לי מסך LG Flatron F700P השאלה שלי היא האם המסך יוכל לנצל את הביצועים של כרטיס מסך כמו 1950Pro, או אולי אפילו DX10?או שכבר עדיף לי לקנות מסך חדש ולהחליש רכיבים אחרים ??
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים DX10 מושפע מהתמיכה של הכרטיס מסך...כל מסך היום (נורמלי ולא 15 אינץ מלפני 10 שנים) יכול להציג בלי בעיה כל משחק\ישום היום..וההבדל העיקרי יהיה באיכות של החיבור DVI לעומת הVGA...(וגם פה לא בטוח שתשים לב)...
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים מחבר אז מה שאתם אומרים פה זה להשאיר את מסך ה CRT שיש לי עכשיו ולהשקיע יותר ברכיבים אחרים?
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים מחבר אתם יכולים לעזור כי זה ממש חשוב אני רוצה לקנות את המחשב בשבוע הזה... !?!?
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים אם אין לך הרבה כסף עדיף להשקיע בחומרה של המחשב החדש מאשר לקנות מסך חדש..תמיד תוכל לקנות מסך בהמשך במידה וימעס לך ותרצה לעבור לאיזה LCD ..
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים מחבר יש לי תקציב גם למסך, השאלה שלי היא רק האם המסך שלי שציינתי מקודם, יוכל לנצל את כרטיסי המסך החדשים במלואם ?
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים כמו שאמרתי זה לא קשור למסך..אבל אם יש לך תקציב אז תלך כבר על איזה LCD גם יחסוך לך מקום...בכל אופן אתה יכול גם להישאר עם המסך הישן..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.